Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: Πόσο Πιστά ακολουθήτε τον K.o.k.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    πάντως στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά κόκκινα που σε προκαλούν να τα παραβιάσεις...
    για παράδειγμα το κόκκινο στο πρόχειρο σχεδιάγραμμα....
    κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει πορτοκαλί παλλόμενο για αυτούς που θέλουν να στρίξουν δεξιά...
    και κανείς δεν κινδυνεύει και θα αποσυμφορίζονται οι δρόμοι ....
    ποιος ο λόγος να περιμένω στο φανάρι εφόσον θέλω να στρίψω δεξιά???
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    πάντως στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά κόκκινα που σε προκαλούν να τα παραβιάσεις...
    για παράδειγμα το κόκκινο στο πρόχειρο σχεδιάγραμμα....
    κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει πορτοκαλί παλλόμενο για αυτούς που θέλουν να στρίξουν δεξιά...
    και κανείς δεν κινδυνεύει και θα αποσυμφορίζονται οι δρόμοι ....
    ποιος ο λόγος να περιμένω στο φανάρι εφόσον θέλω να στρίψω δεξιά???
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 1.bmp‎  
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος
    Είναι αλήθεια πώς το concept της οδήγησης μηχανής συχνά δε συμβιβάζεται με το γράμμα του ΚΟΚ και γενικά κανόνων. Κυρίως για το λόγο ότι πολλές φορές αντιμετωπίζεις το (ψευδο)δίλλημα να είσαι νόμιμος και νεκρός ή παράνομος και ζωντανός.

Έτσι αναγκάζεσαι να γίνεσαι αγενής και να μη δίνεις προτεραιότητα στον πεζό προκειμένου να μη σε κάνει χαλκομανία το SUV που ακολουθεί, να περνάς βαθύ πορτοκαλί για τον ίδιο λόγο, να πατάς ένα μέρος της διάβασης ή να στέκεσαι ανάμεσα σε αυτοκίνητα στα φανάρια, να κινείσαι πιο γρήγορα από το όριο σε δρόμους ταχύας κυκλοφορίας ώστε να έχεις λιγότερα μεγαλύτερα οχήματα γύρω σου κ.α. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα μπορούσε να προσαρμοστεί και ο ΚΟΚ ώστε να είναι πιο ελαστικός, π.χ. να σε απαλλάσει από πρόστιμο αλλά να μη σε δικαιώνει σε περίπτωση ατυχήματος (μεταθέτοντας έτσι την ευθύνη σε σένα).

Οδηγώ μηχανάκια και μηχανές από τα 16 και τώρα είμαι σχεδόν 38 !! ( 10 Μαΐου)

Περα από τους κανόνες των άλλων , έχω και έναν δικό μου , ο οποίος μάλλον αποδείχτηκε σημαντικότερος από όλους , διότι δεν έχω φορέσει γύψο ποτέ .

Αυτός ο κανόνας λέει οτι εγώ είμαι το αυγό, και όλοι οι άλλοι είναι οι πέτρες , και πρέπει να προσέχω διαρκώς, ώστε να μην με σπάσουνε .

Η επέκταση του αρχικού μου κανόνα λεει : Εφόσον είμαι ένα μηχανοκίνητο αυγό , πρέπει να προσέχω και από τους άλλους , αλλά !! και από τον εαυτό μου ! ώστε να μην με σπάσω !!

Ετσι , δεν με αφήνω , να πιω σχεδόν καθόλου αλκοόλ , άλλο από μια μπύρα το καλοκαίρι .

Εαν είμαι με τα ποδαράκια ή με παρέα με που οδηγάει άλλος , θα πιω κατι παραπάνω , αλλά ποτέ , μα ποτέ , δεν θα καταναλώσω παραπάνω από μια ποσότητα , που ξέρω οτι θα με επηρεάσει δυσάρεστα .

Εκανα στα 18 μου δοκιμές , πόσο αλκοόλ αντέχω ως άτομο , πχ μπύρες - τσίπουρα - βότκες .
    Επειτα δημιούργησα μέσα στο κεφάλι μου έναν εικονικό δείκτη αλκοόλ , με ενδείξεις Πράσινο Κίτρινο Κόκκινο .

Ποτε δεν πέρασα την γραμμή του κίτρινου , και έτσι τα νοσοκομεία με έχουν χάσει από πελάτη .

Τωρα βέβαια στην εποχή που ζούμε έχουμε την επιστήμη με το μέρος μας , τα λεγόμενα αλκοόλ τεστ .

Που αμα σε πιάσουν σε σκίσανε ....

Δεν θα κάνω τον άγιο , και τον ξερόλα , θα πω απλά οτι ο παραπάνω κανόνας , είναι αποδεδειγμένα ο καλύτερος Κ.Ο.Κ.Τ.Κ

Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας Του Κυριάκου :rotflmao:

.

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
    Είναι αλήθεια πώς το concept της οδήγησης μηχανής συχνά δε συμβιβάζεται με το γράμμα του ΚΟΚ και γενικά κανόνων. Κυρίως για το λόγο ότι πολλές φορές αντιμετωπίζεις το (ψευδο)δίλλημα να είσαι νόμιμος και νεκρός ή παράνομος και ζωντανός.

Έτσι αναγκάζεσαι να γίνεσαι αγενής και να μη δίνεις προτεραιότητα στον πεζό προκειμένου να μη σε κάνει χαλκομανία το SUV που ακολουθεί, να περνάς βαθύ πορτοκαλί για τον ίδιο λόγο, να πατάς ένα μέρος της διάβασης ή να στέκεσαι ανάμεσα σε αυτοκίνητα στα φανάρια, να κινείσαι πιο γρήγορα από το όριο σε δρόμους ταχύας κυκλοφορίας ώστε να έχεις λιγότερα μεγαλύτερα οχήματα γύρω σου κ.α. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα μπορούσε να προσαρμοστεί και ο ΚΟΚ ώστε να είναι πιο ελαστικός, π.χ. να σε απαλλάσει από πρόστιμο αλλά να μη σε δικαιώνει σε περίπτωση ατυχήματος (μεταθέτοντας έτσι την ευθύνη σε σένα).

+1000.........

Έχει δίκιο ο Κυριάκος λέμε... Σε συνδυασμό με το να ξύνεις τη δεξιά παλάμη αντί να γκαζώνεις όταν σε τρώει μπορεί κάλλιστα να αποφύγεις αρκετές επώδυνες εμπειρίες, ειδικά στη κίνηση.

Όσο για τον πεζό, δεν έχω πατήσει κανένα ακόμα, ούτε σκοπεύω, οπότε θα συνεχίζει να τρώει τη χριστοπαναγία του άμα βγει εκεί που δε πρέπει, και θα συνεχίσω να τον ψάχνω έχοντας σα δεδομένο ότι θα πεταχτεί από κάπου καθότι τον κοκ τον γράφει στα παλιά του τα απαφτάρια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    καθότι τον κοκ τον γράφει στα παλιά του τα απαφτάρια...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous

Όσο για τον πεζό, δεν έχω πατήσει κανένα ακόμα, ούτε σκοπεύω, οπότε θα συνεχίζει να τρώει τη χριστοπαναγία του άμα βγει εκεί που δε πρέπει, και θα συνεχίσω να τον ψάχνω έχοντας σα δεδομένο ότι θα πεταχτεί από κάπου καθότι τον κοκ τον γράφει στα παλιά του τα απαφτάρια...
    Ας έχουμε υπόψη ακόμα ότι πολλοί πεζοί αγνοούν τον ΚΟΚ... ειδικά οι μεγαλύτερης ηλικίας που δεν έχουν κανένα δίπλωμα οδήγησης και δεν έχουν οδηγήσει ποτέ τίποτε...

Να πω ένα ανέκδοτο; Κάποτε λέγαν για μάθημα συγκοινωνιακής αγωγής στα σχολεία

Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
    ...
    Να πω ένα ανέκδοτο; Κάποτε λέγαν για μάθημα συγκοινωνιακής αγωγής στα σχολεία
    Ναι, άσε, το διάβασα κι εγώ σε ένα φυλλάδιο του υπουργείου πρόσφατα...

Το χειρότερο είναι ότι ακόμα και σ' αυτό το φυλλάδιο (που άμα το δεις σφαιρικά έμοιαζε υπερβολικά με το 1ο level του MSF σε δομή -χωρίς φυσικά να έχει ουδεμία σχέση με κυκλοφοριακή αγωγή για μηχανές), διαιωνίζεται η αντιμετώπιση του μοτοσυκλετιστή εκ προοιμίου ώς ελεεινού καμικάζι και η ευθύνη του αυτοκινητιστή σαν θύτη σε δυστυχήματα με θύματα μοτοσυκλετιστές πάει περίπατο -λές και όλοι πάμε τάπα, πάντα, ενώ ο ταλαίπωρος ο αυτοκινητιστής είναι παναγία, και παρόλο που δεν ελέγχει τίποτα ποτέ είναι άμοιρος ευθυνών.

Γι' αυτό σου λέω...

Τα μάτια σου 744, και άμα δε τσέκαρες (όχι εσύ, όλοι) καλά το σχετικό φόρουμ περί οδηγήσεως, βουρρρ, μή το αναβάλεις για αύριο, παίζει και να μή προλάβεις.

Εγω περασα με κοκκινο πριν 1 εβδομαδα πηγαινωντας στα MAC στο ΟΑΚΑ αλλα δε το ξανακανω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
    Εγω περασα με κοκκινο πριν 1 εβδομαδα πηγαινωντας στα MAC στο ΟΑΚΑ αλλα δε το ξανακανω...
    Και εγώ νοσταλγώ κάθε τόσο το πόσο εύκολα περνάνε τα κουτιά τα κόκκινα -άσε τις διασταυρώσεις-, και κατεβαίνω γεμάτος νοσταλγία στην Αθήνα -νοσταλγία για τις παναγίες που έριχνα παλιότερα όχι τίποτα άλλο.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Πόσο θα γαμήσετε ακόμα τον τουρισμό, ελληνάρες;
    από Nostra στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 236
    Τελευταίο μήνυμα: 20/08/2011, 13:25
  2. Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2010, 07:44
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2005, 10:24
  4. Για Τον Σπυρο (duke IΙ)
    από XTMPAM στο forum Στραβά κι ανάποδα