Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Παιδιά λίγη βοήθεια γιατί στα νομικά είμαι σκάρτος!

moda banana Το avatar του/της monstermind
    μεγάλες μηχανές δεν σταματάνε συχνά, και άν σε σταματήσουν θα τους πεις οτι ξέχασες το δίπλωμα, θα φας μια κληση και είσαι οκ...

αν δεν πέσεις σε μάγκα μπάτσο, ή δεν παίξει κανα ατύχημα, που είναι απο απίθανο έως αδύνατο μέσα στα 3 χρόνια που θες μέχρι τα 21 σου, δεν θα έχεις προβλημα...

πάντως αν το κάνεις, μην περιμένεις σεβασμό από σοβαρούς ανθρώπους, και να κάνεις την προσευχή σου συχνά... γιατι αυτό το μηχανάκι δεν είναι παιχνίδι... θέλει μεγάλη ωριμότητα που δεν την έχεις, όχι επειδή είσαι 18, αλλά επειδή το σκέφτεσαι σοβαρά υπό αυτές τις συνθήκες...

καθοριστικός παράγοντας πάντως σε μια τέτοια απόφαση είναι τα χρήματα... αν σου τρέχουν απο τις τσέπες, κάπως θα τα μπαλώσεις ότι και να γίνει...

από κατάσχεση κινδυνεύεις μόνο αν κάνεις μλκια (αλκοολ) ή αν σε πάρουν χαμπάρι οτι δεν έχεις βγάλει δίπλωμα, πράγμα που σημαίνει οτι δεν ισχύει η ασφάλεια σου...

αν το στο "πως θα αντιδράσω" είναι να το βάλεις στα πόδια, έχε υπο όψην σου οτι αποκτάς ποινικό μητρώο... αν σε πιάσουν φυσικά...

αυτά αντικειμενικά...

υποκειμενικά η άποψη όλων μας εδω μέσα επι του θέματος είναι η ίδια με την άποψη που θα έχει ο πατέρας σου...

ήτοι...

σοβαρέψου...

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
    μεγάλες μηχανές δεν σταματάνε συχνά, και άν σε σταματήσουν θα τους πεις οτι ξέχασες το δίπλωμα, θα φας μια κληση και είσαι οκ...

αν δεν πέσεις σε μάγκα μπάτσο, ή δεν παίξει κανα ατύχημα, που είναι απο απίθανο έως αδύνατο μέσα στα 3 χρόνια που θες μέχρι τα 21 σου, δεν θα έχεις προβλημα...

πάντως αν το κάνεις, μην περιμένεις σεβασμό από σοβαρούς ανθρώπους, και να κάνεις την προσευχή σου συχνά... γιατι αυτό το μηχανάκι δεν είναι παιχνίδι... θέλει μεγάλη ωριμότητα που δεν την έχεις, όχι επειδή είσαι 18, αλλά επειδή το σκέφτεσαι σοβαρά υπό αυτές τις συνθήκες...

καθοριστικός παράγοντας πάντως σε μια τέτοια απόφαση είναι τα χρήματα... αν σου τρέχουν απο τις τσέπες, κάπως θα τα μπαλώσεις ότι και να γίνει...

από κατάσχεση κινδυνεύεις μόνο αν κάνεις μλκια (αλκοολ) ή αν σε πάρουν χαμπάρι οτι δεν έχεις βγάλει δίπλωμα, πράγμα που σημαίνει οτι δεν ισχύει η ασφάλεια σου...

αν το στο "πως θα αντιδράσω" είναι να το βάλεις στα πόδια, έχε υπο όψην σου οτι αποκτάς ποινικό μητρώο... αν σε πιάσουν φυσικά...

αυτά αντικειμενικά...

υποκειμενικά η άποψη όλων μας εδω μέσα επι του θέματος είναι η ίδια με την άποψη που θα έχει ο πατέρας σου...

ήτοι...

σοβαρέψου...

συμφωνώ για το να το ξανασκεφτείς.
    Παρ' όλα αυτά ακόμα και να το καβαλήσεις το εργαλείο πως θα τους πείσεις ότι είσαι 21 και έχεις δίπλωμα. Ε, sorry αλλά μη μου πεις ότι δείχνεις και 30άρης.
    Άσε που άμα σε δει μπάτσος με το εργαλείο (ειδικά στο όνομά σου αν το γράψεις) θα φορτώσει εντελώς και δεν θα σε αφήσει με τίποτα! (ειδικά ζετάς πικραμένος)
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους

Από χρήμα δεν παίζει τπτ αλλά ο πατέρας μου μου είπε επειδή ξέρει οτι το θέλω πάρα πολυ οτι για να την απο΄κτήσω θα πρεπει να περάσω στν σχολή που έχω βάλει σαν στόχο....(οικονομικα Θεσ.)Δηλαδή να βγάλω 18 περίπου γιατί θέλω λογιστική....πράγμα πολύ δύσκολο μοπως μπόρείται να καταλάβεται από όλα τα παραπάνω συνεπάγεται οτι είμαι στα 17....
    Για το θέμα το χρημάτων χρήμα δεν υπάρχει δυστυχώς υπαρχει μονο ενα εφάπαξ του πατέρα μου περιπου 27000 αλλά τα έχει κρατήσει για τις σπουδές μου και της αδερφής μου....
    Και ακόμα για το θέμα του να το βάλω στα πόδια πιστεύω οτι καταλαβαινεται οτι έκανα πλάκα....
    Σας ευχαριστώ και πάλι όλους.Αν την είχα θα σας είχα κεράσει μια κάσα μπυρες...

Παιδιά πραγματικά βοηθησατε...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	sick_r1.jpg 
Προβολές:	43 
Μέγεθος:	40,3 KB 
ID:	4090
    YZR-M1...YZF-R1...VALENTINO ROSSI...THATS MY LIFE!

TΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ, ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.
    ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ.
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑ.
    ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ (ΧΡΗΜΑ).
    Never ride faster than your angel can fly!!!

moda banana Το avatar του/της monstermind

Re: Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους

Αρχικά δημιουργήθηκε από mastouri
    Από χρήμα δεν παίζει τπτ αλλά ο πατέρας μου μου είπε επειδή ξέρει οτι το θέλω πάρα πολυ οτι για να την απο΄κτήσω θα πρεπει να περάσω στν σχολή που έχω βάλει σαν στόχο....(οικονομικα Θεσ.)Δηλαδή να βγάλω 18 περίπου γιατί θέλω λογιστική....πράγμα πολύ δύσκολο

κολλητέ... μην το δέσεις και κόμπο... εμένα να δεις τι μου τάξανε για να περάσω πανεπιστήμιο...

.... και δεν σου λέω τι πήρα...

τώρα λένε τελείωσε το, μετά θα λένε τελείωσε το στρατό, μετά βρες μια δουλειά... και μετα θα λένε... "τώρα έχεις δουλειά βγάλτα πέρα μόνος σου..."

αυτά είναι defacto...

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ.
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΟΙ?
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ?
    ΩΧ ΩΧ!
    Never ride faster than your angel can fly!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. παιδιά λίγη βοήθεια.....
    από dim_rac στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2011, 21:24
  2. Ωρα για Grand αναβαθμιση....λιγη βοηθεια
    από MADKiller7 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2007, 21:41
  3. To χτυπησα λιγο.... Λιγη βοηθεια;
    από Ταξιδευτής στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2006, 09:56
  4. Πατρα - Ορεστιαδα με Ζ750. Λιγη βοηθεια?
    από megatim στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2005, 09:23
  5. Ρε Παιδια Πειτε Μου Γιατι Κουδουνιζει
    από COSMIC στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2004, 12:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας