Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos33ath
βαλτος?οχι ρε φίλε!!!!!
θύμα... ισως...
ιμαντες ,δισκους και σερβις οταν το πηρα(320)
σερβις στο 3000 χλμ (120)
εμβολιμα τακακια,μπαταρια(200)
αλυσιδα,λαδια,και ενα αξονακι στο λεβιε ταχυτητων (380)
λαστιχα (340)
συνολο 1360 σε 15 μηνες
τα χιλιομετρα 8000(εχω σκοοτερ για καθε μερα)!!!
ισως να πρεπει να αλλαξω συνεργειο,αλλα τοσα εχω δωσει φιλε
κατα τα αλλα εχεις γινει μυθος
την κυριακή στα Μεγαρα ακουσα για σενα απο κατι παληκαρια με ενα gsxr k6 οτι πηγαινες ''ταπα'' στα λιμανακια
παρεπιπτόντως εγώ και αν γουστάρω το monster!!!!!
το πρωτοείδα στο μοτο το 93 συγκριτικο με zephyr,bmw kai kati allo,και το ήξερα οτι καποια μερα θα το πάρω!!!
Και δεν εχω σκοπο να το αλλαξω!!!!![]()
λοιπον καταλαβα... αλλα ομως φιλαρακι ομως, την ρυθμιση βαλβιδων καθε 10.000χλμ, και φυσικα στα καθε 20.000χλμ περιλαμβανει και ιμαντες, τα λαδακια του, και μπουζι κλπ και ενα τσεκαρισμα... οπου αυτα ειναι το σερβις........................ τα υπολοιπα δεν ειναι σερβις που γραφεις... ειναι ειτε φυσιολογικες φθορες λογο χιλιομετρων ενος μεταχειρισμενου, του οποιουδηποτε φυσικα μεταχειρισμενου ανεξαρτητα μαρκας, η' αφυσικες για τα χιλιομετρα φθορες μεταχειρισμενου απο την εκαστοτε χρηση του προηγουμενου ιδιοκτητη... η το οτι καποιος πουλαει ενα μεταχειρισμενο λεγοντας πχ οτι εχει 10.000χλμ και αυτο εχει 20-30.000χλμπαραδειγμα ο ξεδερφος μου πηρε ενα μεταχειρ. ΑΧ1 1600 ευρω και επειδη δεν ηξερε και δεν προσεχε, εχει παει μεχρι τωρα πανω απο 2500 ευρω (με την αγορα) και χωρις να κυκλοφορησει πολυ εβγαλε μια ζημια 600 ευρω... αρα αυτο ειναι αλλη υποθεση εαν το μεταχειρ. ειναι σε αριστη σωστη κατασταση και σε τι κατασταση ειναι τα αναλωσιμα επανω του (τακακια-ελαστικα-αλυσιδογραναζα κ.α) ...
θελω να πω δεν ειναι το καθιερωμενο σεριβις ολα αυτα αυτα τα λεφτα που γραφεις, πιθανοτατα μην γνωριζοντας και συ τελικα, αλλα ολα δεν αφορουν ducati αποκλειστικα, αλλα μπορουν να αφορουν οποιαδηποτε μεταχειρισμενη μοτοσυκλετα...
νασαι καλα παντα, τιποτα personal εννοειται απλα να ειναι πιο ξεκαθαρο το θεμα για καποιος που θελει να παρει Ντουκατι... καλες βολτες με την κουκλα σου...
![]()