:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε το λαλακα το Σπυροπουλο!
ρε το λαλακα το Σπυροπουλο!
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
απο εγκυρη πηγη..ο Σπυροπουλος θα ειναι το πρωι στο περιπτερο με busa..
εμένα δεν μου φαίνετε αστείο ούτε αυτό που κάνουνε σούζες μέσασ το σχολείο
ούτε το ότι ειναι ακράνωτος
και κυρίως το ότι μπορεί να έχει χτυπήσει άσχημα και ολοι γύρω του αντί να δουν αν ειναι καλα κάθονται και γελάνε.
Και καλά αυτοί...εμεις?
![]()
sovara twra thes na epixeirimatologisoume panw se auto?Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
ολοι γύρω του αντί να δουν αν ειναι καλα κάθονται και γελάνε.
Και καλά αυτοί...εμεις?
eleos me to politicaly correct...
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
και κυρίως το ότι μπορεί να έχει χτυπήσει άσχημα και ολοι γύρω του αντί να δουν αν ειναι καλα κάθονται και γελάνε.
Και καλά αυτοί...εμεις?
![]()
βρε συ...αφου ουτε καν γονατο δεν ακουμπησε κατω...ο τυπος περπατουσε χαλαρος...Νομιζεις πως αμα επεφτε 8α γελαγαμε κ εμεις κ οι φιλοι του???![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
δεν ειμαστε τοοοσο καφροι πια![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
για να μην πολυλογουμε...
χωρις κρανος,μπουφαν,μποτες,γαντια,εσωθερμικα...
τολμαει και κανει σουζες...και μεσα σε σχολειο (ναο της εκπαιδευσης)
καλα να παθει ο μηχανοβιος...
και παλι τυχερος ηταν!
:rotflmao:
Κώστα...εντάξει ρε...μωρά είναι ακόμα. Δεν ξέρουν, το παίζουν και μάγκες μπας και γυαλίσουν σε κανένα κοριτσάκι. Και' γω θα γελούσα και θα έλεγα "τι μλκ είναι!!!"Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Και καλά αυτοί...εμεις?
![]()
Ας ελπίζουμε απλά πως θα συνετιστούν με τον ορο "μηχανή/αναβάτης/προστατευτικός εξοπλισμός" πριν είναι πολύ αργά.
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Καλά ρε παιδιά εσείς στα 15-16 ποτέ δεν πήρατε παπί δανεικό, χωρίς δίπλωμα, χωρίς κράνος και ποτέ δεν κάνατε μαλακία![]()
Πολλοί τα κάναμε αυτά, άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο έντονα, κάποιοι τα πλήρωσαν με τραύματα κάποιοι και με τη ζωή τους...
Ας φροντίσουμε να μην τα κάνουν τα παιδιά μας τουλάχιστον![]()
den jerw isos telika na ftaiei to oti megalwsa stin eparxia apou otan paizame p.x. podosfairo anoigane mites kai mavrizane matia (kai auta prin ginei kavgas)...
otan pirame podilata asto kalitera...
isos telika na exete dikio kai na eimastan poli paratolmoi...
pados itan ebiries apisteutes...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Καλά ρε παιδιά εσείς στα 15-16 ποτέ δεν πήρατε παπί δανεικό, χωρίς δίπλωμα, χωρίς κράνος και ποτέ δεν κάνατε μαλακία![]()
Πολλοί τα κάναμε αυτά, άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο έντονα, κάποιοι τα πλήρωσαν με τραύματα κάποιοι και με τη ζωή τους...
Λεωνιδα καθε `δραμα`εμπεριεχει κωμικα στοιχεια και αυτο δεν ειναι αναστρεψιμο...
![]()
...οσες μαλακιες και να εχουμε κανει...στην ζωη μας..
![]()
υγ στα ανεκδοτα ειμαστε..
orangnaked εχω μαθει οτι ο σπυροπουλος σου τα εριξε στην επιδαυρο........απο εγκιρες πληροφοριες
FAZERCLUB.GR
Αρχικά δημιουργήθηκε από beneton_@HOTMAI
orangnaked εχω μαθει οτι ο σπυροπουλος σου τα εριξε στην επιδαυρο........απο εγκιρες πληροφοριες
σωστοςςςςςςςςςςς
![]()
Στα 19 μου πήρα το δίπλωμα και στο καπάκι το Kawa.Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
1.ποτέ δεν πήρατε παπί δανεικό
2.χωρίς δίπλωμα
3.χωρίς κράνος
4.ποτέ δεν κάνατε μαλακία![]()
5.Πολλοί τα κάναμε αυτά, άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο έντονα, κάποιοι τα πλήρωσαν με τραύματα κάποιοι και με τη ζωή τους...
Λοιπόν:
1. Όχι.
2. Όχι, το πάρει ήδη.![]()
3. 5-6 φορές.![]()
4. ...εε...οχι βέβαια...![]()
![]()
5.![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!