Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 60

Θέμα: Σκέφτομαι άρα υπάρχω!

η δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της
    ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα
    την παρανομια ως ελευθερια και την αναιδια ως ευδαιμονια..........

ισοκρατης...εκατονταδες χρονια πριν!
    ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
    ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VatosE
    η δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της
    ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα
    την παρανομια ως ελευθερια και την αναιδια ως ευδαιμονια..........

ισοκρατης...εκατονταδες χρονια πριν!

ποσα ξεραν τοτε......
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    να συμπληρωσω.....ποσα δεν ξερουμε εμεις σημερα και ποσες μ@λ@κιες κανουμε
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    να συμπληρωσω.....ποσα δεν ξερουμε εμεις σημερα και ποσες μ@λ@κιες κανουμε

σωστο............
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

η δημοκρατια που ζουμε δεν ειναι ακριβως δημοκρατια........
    ειναι ελεγχομενη δημοκρατια.........
    θα μπορουμε να ζησουμε ελευθεροι μονο στα βουνα.........

αποκαλυψη του ιωαννη.......
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
    Λόγω δουλειάς,
    οδηγώ αυτοκίνητο. Ακόμα και μέσα στην πόλη. Την μηχανή, την έχω μοναχά για τα σαββατοκύριακα Όταν όμως βλέπω μηχανές που θέλουν να περάσουν, κάνω χώρο, για να τους διευκολύνω. Όταν βλέπω κάποια ατυχήματα να συμβαίνουν μπρος τα μάτια μου, σταματάω για να βοηθήσω. Καμιά φορά, λόγω κίνησης κάνω και γκριμάτσες στις μηχανές που στέκονται δίπλα και γελάνε. Γελάω κι εγώ. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα εκεί έξω... Εμείς τα βλέπουμε έτσι καμιά φορά, είτε για να έχουμε κάτι να λέμε, είτε γιατί μάς κυριεύει η απογοήτευση. Και το ομορφότερο είναι, οτι υπάρχουν κι άλλοι που σκέφτονται όπως εγώ, όπως εσείς κι αυτό μάς πάει ένα βήμα πιό πέρα.

όμορφη μέρα
    καλημέρα
    Tιποτα δεν είναι τραγικό εκεί έξω...Με ενα χαμόγελο όλα αντιμετωπίζονται!

Αρχικά δημιουργήθηκε από VatosE
    η δημοκρατια που ζουμε δεν ειναι ακριβως δημοκρατια........
    ειναι ελεγχομενη δημοκρατια.........
    θα μπορουμε να ζησουμε ελευθεροι μονο στα βουνα.........

αποκαλυψη του ιωαννη.......
    Καλά άσε τον ιωαννη να γραφει οτι θέλει αιώνες μετά απο τοτε που συνέβαιναν .
    Τα πάντα είναι ελεγχόμενα φιλε μου από τοτε που ανακάλυψαν τι μπορεί να κάνει μια φλόγα!!!

Και στην αρχαιότητα δεν ήταν ακριβώς δημοκρατία.

Δημοκρατία παίζει στο σπίτι μου και στο σπίτι μερικών φίλων, που άμα μπει καινούρια φάτσα δεν του κόβουμε το κεφάλι άμα πάει να βουτήξει το καλό κρασί, αλλά και κει, άμα πιεί όλο το μπουκάλι άλλος τον πάει σπίτι του.
    :a47:

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ - ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ εαν θελετε καποτε να υπαρξει βελτιωση.
    +10000000

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    Ολλανδια και Βελγιο που ειχα παει προσφατα,ολα μα ολα τα αυτοκινητα σταματαγαν στο φαναρι πριν απο την διαβαση πεζων και ενοειται πιο πριν απο την διαβαση των ποδηλατων.

οπως καταλαβαινετε ο πεζος και το αυτοκινητο ειχαν αποσταση πανω απο 6 μετρα αφου πρωτα ειναι η διαβαση πεζων οριοθετημενη κατω,μετα των ποδηλατων και μετα σταματαει το οχημα.
    εδω στον πεζο βγαινει η ψυχη αφου οι μαγκες σταματανε επανω στην διαβαση.

δεν μιλαω για προτεραιοτητα πεζων εκει..ολα τα κλουβια ΚΛΑΡΙΝΟ..!!!!!μολις δουν πεζο.

εδω ειναι γιδια παντου οι ελληνες.στο γηπεδο,στο δρομο,στο σινεμα,στο μετρο(τα γιδια δεν περιμενουν να ξεφορτωσει το βαγονι αλλα πανε να μπουνε μεσα).

τεσπα οτι και να πω ειναι λιγο.

μακραν η χειροτερα χωρα απο τις πολιτισμενες ειμαστε σε νοοτροπια και κουλτουρα.συγκρινομαστε μονο με τις αναπτυσομενες..ουκρανια,βουκγαρια κτλ...

προσωπικη αποψη ...
    αλλα οταν σε αλλο post εγραφα οτι ειμαστε αυτο που ψηφιζουμε,επεσαν να με φανε...ΤΟΛΜΗΣΑ να ασχοληθω ως δημοτικος συμβουλος και ειπαν οτι παω για να βγαλω χρημα..
    ε με τετοια μυαλα στην κοινωνια μια ζωη σκατα δρομους,υγεια,παιδεια,και κοινωνικο συστημα θα εχουμε.
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Κι όμως τα πράγματα είναι τραγικά!

δυστυχώς 2 στους 10 οδηγούς θα κάνουν στην άκρη, 5 από τα 8 μηχανάκια θα κάνουν στην άκρη για να περάσεις κ.λπ.

Είναι τραγικά τα πράγματα για κάποιον που κάνει 40χλμ. τη μέρα μέσα στο κέντρο!Ναι είναι εκνευρισμένοι οι οδηγοί! Αλλά αυτό δεν είναι δικιολογία για την μη τήριση οποιουδήποτε κανόνα!

όσο για τους πεζούς, του έχουμε ξαναπεί! Οι νόμοι που ισχύουν έξω δεν ισχύουν εδώ!

Και Αυτό που προσπαθώ να αντέξω, είναι να είμαι ευγενική απέναντί τους, να προσθαπώ να τους δείξω το λάθος τους, να καταλάβουν! Δεν ξέρω αν πετυχαίνω κάτι! ίσως να είναι και χαμένος κόπος! Αλλά το προτιμώ από το να φτάσω στο σημείο να κυκλοφορώ με όπλο!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Κι όμως τα πράγματα είναι τραγικά!
    χαμένος κόπος! Αλλά το προτιμώ από το να φτάσω στο σημείο να κυκλοφορώ με όπλο!!!
    orea ama oploforoun oloi i odigoi
    pios 8a tolmisi na kani malakia ston dromo?
    ine i kaliteri lisi

oloi 8a dinoun protereotita stous alous 8a ine evgenestati
    kanena atixima pou8ena

8a linotan to kikloforiako amesos

prepi na to skeftis ksana

min ise kata ton oplon
    ta opla ine filoi mas..
    :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Ρόκερ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ. Το avatar του/της conkark
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Πριν ανοίξεις τα μάτια σου από ένα τροχαίο. Οι πρώτες σκέψεις. Ο πρώτος πόνος. Τα πρώτα νεύρα!

Σκέφτομαι άρα υπάρχω. Δε σκέφτομαι μόνο τον εαυτό μου. Έχω πάει στο κόσμο του πόνου, του νοσοκομείου, της απόλυτης ακινησίας. Ξέρω πως είναι. Δεν θέλω κανείς άλλος να βρεθεί εκεί. Μακάρι να μπορούσα να βάλω μυαλό σε όλους! Δεν μπορώ όμως!!!

Τρελαίνομαι κάθε μέρα με όλους αυτούς που δεν τηρούν τίποτα την ώρα της οδήγησης. Και είναι πολλοί! Αμέτρητοι! κι εγώ τόσο μικρή, τόσο λίγη. Δεν μου μένει τίποτ' άλλο παρά να είμαι εγώ σωστή (όσο μπορώ σωστή!). Να δίνω το παράδειγμα. Στις διαβάσεις, στα φανάρια, στα στόπ, στις προτεραιότητες! Μα είναι τόσοι πολλοί! Νοιώθω ότι είναι μάταιο να προσπαθώ! Μου έρχεται να γίνω σαν κι αυτούς! να οδηγάω όπως να 'ναι! μα δεν μπορώ! κάτι μέσα μου με φρενάρει! Ο σεβασμός προς τον άλλο οδηγό, προς τον πεζό, προς την ζωή μου???

Κι έτσι αρχίζω και πάλι από την αρχή! Σταματάω δίπλα σε πεζούς και τους δείχνω την διάβαση "από κεί πρέπει να περνάτε!" περνάω δίπλα από αυτοκίνητα και τους φωνάζω "φλάς δεν έβγαλες!" Προσπαθώ! Κάθε μέρα, κάθε λεπτό, προσπαθώ να κάνω κάτι καλύτερο, να κάνω κάποιον λίγο καλύτερο. Όχι δεν είμαι τέλεια! Μακάρι να βρισκώταν κάποιος στο δρόμο να διωρθώσει κι εμένα! Την ώρα που κάνω το λάθος, να το συνειδητοποιήσω, να είναι χειροπιαστό!

Μα υπάρχουν μέρες που δεν μπορώ! Η ασυνηδεισία τους με σκοτώνει, κάθε λεπτό, κάθε φορά που φρενάρω απότομα για να μην πέσω, κάθε φορά που τρελαίνωμαι με την συμπεριφορά τους! και θέλω να αρχίσω να τους χτυπάω! Είναι πάρα πολλοί! Δεν ξέρω αν θα αντέξω για πολύ!!! Προσπαθώ! Νευριάζω! Παρατηρώ! Προσέχω!

Μα πάνω απ' όλα λυπάμαι που κανείς δεν σέβεται κανέναν πια!!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αγαπητή συναδέλφισα, είσαι ευαίσθητος άνθρωπος. Και αυτή η κοινωνία τους ευαίσθητους τους πονάει. Δεν είναι απαισιοδοξία το ότι κάποιοι δεν βλέπουμε φως στο τούνελ. Ορισμένοι πιστεύουν ότι οι νέες γενιές αποτελούν επένδυση για ένα καλύτερο αύριο. Ποιές γενιές είναι αυτές που είναι κομιστές αληθινής παιδείας, ψυχικής καλλιέργειας και που δεν ξεπουλάνε τις αξίες στα παζάρια και τις αγορές της καθημερινής τρέλας; Αυτές που ανατρέφονται με σκυλάδικα, Ρουβάδες και χούλιγκανς; Η μήπως αυτοί που ασελγούν στο κορμί και τη ψυχή σου; Μήπως αυτοί που πουλάνε το ψέμμα τους σε τιμή ευκαιρίας και παριστάνουν τους φίλους και τις φίλες, και τελικά σου αφήνουν τη πικρή γεύση της προδοσίας; Και πόσες γενιές πιο πριν δεν ελπίζαμε πως οι αυριανές γενιές-δηλ οι σημερινοί άνθρωποι-θα είναι καλύτερες από τις τότε; Ουτοπία δεν ήταν; Οταν η επαναστατική γενιά του πολυτεχνείου ανατρέφει κόρες για να δείξουν το γυμνό κορμί τους εξωσέλιδο στο PlΑΥ BOY, για να αυνανίζεται η συμπαθής κατά τ'άλλα, τάξη των μπανιστηρτζήδων;...Ομορφος κόσμος, μαγικός, αγγελικά πλασμένος! Λυπάμαι που το νιώθω έτσι, αλλά το αύριο θά'ναι χτισμένο με καρμπόν! Και όσοι είμαστε ευαίσθητοι και η ψυχή μας εύθραυστη σαν μεμβράνη ευάλωτη στην αδικία και τη βρωμιά, η μόνη μας ασπίδα είναι η συνήθεια στον πόνο που αιμορραγεί με ακόμα ένα αγκάθι στην καρδιά μας, που η καθημερινότητα απρόσκοπτα μας εφοδιάζει...Και ίσως και μια ουτοπική ελπίδα πως θά'ρθει μια μέρα που η αγάπη θα χύνεται ηδονικά μέσα μας σταγόνα-σταγόνα, βάλσαμο κι ελιξίριο εξαγοράς του πόνου, που μας πλημμύρισε τα "πέτρινα χρόνια" μας στο παρελθόν που ασχημοβιώσαμε!...Να είσαι πάντοτε καλά γλυκιά μου, να παραμείνεις ευαίσθητη κι αναλλοίωτη, διότι η φύση έτσι σε προίκισε, και η ζωή ας σε θέλει αλλοιώς...Να προσέχεις όμως!...

Κωνσταντίνος.
    Μικρούς μας μαθαίναν παραμύθια αντί να μας μαθαίνουν πάλη.

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
    oloi theloun na allaksoun ton kosmo!!!
    kaneis den exei skeftei na allaksei ton eauto tou??

Προσπαθώντας να αλλάξουμε εμείς, σε κάθε μικρό λιθαράκι που βάζουμε προς την βελτίωσή μας, δίνουμε και λίγο στον δίπλα!!!!

Είναι δύσκολο να αλλάζεις όταν όλος ο κόσμος μένει στάσιμος!!!!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

αυτος ο κοσμος δεν μας ανηκει αλλα ειμαστε περαστικοι,μονο αυτο να καταλαβετε.
    πρεπει οτι κανουμε να σκεφτομαστε οτι θα ερθουν και αλλοι μετα απο μας εδω....
    κατι σαν τραβαω το καζανακι στην τουαλετα της καφετεριας για να μην
    γινω ρεζιλι σε αυτον που περιμενει...........ενα πραγμα.
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σκεφτομαι Σοβαρα....
    από Μικρή Λουλού στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2008, 11:14
  2. Κινούμαι άρα υπάρχω...
    από dimmeneidis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0