Nαι φιλε μου ευχαριστω. Ωραιο ειναι. Αλλα γυμνο ειναι πιο ωραιο.
Οκ.![]()
Nαι φιλε μου ευχαριστω. Ωραιο ειναι. Αλλα γυμνο ειναι πιο ωραιο.
Οκ.![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Την έκδοση st που περιλαμβάνει επιπλέον συναγερμό, μανιτάρια, ολόσωμο φαίρινγκ, τουριστική ζελατίνα, βαλίτσες, και ABS, την είδαμε στην έκθεση με επίσημη λιανική τιμή στα 14.300 αν θυμάμαι καλά...Δεν αναφέρεται όμως πουθενά μειωμένη ιπποδύναμη...μήπως είναι ράδιο αρβύλα ???Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Βγήκε μια καινούρια έκδοση, λένε, FZ1 FazerST, όπου ST sport turing. Με ολόσωμο φέρινγκ και βαλίτσες αλλά και 109άλογα αν δεν κάνω λάθος.
Τώρα ρε συ Τheod τι να σου πω. Κάπου το είδα γραμμένο αλλά δεν θυμάμαι που. Anyway.Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Την έκδοση st που περιλαμβάνει επιπλέον συναγερμό, μανιτάρια, ολόσωμο φαίρινγκ, βαλίτσες, και ABS, την είδαμε στην έκθεση με επίσημη λιανική τιμή στα 14.300 αν θυμάμαι καλά...Δεν αναφέρεται όμως πουθενά μειωμένη ιπποδύναμη...μήπως είναι ράδιο αρβύλα ???
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Συγχωρεμενος τεκνο μου......Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Φαντάζομαι όταν λές καρίνα εννοείς αυτό...
Γιατί υπάρχει και με ολόκληρο φαίρινγκ...
Ελπίζω ο Αντρέας να με συγχωρέσει που ποστάρω χωρίς να τον ρωτήσω....![]()
![]()
Αν και τωρα που ξανασκέφτομαι το μπουγελωμα .....![]()
![]()
Παρε κοσμε φαιρινγκατα FZ1....
Οσον αφορα το φαιρινγκ η τιμη του ειναι περιπου στα 650ευρω !!
![]()
www.fazerclub.gr