διορθώθηκε...Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Εμένα γιατί στο post με τα group λέει ότι έχω 600αρι. 650 είναι![]()
![]()
![]()
διορθώθηκε...Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Εμένα γιατί στο post με τα group λέει ότι έχω 600αρι. 650 είναι![]()
![]()
![]()
Γιατί είναι όλοι τους κάγκουρες και πάνε του σκοτωμούΑρχικά δημιουργήθηκε από costas81
και τοτε γιατι σε περνανε τα 250???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πλάκα πλάκα θα πετάξω και κανένα σαντουιτσάκι στην μπαγκαζιέρα γιατί όταν φτάσω παίζει το φαΐ να έχει εξαφανιστεί![]()
@Nostra: Tnx για τη διόρθωση!
![]()
Για να σπασει η μονοτονια..Αρχικά δημιουργήθηκε από Nrgman
Στο 9ο group γιατι υπάρχει τέτοια ποικιλία?![]()
Η ρυθμοι θα ειναι απο αρκετα εως πολυ χαλαροι οποτε δεν παιζει ρολο η ποικιλια, θα μπορουν ανετα να πανε μαζι τα XT660 και τα CBF250![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Στο πρώτο κομάτι της εκδρομής που είναι εθνική δεν θα ξενερώσουν τα 600 να πηγαίνουν το πολύ με 120? Μην ακούσουμε και κανένα μπινελίκη.Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Για να σπασει η μονοτονια..![]()
Η ρυθμοι θα ειναι απο αρκετα εως πολυ χαλαροι οποτε δεν παιζει ρολο η ποικιλια, θα μπορουν ανετα να πανε μαζι τα XT660 και τα CBF250![]()
![]()
Ειμαι και πάλι πολίτης ... γαμώτο.
ρε άγχος που έχει ο κοσμος....Αρχικά δημιουργήθηκε από Nrgman
Στο πρώτο κομάτι της εκδρομής που είναι εθνική δεν θα ξενερώσουν τα 600 να πηγαίνουν το πολύ με 120? Μην ακούσουμε και κανένα μπινελίκη.![]()
χαλαρώστε ρε, εκτός αν νομίζετε οτι ενα γκρουπ απο 20 μηχανές ειναι ασφαλες να κινηθεί στην εθνική με μεγαλύτερη ταχύτητα απο αυτή
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
νομίζεις ότι τα μεγαλύτερα group θα πηγαίνουν με πολύ παραπάνω?Αρχικά δημιουργήθηκε από Nrgman
Στο πρώτο κομάτι της εκδρομής που είναι εθνική δεν θα ξενερώσουν τα 600 να πηγαίνουν το πολύ με 120? Μην ακούσουμε και κανένα μπινελίκη.![]()
![]()
![]()
Καλα να περασετε και απο εμενα μαμμουνια, προσοχη όλοι σας, και επιστροφη με ολα τα κομματια σας (πλαστικα, φωτα, τιμονια, ψαλιδια , χερια, ποδια κτλ ζωτικα οργανα).
Πολύ θα ηθελα να ερθω αλλα με την γυναικα μου στον 9ο μήνα δεν με παιρνει να λειπω.
![]()
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
Εμένα πάλι είναι η αδελφή μου στον ένατο (δεν κάνω πλάκα) όποτε........ χέστηκαΑρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
Πολύ θα ηθελα να ερθω αλλα με την γυναικα μου στον 9ο μήνα δεν με παιρνει να λειπω.
![]()
![]()
Γι' αυτό έχει άντρα![]()
Με το καλό να έρθει το μωράκι και με έναν πόνο εύχομαι![]()
1η παρατηρηση....
λογω το οτι και ο καιρος θα ειναι ζεστος και οι ταχυτητες χαμηλες με το θεμα θερμοκρασιας του μοτερ (θα καουν τα μπουτια μας-και οχι και οτι καλυτερο για το μοτερ) εχετε προβλεψει κατι...θα μπορει ο γκρουπ λιντερ να το ανοιγει (σε λογικα ορια και ομαλα) που και που να τα ψυχουμε λιγο ωστε να πεφτει η θερμοκρασια?
2η παρατηρηση...
ειπαμε στη συναντηση θα ερθουμε με γεματα ρεζερβουαρ ...αν χρειαστει καποιος για βενζινη (δεν εχουμε ολοι την ιδια καταναλωση-ρεζερβουαρ) θα σταματαει μονος του,θα σταματαει ολο το γκρουπ,πως θα ενημερωνει τον γκρουπ λιντερ,θα μπορει να κανει προσπεραση τα υπολοιπα ατομα ωστε να τον ενημερωση..?
ευχαριστω...![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Στο ΚιάτοΑρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
2η παρατηρηση...
ειπαμε στη συναντηση θα ερθουμε με γεματα ρεζερβουαρ ...αν χρειαστει καποιος για βενζινη (δεν εχουμε ολοι την ιδια καταναλωση-ρεζερβουαρ) θα σταματαει μονος του,θα σταματαει ολο το γκρουπ,πως θα ενημερωνει τον γκρουπ λιντερ,θα μπορει να κανει προσπεραση τα υπολοιπα ατομα ωστε να τον ενημερωση..?
ευχαριστω...![]()
(εκτός αν έχει καποιος αυτονομία κάτω απο 110 χλμ)
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
δεν ηξερα τα χλμ για κιατο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Στο Κιάτο
(εκτός αν έχει καποιος αυτονομία κάτω απο 110 χλμ)
![]()
για το πρωτο...?που ειναι και πιο σημαντικο?
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
με 120 χλμ/ω δεν θα καούν τα μπούτια μας.... (αν είχες και το δικό μου πλαίσιο θα με λυπόσουν).Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
δεν ηξερα τα χλμ για κιατο...
για το πρωτο...?που ειναι και πιο σημαντικο?
Από το Κιάτο και πάνω ετοιμαστείτε για βεντιλατέρ σε ορισμένα σημεία αλλά όχι συνέχεια (ελπίζω).
Μία λύση είναι τα δερμάτινα που θα έτσι κι αλλιως πρέπει να φοράνε οι κάτοχοι SS.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
παίζει να πάρω μετάθεση για το 9ο γκρούπ, small streets on-off;;;
Μη με αναγκάσετε τώρα να έρχομαι με το KLX για να με βάλετε στους αργούς pleaaaaaaaase:rotflmao: :rotflmao:
Fuck the universe.