baaaaaaaaaa
me tipota!
![]()
![]()
![]()
μεγαλη ποικιλια βλεπω:o
http://s3.bitefight.gr/c.php?uid=15851
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
τον κρούκη (γιατί μΕ είπε οτι θα με παντρευτεί)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΛΕΙΩΣΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Μετά τη γυμναστική, να κάνω ενα μπάνιο και μετά να χουζουρεύω στο κρεβάτι μου ακούγοντας απαλά τραγούδια...
(ναι, εκτός απο ευαίσθητο είμαι και πολύ γλυκό αγόρι, έχει κανείς πρόβλημα;;; )![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
δεν εχω καλη εγω ειμαι απο αυτες τις ανωμαλες που γουσταρουν αντρα :rotflmao: :rotflmao:
εκτος απο μοτο και ΤΟΝ καλΟ μου και την οικογενεια μου ?
τις τηγανιτες πατατες και οτιδιποτε εξολοθρευει τα κουνουπια![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
φυτεψε λεβαντα και ψεκασε το καλο σου με λαδι απο βασιλικο...Ποτε ξανα κουνουπια!![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Και 'γω κάτι εχω μ' αυτές και με το scandal cookies & browniesΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
τις τηγανιτες πατατες...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ: Τηγάνησε τις πατάτες στο τηγάνι μαζί με ψιλοκομμένο κρεμύδι! Θα με θυμηθείς...![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
λες ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
φυτεψε λεβαντα και ψεκασε το καλο σου με λαδι απο βασιλικο...Ποτε ξανα κουνουπια!![]()
(το καλο μου εννοουσα το αγορι μου πως λεμε η καλη μου? αλλα δεν βαζω τονους αχχχχαχαχαχα οχι τα ψαρια το αλλο ξερεις αχαχαχαχ αλλα θα τον ψεκασω να δω πως θα αντιδρασει :rotflmao: :rotflmao: )
οσο για τα κουνουπια ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟλεβαντα ε? αυριο
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
2 IN ONE
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
χμμμμ .....χμμμ λεω....θα το κανω κοπελιΑρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Και 'γω κάτι εχω μ' αυτές και με το scandal cookies & brownies
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ: Τηγάνησε τις πατάτες στο τηγάνι μαζί με ψιλοκομμένο κρεμύδι! Θα με θυμηθείς...![]()
![]()
Εγω παλι 8α κανω συμμαχια με Καπτεν.... 8α ειμαστε τα στραβα κι αναποδα του Φορουμ...Σαν τους γερους του Μαπετ σοου ενα πραγμα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Η λέξη αγάπη , είναι μεγάλη λέξη ...
Αν λέγαμε σε τι έχουμε αδυναμία εκτός από την μότο , ναι εκεί έχω μια λίστα .
1) Ο υπολογιστής μου ( ATLAS ) , κοστολόγιο εκτός ελέγχου Quality first .
2) Η φώτο κάμερα μου, OLYMPUS ..... κοστολόγιο εκτός ελέγχου Quality first
3) Η μάνα μου , κάνει ωραίους λαχανοντολμάδες .
4) Η γερασμένη πια , σκυλίτσα μου .
.
![]()
Α ναι και το κοντο μου γαλάζιο μπλουζάκι LongBoarders Gathering που βρήκα προπέρισυ στο ξενοδοχείο (ηταν lost & found για πάνω απο ενα μήνα).
ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ!!!
(Λάμπρο κανόνισε να πεις πάλι πως επειδή μ' αρέσουν τα μπλέ θα ξωκύλω προς Suzuki μεριά) :a29:
Kawasaki λέμε!
![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Kawasaki λέμε!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()