Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: RS125vsCagiva Mito 125

ΥΓ)Δεν πας καλυτερα σε ενα μεταχειρισμενο 250 με προοπτικη να το φτιαξεις απο την αρχη ?
    Αν το κανεις μονος σου θα σου βγει γυρω στα 1500 -2000 και θα εχεις 45 σιγουρα αλογα (αν γεννησει και κανενα δεν θα πουμε και οχι ) :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ipokamisa008.jpg 
Προβολές:	261 
Μέγεθος:	61,2 KB 
ID:	87152
    http://kelecarbon.blogspot.gr

Γιατι ενας χρονος δεν ειναι αρκετος και οι 4 χαλανε 2 ασκοπα........

Παιδιά σας ευχαριστώ πραγματικά για το ενδιαφέρον σας

RS125-Δυναμη και να βρεις μετα και κανενα καλο μαστορα να σου βγαλει τους κοφτες και ειναι ολα ταλεια,εχει και η Aprilia ενα kit racing και γαμαει το μηχανακι!!!!!!!!

Όνομα:	p01212_0068.jpg 
Προβολές:	255 
Μέγεθος:	83,0 KB 
ID:	87170

Καλαματιανος rider Το avatar του/της flip
    Καπου ακουσα οτι το replica spains 1o (το απο πανω ειναι καπου 20 κιλα βαρυτερο! )
    ισχυει?
    Και τι διαφορες εχει απ το απλο?

Αν το παρεις οτι off market θελεις να του βαλεις κοιτα 1ον αν το εχει βαλει κ αλλος (και να δουλευει εννοειται) γτι δεν παιρνει οτι κ οτι

πχ αυτη την εξατμιση μην την λειγουρευσε το παιδι που την ειχε του κολισε
    να μου πεις απο μια εξατμιση μπαα.. ο μαστορας θα εφτεγε (το ρισκαρεις ομως? )

Όνομα:	dsc00062[1].jpg 
Προβολές:	260 
Μέγεθος:	94,1 KB 
ID:	87179
    Πωλειται οπως ειναι πειραγμενο με χιλιαδες κυβικα ανεβασμεεεενο!!
    Πωλειται και το δινω οσο κι οσο απ την σκοτωστρα αρκει να γλυτωωωσω!!!

http://www.youtube.com/watch?v=u0Zhhpto8h8

ποιος αλλοσ θελει κολπακια με την νεα πανακριβη μηχανη του?

paidia to aprilia an to pareis kainourio kai den to allaksis tpt einai kalo??travaei??exw ena filo me ena 250 pou vgazei 22 aloga...ton pernaw me afto??
    thx prokatavolika
    panta stin mia roda.....i souza i endo...panta orthioi!
    ma epeigh prosoxi, mages exoun skotothei! taxitita, eleytheria, kratimata sti stofi!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    ειναι ηδη πουσαρισμενα αυτα τα μοτερ αν τα σκαλιζεις κ αλλο πας γυρευοντας.

το ρς απο μονο του παει γαμιωντας για τα κυβικα του.

αν δν θελει κανεις αποκλειστικη χρηση πιστας δν εχει νοημα επεμβει σε κατι στο μηχανακι.

"xiotis33" einai arketa kalo alla vgazi kai ena poli kalo kit ... pou to psiloftiaxni...

ego pantos pou psaxnome tora gia mixanaki mexri 200cc ixa vali sto mati to rs125 ALLA!.. mpika sta forum tis aprilia kai osi tin ixan iperefxaristi8i ali tosi ixan 3odepsi POLA gia na tin sintiroune tora gia tin kenourgia pou lene oti exi enan poli kalo 2xrono kinitira ... oso kalos kai na einai einai dixronos kai kapia stigmi ta ftini oso kai na prosexis aftin tin omorfi ItalezA. , (panta kata tin gnomi kai mono..)
    ego kateli3a se r125 i wr250x mpori na exi xamiloteres epidosis (r125) alla 4xronos ... kai 15 alogakia... telos panton i mixani einai mia poli prosopiki epilogi kai EF8INI!

Pistevo a3izi na to dite ..ligo 8livero alla ena ma8ima gia tin taxitita! ite mixani ite ama3i..
    http://www.youtube.com/watch?v=aCbVe0aqL0o

na kai kati gia na xarite (liges souzes)
    http://www.youtube.com/watch?v=Fsk3qEPhunE&eurl=http://hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=134290733

kai edo dio le3is gia to parkarisma!
    http://www.youtube.com/watch?v=PfcSDz9L25Q

osi 8eloun na ma8oun gia tous "streetpanthers" tous perimenoume me ipomeni sto www.streetpanthers.gr
    http://www.greektube.org/content/view/14641/2/

τελικα παιδια πιο ειναι πιο γρηγορο και πιο δυνατο απο τα 2???επειδη σκευτομαι τωρα το ρς και μαλιστα εχω κανονισει και βρηκα απο τωρα δουλεια....οχι σαν περσι...θελω να το παρω με δοσεις αλλα κολλαω πολυ στο οτι το μιτο απο κατι που ακουσα ειναι πιο γρηγορο...
    panta stin mia roda.....i souza i endo...panta orthioi!
    ma epeigh prosoxi, mages exoun skotothei! taxitita, eleytheria, kratimata sti stofi!!!!!

RSV Tuono 1000RRRRR.... Το avatar του/της elmariacci
    Αρχικά δημιουργήθηκε από flip
    Παντωσ απο τι εχω δει στου αγωνες το μιτο δεν εχει και καμια αξιολογη θεση ενω το rs kai to derbi ολο 1η η 2η θεση βγαινουν.Να μου πεις δεν θα το βαζεις σε πιστα αλλα...

Λαθος...

Ο Ροσσι πηρε το πρωτο του πρωταθλημα με Cagiva Mito....
    I'm a mean machine drinking gasoline...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tomahawk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από elmariacci
    Λαθος...

Ο Ροσσι πηρε το πρωτο του πρωταθλημα με Cagiva Mito....
    Εγώ γιατί νομίζω πως το πήρε με Aprilia Futura?

Παίδες για να τα λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, ότι φροντίζεις σε φροντιζει, είτε Ιταλικό είναι αυτό, είτε Γιαπωνέζικο είτε Αμερικάνικο!

Γιατί είναι μερικά άτομα προκατειλημένα δεν μπορώ να καταλάβω!

Η προηγούμενη "γενιά RS" (μοντέλα μέχρι 2005) είχαν παρουσιάσει αρκετά προβλήματα, δεν αντιλέγω!
    Όμως για το μοντέλο του 2006-... δεν έχω ακούσει κανένα πρόβλημα (προσοχή, εννοώ μηχανικό πρόβλημα και απο τη μάνα του)!
    Έχω ακούσει για 1-2 κολλήματα μόνο και ένας είχε πει για πατινάρισμα συμπλέκτη!
    Μόνο που στις 2 πρώτες περιπτώσεις δεν υπήρχε καλή ρύθμιση απο μηχανικό-αναβάτη και στην τρίτη προέκυψε λόγω σκισίματος του RS σε εκκινήσεις και σούζες!

Όσο για το Cagiva, είναι επτα-τάχυτο και είναι καλύτερο μόνο στα 130-140+ απο το RS...
    Αλλα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολείστε με το Cagiva.
    Δυστυχώς είναι μια αδικημένη μηχανή (στην χώρα μας) της οποίας η αξία μεταπώλησης πρέπει να είναι πολύ χαμηλή και η αντιπροσωπία της δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση!
    (Η αντιπροσωπία της Aprilia έχω μάθει πως έχει βελτιωθεί)

Όσο για το Derbi GPR 125, είναι αδύναμο σε σχέση με τα άλλα δύο και βγάζει μόνο 15 άλογα.

Για το RS όπως και για το Mito ύπάρχουν πολλά βελτιωτικά προϊόντα τα οποία είναι και επώνυμα.
    Το να βάλεις μια εξάτμιση, ένα πιο ελεύθερο φίλτρο και μεγαλύτερο ζιγκλερ δεν είναι καμία "Τρελή" και επικίνδυνη, ως προς την αξιοπιστία, βελτίωση!

Μην τρελαινόμαστε κι όλας!

Φίλε flip το παιδί που έβαλε την Giannelli και του κόλλησε 100% φταίει αυτός που ρύθμισε το μηχανάκι!
    Την συγκεκριμένη εξάτμιση την έχουν βάλει πολλοί (είναι αρκετά διαδεδομένη στη χώρα μας) και δεν έχω ακούσει απο κάποιον να έχει το παραμικρό πρόβλημα, ακόμη και απο άτομα που το σκίζουν το μηχανάκι!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 20:09
  2. Fx 125
    από GIORGIO MORODER στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2004, 13:56
  3. Crm 125 97'
    από AmIinside? στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2004, 17:01