και δυστυχως δεν προβλεπεται κατι γιατι δεν πανικοβαλεσαι απλως..σου φτανει το σκατο στο αμορτισερ![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και δυστυχως δεν προβλεπεται κατι γιατι δεν πανικοβαλεσαι απλως..σου φτανει το σκατο στο αμορτισερ![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αστεία αστεία και γελάμε αλλά πραγματικά παίδες μην τύχει ποτέ σε κανέναν καθ'οδόν.
Αράχνη είδα ξαφνικά να μαμουνίζει πάνω στο χέρι μου και τά'δα κολλυώμενα, όχι φίδι..![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αστεία αστεία και γελάμε αλλά πραγματικά παίδες μην τύχει ποτέ σε κανέναν καθ'οδόν.
Αράχνη είδα να μαμουνίζει πάνω στο χέρι μου και τά'δα κολλυώμενα, όχι φίδι..![]()
![]()
αραχνη ?
![]()
![]()
ποιο χερι ειχε πιασει αραχνη ?
( το δεξι του γκαζιου ??? )
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Ναι παναθεμάτηνεΑρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
αραχνη ?
![]()
![]()
ποιο χερι ειχε πιασει αραχνη ?
( το δεξι του γκαζιου ??? )
Καμμιά εξηντάρα είχα στο κοντέρ και την είδα ξαφνικά να μαμουνίζει πάνω στο δεξί μου χέρι, ανάμεσα στον αντίχειρα και στον δείκτη
Ποιος ξέρει από που ξεφύτρωσε η ρημαδιασμένη, αυτή πρέπει να περιφερότανε κάπου στα όργανα ή στο τιμόνι και μόλις έφυγα απ'το σπίτι ήθελε ν'απολαύσει τη διαδρομή προφανώς :rotflmao:
Αστείο ακούγεται και πλάκα έχει όσο σκέφτομαι την τρομάρα που πήρα όταν την αντίκρισα αλλά εκτός απ'το χεσμεντέν ήταν πολύ επικίνδυνη η όλη φάση αν σκεφτείς πόση απόσταση έκανα μέχρι να τη διώξω από πάνω μου χωρίς να έχω το νου μου στο δρόμο, ναι οκ, το γκάζι τ'άφησα αλλά και πως ;
Ήτανε κι απο'κείνες τις ρουφιάνες με τις μεγάλες κοιλιές, για ένα δευτερόλεπτο νόμιζα οτι ήταν ταραντούλα απ'το ζόρι που τράβηξα κι ας ήταν τοσοδούλα η μαλάκω :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ναι παναθεμάτηνε
... η μαλάκω :rotflmao:
και εγω υπεθεσα οτι εισαι τοσο γρηγορος που επιασε αραχνες το δεξι χερι στο γκαζι......
παει...μου χαλασες ολο το πλανο...
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Τι λες βρε Μαρία ;Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
και εγω υπεθεσα οτι εισαι τοσο γρηγορος που επιασε αραχνες το δεξι χερι στο γκαζι......
Αντιθέτως είμαι τόσο γρήγορος που πιάνω τελική πριν προλάβει να πει το πρώτο της "αγκού"
afti pou menoun se xwria ti na poune...
k prepei na einai sinexos sta xwrafia ?
exw patisi fidi...
me ena cross eftixos sto kefali k zalistike....
klasmente basika teleftea stigmi to ida...
i poio epikindini araxni simfwna me tous epistimones einai aftes
pou zoune sta spitia afou mpori mia stagona apo to dilitirio na skotosi boubali..
alla den mporoun na blapsoun giati einai adinames...sto na tripisoun to derma tou anthrwpou...
(alla den kserw ti ginete stin periptosi pou exei kapoios anixti pligi...)
kgouxouxou![]()
Μιλας για Greek αραχνες? δεν νομιζω οτι υπαρχει τετοια αραχνη στην ΕλλαδαΑρχικά δημιουργήθηκε από Grizoulhs
afti pou menoun se xwria ti na poune...
k prepei na einai sinexos sta xwrafia ?
exw patisi fidi...
me ena cross eftixos sto kefali k zalistike....
klasmente basika teleftea stigmi to ida...
pou zoune sta spitia afou mpori mia stagona apo to dilitirio na skotosi boubali..
alla den mporoun na blapsoun giati einai adinames...sto na tripisoun to derma tou anthrwpou...
(alla den kserw ti ginete stin periptosi pou exei kapoios anixti pligi...)
kgouxouxou![]()
![]()
στα σπίτια ποιας ηπείρουΑρχικά δημιουργήθηκε από Grizoulhs
pou zoune sta spitia![]()
![]()
![]()
den kserw el_hymador
alla legane gia tis spitikies aftes tis pseftikes....
k oti mia fora ton xrono o anthrwpos trwei araxni ston ypno tou kata 70% peripou
epidi kimounte me anixto stoma
και ποιος μας λεει οτι δεν ησουν εσυ που με το χερι σου ''μαμουνιαζες'' την αραχνη!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αράχνη είδα ξαφνικά να μαμουνίζει πάνω στο χέρι μου και τά'δα κολλυώμενα, όχι φίδι..![]()
![]()
:rotflmao:
Ηταν περιοδος ζευγαρωματος της αραχνης??![]()
Μετα απο το μαμουνιασμα αναψατε τσιγαρο![]()
![]()
Πως εισαι σιγουρος οτι η αραχνη δεν προσποιηθηκε οργασμο?
Πέρισυ το καλοκαίρι με παίρνει τηλ. ο μπαρμαν κάτω απ' την πισίνα στο ξενοδοχείο (εγω στη ρεσεψιόν ωστόσο - ξέρεις που).Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
στα σπίτια ποιας ηπείρου![]()
![]()
![]()
Παω κάτω και βλέπω πάνω στο ρολό (το αλουμινένιο) μια αραχνάρα ΤΕΡΑΣΤΙΑ λέμε! Είχε μια κίτρινη κοιλάρα με μαύρες ρίγες. Αν έχεις δει το έργο "Αραχνοφοβία" θα καταλαβαίνεις για τι μέγεθος μιλάμε.
Δεν είχα μπαταρία στο κινητό να τη βγάλω φωτο πριν την κάνω λειώμα με το τασάκι.![]()
Τέτοια αράχνη δεν εχω ξαναδεί ποτέ κάτω στα μέρη μας. Να πω πως "ταξίδεψε" με τις αποσκευές κάποιου πελάτη απο το εξωτερικό;![]()
Πιθανόν...
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Στις αράχνες το μέγεθος δε μετράει ρε Νικόλα
Μπορεί να μην είχε καν δηλητήριο![]()
Εγω πάντως ημουν ποοολύ διστακτικός και με το τασάκι ξέρωντας πως οτι ζώο είναι πολύχρωμο είναι συνήθως και δηλητηριώδες και έχοντας στη θύμηση μου την "Αραχνοφοβία"*
*Θυμάσαι πως πηδούσαν οι αράχνες πάνω στα θύματα τους?!
(Ασε κι' οσο το σκέφτομαι κοιτάω κάτω απ' τα πόδια μου μπας και μαμουνίζει πράμα...μπρρρ)
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Δες τι λέω παραπάνωΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Πως εισαι σιγουρος οτι η αραχνη δεν προσποιηθηκε οργασμο?
Έχω άλλο δάχτυλο για τα ζευγαρώματα !Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
την είδα ξαφνικά να μαμουνίζει πάνω στο δεξί μου χέρι, ανάμεσα στον αντίχειρα και στον δείκτη![]()