Γίδια?:rotflmao: Καινούργιο slogan αυτό?:rotflmao:
κανουν προπονηση. απο 1 ιουνιου ξεκινουν τα καινουργια μετρα
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ
δεν λεω βλαχοι,γιατι αυτοι εχουν και μια ιστορια απο πισω..Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
γιδια και τσοπανηδες ειναι οι καθυστερημενοι,κολλημενοι και εγκεφαλικα δισκυλιοι για εμενα!
παντα μεταφορικα μιλαω και οχι για τα ατομα με ειδικα προβληματα (ΑΜΕΑ).
πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).
Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
κριαρια ειναι το καινουριο![]()
ARXONTAS
Ρε βοσκοι ειναι ολοι,ενας κολητος μου ειναι δοκιμος στο Α.Τ.Ζωγραφου και καμια φορα παω και του κανω παρεα στις σκοπιες.Να τους δεις μια τεχνη που εχουν αναπτυξει στο ξυσιμο.Ειναι και τα ΜΑΤ εκει για τυχον επιθεσεις,την εχουν κανει λαστιχο, ολο τσοντες βλεπουν.Εχουν βεβαια και αυτοι τα προβληματα τους αλλα καποια πραγματα δεν τα δικαιολογω. ΤΕΛΟΣ:a31: :a31::a57:
+1000 για το "κράνος, μπουφάν, γάντια", και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω ρε παιδιά πως κάποιοι (πολλοί) οδηγούν χωρίς κράνοςΑρχικά δημιουργήθηκε από tombell
Βλέπω τις τελευταίες μέρες, κυρίως στο κεντρο που κυκλοφορώ,
οι Ζητάδες κυνηγάνε πάρα πολύ για κράνος.
Χθες είδα 3 μπλόκα. Κάτι παπιά, κάτι κάγκουρες (όλοι χωρίς κράνος)
τους αλλάξανε τα φώτα.
Στρίβω στο φανάρι από Β. Σοφίας για Σόλωνος, μπροστά 2κάβαλο παπί, ο συνεπιβάτης χωρίς κράνος. 7 ζητάδες, που είχανε ήδη άλλους 2 σταματημένους, βγαίνουν στη μέση του δρόμου και κάνουνε νόημα. Οχ λέω τον ήπια κι εγώ. Είχα ξεχάσει τα χαρτιά μου στην κοπέλα μου.
Τους σταματάνε κι εμένα σαν να μη με είδαν, αλλά είχα κράνος, μπουφάν, γάντια κομπλέ.
![]()
ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι δεν υπήρχαν πρόστιμα. Έχει βέβαια γραφτεί εκατοντάδες φορές στο forum αλλά είναι - μετά συγχωρήσεως - η μεγαλύτερη μαμακία που μπορείς να κάνεις σαν οδηγός μοτό.
Ακόμη και στα λίγα χλμ, ένα έντομο ή λίγη στάχτη από το προπορευόμενο κουτάκι να σου μπει στο μάτι την έχεις πουπήσει, άσε τι γίνεται σε κάποια πτώση.
Wake up guys!!![]()
Δεν ήξερες δεν ρώταγες;;;
Καλησπέρα παιδιά. Υπέροχο το forum, υπέροχοι και οι άνθρωποι σ' αυτό.
Μια διευκρίνηση μονο..
Αρκετές φορές κυκλοφορώ με συνεπιβάτη αλλά και δεν έχω, και δεν μπορώ να κουβαλάω δεύτερο κράνος μαζί μου. Θα μου πείς, αν δεν έχεις μην ανεβάζεις άλλον μαζί σου. Διάβασα πιο πάνω ότι σταματάνε και για ξεκράνοτο συνεπιβάτη. Το πρόστιμο φαντάζομαι το χρεώνεται ο οδηγός, ετσι?
Νομίζω ο συνοδηγός,αλλά ας μας το διευκρινίσει κάποιος σίγουρα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimokritos
Καλησπέρα παιδιά. Υπέροχο το forum, υπέροχοι και οι άνθρωποι σ' αυτό.
Μια διευκρίνηση μονο..
Αρκετές φορές κυκλοφορώ με συνεπιβάτη αλλά και δεν έχω, και δεν μπορώ να κουβαλάω δεύτερο κράνος μαζί μου. Θα μου πείς, αν δεν έχεις μην ανεβάζεις άλλον μαζί σου. Διάβασα πιο πάνω ότι σταματάνε και για ξεκράνοτο συνεπιβάτη. Το πρόστιμο φαντάζομαι το χρεώνεται ο οδηγός, ετσι?
ΝΑΙ
μάλιστα...
ευχαριστώ πολυ παιδιά για τις απαντήσεις σας. είτε τα χρεώνεται ο οδηγός είτε ο συνεπιβάτης το ίδιο άσχημο είναι. καλύτερα να προσέχουμε λοιπόν.