Tι να πούμε εγώ και ο Juls που αντιμετωπίζουμε μηχανάκια με σχεδόν διπλάσιο κυβισμό και ας έχουμε τα μισά τους χρόν(οι)α......Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, συμμετέχει κανονικά καθώς είναι 3κύλινδρο.![]()
![]()
![]()
Tι να πούμε εγώ και ο Juls που αντιμετωπίζουμε μηχανάκια με σχεδόν διπλάσιο κυβισμό και ας έχουμε τα μισά τους χρόν(οι)α......Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, συμμετέχει κανονικά καθώς είναι 3κύλινδρο.![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
φτου ρε @324τη μου ....Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Tι να πούμε εγώ και ο Juls που αντιμετωπίζουμε μηχανάκια με σχεδόν διπλάσιο κυβισμό και ας έχουμε τα μισά τους χρόν(οι)α......![]()
![]()
![]()
προβληματισμός μου βγήκε....![]()
![]()
You BETA believe...
βρε εγω μαζι σου αλλα δεν ειναι εντυπωσιακο οτι εχεις λεει και καλα το κορυφαιο 600αρι, αλλαζεις και το tiger και παρ ολα αυτα δεν εισαι στην εκθεση??????Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
πρωτο περσι βγηκε απο το μαστερ οφ μπαικ τεστ που γινεται με οοοοοοοολα τα περιοδικα του κοσμου κτλ...με ιδια λαστιχα ..
κτλ.
στους αγωνας η καβα εχει 599 cm οχι 636..
τεχνολογια και παπαρια μαντολες λεω εγω.
καλυτερο και χειρότερο..
οτι διαλεξει ο καθενας ειναι το καλυτερο.
σιγα τις διαφορες.
και καπακι συγκριτικα και το 675 ειναι καλυτερο !!!!!!!!!!???????????
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ο Μπουστας και με DT200 θα νίκαγεΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
μαλιστα..
αν ειχε αναβατη τον Μπουστα..θα νικαγε?
2ο βγήκε..... 1ο το MilleΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
πρωτο περσι βγηκε απο το μαστερ οφ μπαικ τεστ που γινεται με οοοοοοοολα τα περιοδικα του κοσμου κτλ...με ιδια λαστιχα ..
, 2o to 675, και 3o το ΖΧ10.
![]()
Κοίτα ρε που θα μας την βγούνε οι Open ...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Tι να πούμε εγώ και ο Juls που αντιμετωπίζουμε μηχανάκια με σχεδόν διπλάσιο κυβισμό και ας έχουμε τα μισά τους χρόν(οι)α......![]()
![]()
![]()
![]()
Τι αναλογία κιλών (όχι δικών σας) ανά ίππο έχετε ???
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ε στα ss λεει.ειναι 2 συνεχεις χρονιες πρωτο.κ θα μεινει κ για καιρο ακομα!![]()
για τους αγωνες..
αφου οι κανονισμοι λενε 600 για τα 4κ, 750 για τα 2κ τοτε λογικο ειναι τα 3κ να πεφτουν στη μεση..δλδ 675..
τα υπόλοιπα 2 τα αναφέρεις για να υπογραμμίσεις την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων? :smilea: :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Ο Μπουστας και με DT200 θα νίκαγε
2ο βγήκε..... 1ο το Mille, 2o to 675, και 3o το ΖΧ10.
![]()
You BETA believe...
Η στρατευμένη δημοσιογραφία, δεν χρειάζεται δεκανίκια απο αδαείς τραπεζογιακάδες φίλτατε. Τα καταφέρνει μόνη της.Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
τα υπόλοιπα 2 τα αναφέρεις για να υπογραμμίσεις την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων? :smilea: :smilea:
BTW στο φετινό «διαγωνισμό» των περιοδικών, το Mille ήρθε τελευταίο. Και προτελευταίο το Agusta 311....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Η στρατευμένη δημοσιογραφία, δεν χρειάζεται δεκανίκια απο αδαής τραπεζογιακάδες φίλτατε. Τα καταφέρνει μόνη της.
BTW στο φετινό «διαγωνισμό» των περιοδικών, το Mille ήρθε τελευταίο. Και προτελευταίο το Agusta 311....
![]()
τώρα δηλαδίς εσείς ψάχνετε να βρείτε αντικειμενικότητα σε αυτα που γράφουν τα περιοδικά?![]()
μπήκε ο πρώτος έγραψε κάτι για τα αγγλικά μοτοσακό...
στην ουσία παρεξηγήθηκε που για τις 43 εκδόσεις του fazer δε γράφτηκε τίποτα και θα ασχολιόμαστε μαζί του?![]()
![]()
και σας είχα για σοβαρούς ανθρώπους... δεν
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sorry.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
στην ουσία παρεξηγήθηκε που για τις 43 εκδόσεις του fazer δε γράφτηκε τίποτα και θα ασχολιόμαστε μαζί του?![]()
TROOPERRRRR!!!!! Το Fazer μια χαρά μηχανάκι είναι ρε!!!
Γιωργο τα περιοδικα ειναι γ.τ.π....
επι χρονια αγοραζα τα δυο μεγαλυτερης κυκλοφοριας απο αυτα και τελικα, εχω διαπιστωσει το εξης :
Το μηχανακι που ηταν θεϊκο την μια χρονια (γιατι ηταν φρεσκο και επρεπε να πουλησει...), την επομενη χρονια εχει ενα καρο μελανα σημεια (γιατι βγηκε αλλο καινουργιο που πρεπει να πουλησει...) ...και δεν εννοω υστερει σε συγκριση με το καινουργιο , αλλα γενικοτερα...
αποψη μου ειναι και την λεω ....αν καποιος θελει τεκμηριωση υπαρχουν δεκαδες παραδειγματα
οποτε τι βγαζουν τα περιοδικα πρωτο , δευτερο και τριτο δεν με ενδιαφερει καθολου.
αλλο η πουτσα και αλλο η βουρτσα τασο παιδι μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
τώρα δηλαδίς εσείς ψάχνετε να βρείτε αντικειμενικότητα σε αυτα που γράφουν τα περιοδικά?![]()
μπήκε ο πρώτος έγραψε κάτι για τα αγγλικά μοτοσακό...
![]()
και σας είχα για σοβαρούς ανθρώπους... δεν
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν μιλησα για συγκριτικο σε στριτ μηχανακια.
μιλησα για το 675 και την κατηγορια του που ειναι τα ss 600.
ασχολεισου εκει με τα 37 μουλαρια που σου δωσε ο σαρακακης να παιζεις και με τους προβληματισμους σου και ασε εμας να μαλακιζομεθα με τα ελληνικα περιοδικα και τα αγγλικα μοτοσακα!
![]()
![]()
![]()
το ξερωΑρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Sorry.....![]()
TROOPERRRRR!!!!! Το Fazer μια χαρά μηχανάκι είναι ρε!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Γιωργο τα περιοδικα ειναι γ.τ.π....
επι χρονια αγοραζα τα δυο μεγαλυτερης κυκλοφοριας απο αυτα και τελικα, εχω διαπιστωσει το εξης :
Το μηχανακι που ηταν θεϊκο την μια χρονια (γιατι ηταν φρεσκο και επρεπε να πουλησει...), την επομενη χρονια εχει ενα καρο μελανα σημεια (γιατι βγηκε αλλο καινουργιο που πρεπει να πουλησει...) ...και δεν εννοω υστερει σε συγκριση με το καινουργιο , αλλα γενικοτερα...
αποψη μου ειναι και την λεω ....αν καποιος θελει τεκμηριωση υπαρχουν δεκαδες παραδειγματα
οποτε τι βγαζουν τα περιοδικα πρωτο , δευτερο και τριτο δεν με ενδιαφερει καθολου.![]()
αμ δε που είναι 37.... τα διπλάσια είναι....Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ασχολεισου εκει με τα 37 μουλαρια που σου δωσε ο σαρακακης
![]()
![]()
![]()
αλλά ντάξ' καλό το fazer.... πολύ καλό... κάλλιστο....
περιμένατε να πω κακία, ε?![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: