Den eipes na sou poulousa to diko mou poli kali timi na to ksefortotho :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ntinlanden
OTI NA'NAI OMΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!!
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ -ΕΜΦΑΝΙΣΗ -R1..
![]()
Den eipes na sou poulousa to diko mou poli kali timi na to ksefortotho :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ntinlanden
OTI NA'NAI OMΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!!
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ -ΕΜΦΑΝΙΣΗ -R1..
![]()
Δεν έχουν κάνει κατι μαγικό οι άνθρωποι στη σουζούκι, κάθε νέα έκδοση gsxr1000 είναι περίπου το ίδιο γρήγορη με την προηγούμενη + εξάτμιση πρόγραμμα, έτσι ακριβώς γίνεται και με το κ7.Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
εγω θα σου πω απλα, οτι Κ5 με ολοσωμες, αντικοφτη, φιλτρο, ενα δοντι κοντο πισω, και βγαλμενες τις δευτερες πεταλουδες, παλευει για να κρατηθει διπλα μου......
εχω δοκιμασει και με αλλα δυο με παρομοιες βελτιωσεις, τα οποια δεν στεκονται καν διπλα......
Στόκ κ7 με στόκ κ6 η διαφορά είναι περίπου η ίδια που υπήρχε και στα κ3/4 με κ5. Ψηλά 6-10 άλογα και χειρότερες χαμηλομεσαίες για κάθε νέα γενιά (κ1>κ3>κ5>κ7).
Και γώ παλαιότερα είχε τύχει να κάνω 8-9 ανοίγμανα απο εκκίνηση με κ5 - 168 ρόδα ελεγε ο τύπος - και παίζαμε κανονικότατα μέχρι τα 260+ με σχεδόν στόκ το κ4 μου (εξάτμιση χωρίς pc και φίλτρο, στάνταρ γρανάζωμα). Aλλα και με άλλα κ5/6 δεν εντυπωσιάστηκα απο κάποια διαφορά στην απόδοση ή στο άνοιγμα, ούτε μου άνοιγαν μεγάλη διαφορά.
Σαφέστατα και το κ7 είναι γρήγορο και αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με το κ5/6 σε καμμία περίπτωση όμως δεν είναι πολύ γρηγορότερο απο ένα καλό κ5/6 με εξάτμιση φίλτρο πρόγραμμα.
Περι ορέξεος είναι όλ'αυτά βέβαιαΠαρακάτω μερικά όμορφα νουμεράκια απο Βρετανό βελτιωτή...
![]()
![]()
Στο διάγραμμα είναι 3 μηχανάκια,
με μπλέ χρώμα κ5 με τελικό
με κόκκινο κ6 με ολόκληρη yoshi και χάρτη
με πράσινο κ7 στόκ και 60χλμ ολικό.
![]()
Δηλαδη θεωρειτε οτι τα Κ5-6 δεν εχουν δυναμη??? Για μενα ειναι υπερ-υπερ αρκετη η δυναμη. Μαλιστα αν ζητουσα καπου να κερδισω λιγο ακομα θα ηταν στο φασμα 4.000-7000 στροφες, επομενως ενα νεο gsxr με λιγοτερη δυναμη χαμηλα δεν με βολευει.
Ηδη εχω βαλει ολοσωμη ακραπα κ θα βαλω κ προγραμμα καποια στιγμη για να ρυθμισω πιο καλα τα μεσαια.
Κ το κυριοτερο που με νοιαζει ειναι να κατεβαινω στο γκαραζ μου κ να με φτιαχνει η μηχανη μου....ε λυπαμαι αλλα το κ7 με χαλαει απιστευτα....κ το βλεπω καθε μερα απο πλαι το μηχανακι, τα απο πανω-πισω κλπ δεν ειναι για μενα.
Οσο για τα περι στησιματος ξερουμε ολοι καλα οτι τα japan δεν εχουν ποτέ το καλυτερο δυνατο στισιμο, γιαυτο κ ολοι οσοι περνουμε ιαπωνια κοιταμε προς wp, ohlins κλπ. Ενω δυστυχως τα ιταλικα συνηθως τις φορανε απο την μανα τους(αλλα με το αναλογο κοστος). Οχι οτι τα ιαπωνικα δεν στριβουν, μια χαρα ειναι. απλα μπορουν κ καλυτερα παντα.
Προς το παρον θα περιμενω το κ9......εκτος κ αν το παρω αποφαση κ παω να χτυπησω αυτο το 1098 που δεν παιζεται εμφανισιακα ρε παιδες.
Ο παλιος ειναι αλλιως....
Se 10 meres tha bgalo to diko mou mias kai eisai salonikios na kanonisume kamia tsarka na to dis an su aresei.Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek
Δηλαδη θεωρειτε οτι τα Κ5-6 δεν εχουν δυναμη??? Για μενα ειναι υπερ-υπερ αρκετη η δυναμη. Μαλιστα αν ζητουσα καπου να κερδισω λιγο ακομα θα ηταν στο φασμα 4.000-7000 στροφες, επομενως ενα νεο gsxr με λιγοτερη δυναμη χαμηλα δεν με βολευει.
Ηδη εχω βαλει ολοσωμη ακραπα κ θα βαλω κ προγραμμα καποια στιγμη για να ρυθμισω πιο καλα τα μεσαια.
Κ το κυριοτερο που με νοιαζει ειναι να κατεβαινω στο γκαραζ μου κ να με φτιαχνει η μηχανη μου....ε λυπαμαι αλλα το κ7 με χαλαει απιστευτα....κ το βλεπω καθε μερα απο πλαι το μηχανακι, τα απο πανω-πισω κλπ δεν ειναι για μενα.
Οσο για τα περι στησιματος ξερουμε ολοι καλα οτι τα japan δεν εχουν ποτέ το καλυτερο δυνατο στισιμο, γιαυτο κ ολοι οσοι περνουμε ιαπωνια κοιταμε προς wp, ohlins κλπ. Ενω δυστυχως τα ιταλικα συνηθως τις φορανε απο την μανα τους(αλλα με το αναλογο κοστος). Οχι οτι τα ιαπωνικα δεν στριβουν, μια χαρα ειναι. απλα μπορουν κ καλυτερα παντα.
Προς το παρον θα περιμενω το κ9......εκτος κ αν το παρω αποφαση κ παω να χτυπησω αυτο το 1098 που δεν παιζεται εμφανισιακα ρε παιδες.
Δυναμομετρημένο Κ7 με 2500χλμ περίπου στο κοντέρ 171,κάτι τροχό.Αυτά χωρίς τα τελικά π[ου δίνονται δώρο.
Eγω προτεινω zzr1400 αντι για κ7 που τα οδηγησα και τα 2 γιατι οπως και το κ6 ετσι και το κ7 ειναι φτιαγμενο για την πιστα. Το zzr1400 ειχε ωραιο στριψιμο,σταθερο και ισορροπημενο με κυριο πλεονεκτημα την τρομερη ανεση της αναρτησης και την γεματη με ροπη δυναμη.Το abs του κραταει παρεα στην ασφαλεια του αναβατη αφου με το παραμικρο γλιστριμα του τροχου ενεργοποιειται αμεσως.
Αν επιμενεις να ταλαιπωρεισαι με μηχανη πιστας στο δρομο ,στο κ7 ειδα σε σχεση με το κ6 ενα πιο στιβαρο πιρουνι και πλαισιο που δινουν μια σταθεροτητα μεγαλυτερη,οποτε κρατουν τον οδηγο πιο ηρεμο (πραγμα μαλλον οχι επιθυμητο απο τους αγοραστες της κατηγοριας). Το γκαζι του κ7 στις μεσαιες στροφες επειδη ειναι βαρυτερο και ισως μακρυτερες οι σχεσεις του φανταζει πιο κουφιο και η παραπανισια δυναμη του φαινεται μετα τις 8000 στροφες που ειναι τοση που σε τρομαζει (οχι καλο αυτο) και μαλλον αχρηστη για καθημερινη χρηση. Και το αμορτισερ του κ7 ειναι βελτιωμενο. Πιστευω οτι στην πιστα το κ7 ειναι καλυτερο του κ6.
Κ7 ειναι βελτιωμενο στο πλαισιο και σ.το πιρουνι και στο αμορτισερ.Το μοτερ του ειναι πιο δυνατο στις ψηλες στροφες. Το κ7 ειναι πιο καλο στην πιστα απο το κ6
ΕΧΩ ΑΛΛΑΞEI ΠΟΛΛΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΧΩ ΤΡΕΞΕΙ ΣΕ DRAGSTER ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕ RSV 1000 FACTORY...GSXR 750...GSXR 1000K5..GSXR 600..ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ GSXR K7 ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡEI ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΤΕ ΜΕ DUCATI 1098 ΜΙΤΕ EIΔΙΚΑ ΜΕ R1 1000 ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΣΧΗΜΟ R1 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 1098S ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΡΩΣΗ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΛΟ ΔΕ ΛΕΩ ΑΛΛΑ Κ7 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ Κ5 ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ Κ7 ΔΕΕΕΕΕΝΝΝΝΝΝ..............ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΒΑΡΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΣΤΙΒΑΡΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η SUZUKI ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ Κ5 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ Κ7 ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΙΣΤΕΨΤΕΤΟ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ Κ5 ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.........ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ Κ5 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΠΟ ΓΙΑ ΕΝΑ Κ7 ΔΥΣΤΥΧΟΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΙΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Κ7 ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ,,,,,,,,ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ............
ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΩΡΕ ΟΤΙ ΤΟ 1098 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ SUPERBIKE πΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ.. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ R1... ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ..ΜΕΤΑ ΤΟ 1098 ΕΙΝΑΙ ΤΟ R1.. ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΕΤΣΙ..
You BETA believe...
You BETA believe...
Πως σου φαινεται το Κ7 σε σχεση με το RSVR Factory σχετικα με θεση οδηγησης, ροπη, φρενα, ποιοτητα κατασκευης, στριψιμο? (για ισχυ δεν ρωταω για ευνοητους λογους). Με ενδιαφερει κυριως η οδηγηση σε δρομο αλλα και καποια περιστασιακα trackdays. Ειμαι μεταξυ αυτων των δυο και εχω χαθει...Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
ΕΧΩ ΑΛΛΑΞEI ΠΟΛΛΕΣ ΜHΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΧΩ ΤΡΕΞΕΙ ΣΕ TRAGSTER ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕ RSV 1000 FACTORY...GSXR 750...GSXR 1000K5..GSXR 600..ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ GSXR K7 ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡEI ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΤΕ ΜΕ DUCATI 1098 ΜΙΤΕ EIΔΙΚΑ ΜΕ R1 1000 ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΣΧΗΜΟ R1 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 1098S ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΡΩΣΗ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟ ΔΕ ΛΕΩ ΑΛΛΑ Κ7 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ Κ5 ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ Κ7 ΔΕΕΕΕΕΝΝΝΝΝΝ..............ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΒΑΡΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΣΤΙΒΑΡΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η SUZUKI ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ Κ5 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ Κ7 ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΙΣΤΕΨΤΕΤΟ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ Κ5 ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.........ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ Κ5 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΠΟ ΓΙΑ ΕΝΑ Κ7 ΔΥΣΤΥΧΟΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΙΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Κ7 ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ,,,,,,,,ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ............