Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: Monster για αρχαριο??? plz help..

Re: monster

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos33ath
    βαλτος?οχι ρε φίλε!!!!!
    θύμα... ισως...
    ιμαντες ,δισκους και σερβις οταν το πηρα(320)
    σερβις στο 3000 χλμ (120)
    εμβολιμα τακακια,μπαταρια(200)
    αλυσιδα,λαδια,και ενα αξονακι στο λεβιε ταχυτητων (380)
    λαστιχα (340)
    συνολο 1360 σε 15 μηνες
    τα χιλιομετρα 8000(εχω σκοοτερ για καθε μερα)!!!
    ισως να πρεπει να αλλαξω συνεργειο,αλλα τοσα εχω δωσει φιλε
    κατα τα αλλα εχεις γινει μυθος
    την κυριακή στα Μεγαρα ακουσα για σενα απο κατι παληκαρια με ενα gsxr k6 οτι πηγαινες ''ταπα'' στα λιμανακια
    παρεπιπτόντως εγώ και αν γουστάρω το monster!!!!!
    το πρωτοείδα στο μοτο το 93 συγκριτικο με zephyr,bmw kai kati allo,και το ήξερα οτι καποια μερα θα το πάρω!!!
    Και δεν εχω σκοπο να το αλλαξω!!!!

λοιπον καταλαβα... αλλα ομως φιλαρακι ομως, την ρυθμιση βαλβιδων καθε 10.000χλμ, και φυσικα στα καθε 20.000χλμ περιλαμβανει και ιμαντες, τα λαδακια του, και μπουζι κλπ και ενα τσεκαρισμα... οπου αυτα ειναι το σερβις........................ τα υπολοιπα δεν ειναι σερβις που γραφεις... ειναι ειτε φυσιολογικες φθορες λογο χιλιομετρων ενος μεταχειρισμενου, του οποιουδηποτε φυσικα μεταχειρισμενου ανεξαρτητα μαρκας, η' αφυσικες για τα χιλιομετρα φθορες μεταχειρισμενου απο την εκαστοτε χρηση του προηγουμενου ιδιοκτητη... η το οτι καποιος πουλαει ενα μεταχειρισμενο λεγοντας πχ οτι εχει 10.000χλμ και αυτο εχει 20-30.000χλμ παραδειγμα ο ξεδερφος μου πηρε ενα μεταχειρ. ΑΧ1 1600 ευρω και επειδη δεν ηξερε και δεν προσεχε, εχει παει μεχρι τωρα πανω απο 2500 ευρω (με την αγορα) και χωρις να κυκλοφορησει πολυ εβγαλε μια ζημια 600 ευρω... αρα αυτο ειναι αλλη υποθεση εαν το μεταχειρ. ειναι σε αριστη σωστη κατασταση και σε τι κατασταση ειναι τα αναλωσιμα επανω του (τακακια-ελαστικα-αλυσιδογραναζα κ.α) ...

θελω να πω δεν ειναι το καθιερωμενο σεριβις ολα αυτα αυτα τα λεφτα που γραφεις, πιθανοτατα μην γνωριζοντας και συ τελικα, αλλα ολα δεν αφορουν ducati αποκλειστικα, αλλα μπορουν να αφορουν οποιαδηποτε μεταχειρισμενη μοτοσυκλετα...

νασαι καλα παντα, τιποτα personal εννοειται απλα να ειναι πιο ξεκαθαρο το θεμα για καποιος που θελει να παρει Ντουκατι... καλες βολτες με την κουκλα σου...

desmoriders.gr κρίμα!!! Το avatar του/της nikos33ath

monster

συμφωνω φίλε αλλα servive σημαίνει συντήρηση
    στην συντήρηση βάζω και όλα αυτα που θα χρειαστουν (αναλώσιμα) για να ειναι η εκάστοτε μηχανή σε αριστη κατασταση,γιατι η ζωη μας εξαρταται απο την αριστη κατασταση αυτού που οδηγουμε.
    σε αυτα βαζω και τα τακάκια(ακριβότερα απο ενα cb-400),και τα λάστιχα (ακριβότερα και συνήθως με πιο γρηγορη φθορά),τους ιμάντες και οτιδήποτε αλλο χρειαστεί η μηχανη,καθώς και τα εργατικά που συνήθως ειναι ακριβότερα στην Ducati απο άλλες εταιριες.
    Θελω να πώ οτι τελικά το κοστος συντήρησης μια Ducati ειναι ακριβότερο απο μια Honda cb-400sf.Για το πόσο καλύτερη μηχανή ειναι απο απο το τελευταίο δεν χρείαζεται να τα αναφέρω ειδικά σε εσένα.
    Υ.Γ με πειραξε αυτό που ειπες οτι ειμαι βαλτός,ειδικά όταν εχω ήδη ποστάρει φωτο της κούκλας μου.
    http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=13

monster

στην συντήρηση βάζω και όλα αυτα που θα χρειαστουν (αναλώσιμα) για να ειναι η εκάστοτε μηχανή σε αριστη κατασταση,γιατι η ζωη μας εξαρταται απο την αριστη κατασταση αυτού που οδηγουμε.
    σε αυτα βαζω και τα τακάκια(ακριβότερα απο ενα cb-400),και τα λάστιχα (ακριβότερα και συνήθως με πιο γρηγορη φθορά),τους ιμάντες και οτιδήποτε αλλο χρειαστεί η μηχανη,καθώς και τα εργατικά που συνήθως ειναι ακριβότερα στην Ducati απο άλλες εταιριες.
    Θελω να πώ οτι τελικά το κοστος συντήρησης μια Ducati ειναι ακριβότερο απο μια Honda cb-400sf.Για το πόσο καλύτερη μηχανή ειναι απο απο το τελευταίο δεν χρείαζεται να τα αναφέρω ειδικά σε εσένα.
    Υ.Γ με πειραξε αυτό που ειπες οτι ειμαι βαλτός,ειδικά όταν εχω ήδη ποστάρει φωτο της κούκλας μου.
    sorry gia to 2o post δεν ξερω γιατι μπηκε 2 φορες

Re: monster

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos33ath
    re: Υ.Γ με πειραξε αυτό που ειπες οτι ειμαι βαλτός,ειδικά όταν εχω ήδη ποστάρει φωτο της κούκλας μου.

ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ... καταρχας δεν ειχα δει τις φωτο και δεν ειχα προσεξει που ειχε γραψει... και νομιζα οτι εισαι καποιος που πεταχτηκε εσκεμενα να "θαψει" μερικες πανεμορφες και εξαιρετικες ευρωπαικες μοτοσυκλετες οπως τα Ducati...
    anyway sorry...

ομως.... παλι εχει να κανει με το ψαξιμο... δηλαδη... στο 600αρι που ειχα αλλαζα τακακια με εργασια και υγρα... 37 ευρω στο μικρο Μονστερ... και σε ρωτω να μου πεις... ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ? περισσοτερο απο αλλες μαρκες?????????????????????????????????

περιμενω απαντηση τεκμηριωμενη και εαν εχεις αμφιβολια ενα με ελα 600αρι να παμε να αλλαξεις τακακια (μονο δισκο εμπρος) BREMBO...

ελαστικα BT90 (η και αλλη μαρκα) με 250- ευρω.... (αντε 300 το πολυ σε racing γομες) και ρωτω και παλι......

ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΜΑΡΚΕΣ (στην κατηγορια) ???????????????????????????

ασε που το 600 θελει λαστιχα καθε 2 χρονια μετα αλογα που εχει ...................................

εισαι μαλλον ΛΑΘΟΣ απο αγνοια φιλε μου, και ειλικρινα το λεω γιατι στεναχωριεμαι να διαβαζω για πληρωμες (επαναλαμβανομενα) τσαμπα.......

φιλικα και οτι θες εδω ειμαστε........

monster

χαιρομαι που λύθηκε η παρεξήγηση
    ειμαι απο τους τελευταίους που θα ''έθαβε'' τα ευρωπαικά και ιδιαίτερα τα ιταλικα μιας και η αγάπη μου ειναι τέτοια που αγορα της κουκλας μου ηταν μια οικονομική υπερβαση για μενα
    Δεχομαι οτι εχω πληρωσει πολλα απο αγνοια,αλλωστε και γιαυτο βρισκομαι εδω μεσα,για να μάθω απο ατομα με μεγαλύτερη εμπειρια.
    Αλλωστε και γιαυτο οταν το παληκαρι που ανοιξε το ποστ με ρωτησε κατι που δεν ηξερα ,τον παρεπεμψα σε εσενα.
    Απλα ως ''αρχαριος'' οπως ηταν και ο αρχικος τιτλος του ποστ(οπως ειμαι και εγω),θα πληρωσει αρχικα πολλα ''κερατιάτικα'' μιας και δεν εχει(εχω) την εμπειρια αρκετων απο εσας να κανει και καποια πραγματα μονος του.Και ειναι κριμα να μενει ακινητοποιημενη λογω ελλειψης ρευστων,μην ξεχνας ειναι φοιτητης(εχω κανει φοιτητης και ξερω).
    Θα χαρω καποια στιγμή να τα πουμε απο κοντα,πιστευω οτι εχω να μάθω πολλα απο εσενα,τοσο σε θεματα συντηρησης,οσο και θεματα οδηγησης
    Οπως εγραψα εχεις γινει μυθος(οι φωτογραφιες σου με τις σπιθες ειναι απλα απιστευτες!!!!)
    Καλημερα

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider

Re: Re: monster

Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati

ομως.... παλι εχει να κανει με το ψαξιμο... δηλαδη... στο 600αρι που ειχα αλλαζα τακακια με εργασια και υγρα... 37 ευρω στο μικρο Μονστερ... και σε ρωτω να μου πεις... ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ? περισσοτερο απο αλλες μαρκες?????????????????????????????????

περιμενω απαντηση τεκμηριωμενη και εαν εχεις αμφιβολια ενα με ελα 600αρι να παμε να αλλαξεις τακακια (μονο δισκο εμπρος) BREMBO...

[/B]
    37€ τι τακακια εβαλες?Φανταζομαι οτι μιλας για το μπροστα φρενο μονοδισκο και μαλλον μαλακα τακακια..οχι μετρια,μαλακα.(δεν εχω τονους στο πληκτρολογιο μην μπερδευτουμε με το μαλακα...τονος στο -κα)
    Τα σκληρα που χρησιμοποιω εγω ειναι σχεδον τα διπλα λεφτα αν θυμαμαι καλα.
    Το πισω φρενο παιρνει και τακακια απο παπι με 10€ αλλα κρατανε για 500χλμ και αν.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Re: Re: Re: monster

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    37€ τι τακακια εβαλες?Φανταζομαι οτι μιλας για το μπροστα φρενο μονοδισκο και μαλλον μαλακα τακακια..οχι μετρια,μαλακα.(δεν εχω τονους στο πληκτρολογιο μην μπερδευτουμε με το μαλακα...τονος στο -κα)
    Τα σκληρα που χρησιμοποιω εγω ειναι σχεδον τα διπλα λεφτα αν θυμαμαι καλα.
    Το πισω φρενο παιρνει και τακακια απο παπι με 10€ αλλα κρατανε για 500χλμ και αν.
    τακακια Brembo για τα φρενα της Brembo, αλλα οχι μεσα απο συνεργειο ducati αποκλειστικα για ducati, ναι για μονο δισκο αναφερομαι... τα στοκ τακακια της Brembo του M800S διπλους δισκους χρυση σειρα brembo που εχει αυτο, αλλαγη και εμπρος 2 δισκους αλλα και πισω 95 ευρω με την τοποθετηση... δεν λεω οτι ειναι παμφθηνα, αλλα ειναι τα γνησια στοκ, και ebc με τα 30 ευρω λιγοτερα ολα εμπρος πισω διπλους δισκους...

μπαταρια gel αφτερμαρκετ αλλαξα μολις εμεινε στο Μ800S... με..... 19 ευρω... (ναι 19 ευρω καινουρια) και δουλευει μια χαρα σχεδον εναν χρονο, παρολο που ειχε μεινει ακινητοποιημενο οταν ταξιδευα...

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Εγω σε ρωταω αν εχεις βαλει τα μαλακα/σκληρα η μετρια.
    Τα σκληρα που βαζω εγω δεν θυμαμαι τωρα τιμη να σου πω αλλα ειναι πολυ πιο ακριβα απ-ολα τα υπολοιπα γιατι κρατανε και πιο πολυ απλα αργουν να ερθουν σε θερμοκρασια.Παντα για το μπροστα συστημα μιλαω.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Εγω σε ρωταω αν εχεις βαλει τα μαλακα/σκληρα η μετρια.
    Τα σκληρα που βαζω εγω δεν θυμαμαι τωρα τιμη να σου πω αλλα ειναι πολυ πιο ακριβα απ-ολα τα υπολοιπα γιατι κρατανε και πιο πολυ απλα αργουν να ερθουν σε θερμοκρασια.Παντα για το μπροστα συστημα μιλαω.
    Σε Brembo βαζω τα στοκ ρε συ, οτι κωδικο εχουν για το Μ800S απο μαμα, δεν εχω ρωτησει την σκληροτητα τους, αλλα επειδη κρατανει αρκετα σε χλμ, δεν νομιζω να ειναι και μαλακά... παντως αμα βαζεις πολυ σκληρα, η μεταλλικα αλλης μαρκας, "κατεβαζουν" (το παχος) νομιζω τους δισκους γρηγοροτερα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της chducos1
    RUNNER ποσο σου βγαζουν τα μπροστινα τα stock?
    και εγω οταν τα αλλαξα στα 18000χμλ εδωσα γυρω στα 85
    V POWER

Αρχικά δημιουργήθηκε από chducos1
    RUNNER ποσο σου βγαζουν τα μπροστινα τα stock?
    και εγω οταν τα αλλαξα στα 18000χμλ εδωσα γυρω στα 85
    αν και τοχουμε ριξει στο spamming και ξεφυγαμε απο την ουσια του ποστ...
    αναλογα την χρηση, σε χρηση δρομου τα στοκ υπολογιζω κανα 15.000χλμ σε μενα... αλλα με πιστα κατεβαινουν αρκετα γρηγοροτερα...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Plz Help Me!!!
    από gat0s στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/08/2007, 14:17
  2. plz help k7
    από gat0s στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2007, 17:12
  3. GS 1200 problem!!! Plz help.
    από 620 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2006, 18:45
  4. Suzuki Gs 500 , για αρχάριο?
    από tsofras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 23/06/2006, 10:07
  5. plz HELP! ! !
    από Meni0s στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2006, 16:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •