Παρε ενα ΤDM 900...Αρχικά δημιουργήθηκε από HFK
Αρχικά δημιουργήθηκε από BAD BOY
97,8 με τις ακραπα ξεταπωτες και βελονες στην 3 θεση
2)230
3)απο γεματο μεχρι ρεζερβα 190χλμ πριν,τωρα λιγοτερα απο 160 με την ποιο πανω ρυθμιση:wacko:
( 15 λιτρα)
4)οχι
5)οπτικες....μαλλον,μικροτερο ρεζερβουαρ.
6)ειναι οτι πρεπει για την Αθηνα...δηλ ταπα![]()
ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το μηχανακι,ειναι πολυ φαν μπαικ
και στις ποιο μικρες βολτες κατεβαινω με χαμογελο.
Αθηνα και γρηγορες στριφτερες βολτες.
Καλοταξιδο με το καλο
.................................................................................................... ..........................
kατ'αρχήν σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση
Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω το συγκεκριμένο μηχάνημα απλά σκέφτομαι έντονα να ανταλάξω τη VARADERO 1000 που έχω με ένα μεγάλο Supermoto (καινούργιο) μιας και δεν κάνω εύκολα ταξίδια αλλα κυρίως θα κινούμαι Αθήνα και άσφαλτο κατα 90%
Άντε να κάνω ένα -δύο το χρόνο αυθημερόν ταξίδια σε ακτίνα 200 km απο το σπίτι μου
Mε ενδιαφέρει το KTM950 και πρόσφατα και το hypermotard της Ducati είναι εξ'ίσου ενδιαφέρον
Με προβληματίζει όμως αρκετά το ότι αυτά τα μηχανάκια δεν έχουν ζελατίνα προστασίας για τον αέρα καθόλου και σκέφτομαι ότι θα με σαπίζει στο ξύλο ο αέρας ιδιαίτερα στην Αττική οδό που θα κινούμαι κάθε μέρα καθώς και σε κανα κοντινό ταξιδάκι
Τώρα εγώ δεν ξέρω για 97 h/p , έχω διαβάσει για 72 KW απο το Site του helinstore αλλα εμένα με ενδιαφέρει τί βγάζει απο τη μάνα του και χωρίς άλλα εξατμιστικά καθώς και τί τελική βγάζει ως νορμάλ και όχι πειραγμένο όπως και τί κατανάλωση έχει ως νορμάλ μηχανή.
Στο hypermotard με προβληματίζει το μικρό ρεζερβουάρ και το ότι είναι αερόψυκτο φοβάμαι να μη φουντώνει στους Ελληνικούς καύσωνες και η φλόγα του κινητήρα καίει παντού και τον αναβάτη
Όταν έχεις χρόνο κάνε μου σχόλια ιδιαίτερα για τον αέρα μιας και το έχεις οδηγήσει αρκετά και το ξέρεις καλά πλέον.
Σε ευχαριστώ
Ταξιδεύω άυριο για Ελλάδα και φτάνω Αθήνα την Παρακευή οπότε θα με πάρει μερικές μέρες να δώ την απάντησή σου
Ως τότε καλές βόλτες
θα σου προσφερει οτι ζητάς.![]()