zireous πραγματικά χαίρομε να διαβάζω τις απαντήσεις σου .
Κάνω μεγάλη προσπάθεια να γεμίσω τα κενά μου, στο θέμα μοτοσικλετιστικής παιδείας , κυρίως λόγο του ότι , στα ξαφνικά πήρα την πλήρη ευθύνη να στήσω την μηχανή μου μονός μου, και πρέπει να ανακαλύψω λεπτομέρειες , που ένας ανέμελος αναβάτης ποτέ δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία .

Το babelfish ... μου έδωσε μια ευχάριστη νότα ...

The Spanish enterprise IRIS is the prominent European manufacturer of motorradketten. IRIS offers an extensive assortment at high-quality chains, among other things also as Erstausstatter.
Οσο για το θέμα τιμής σε ανάλυση :
γρανάζι πίσω 28
γρανάζι μπρος 8
Αλυσιδα 50
ΕΛΤΑ ..... 8

Total ...94

Σίγουρα άμα ψάχνεις στο δίκτυο βρίσκεις πράγματα , την Αμερική αστην απ έξω , τελωνεία κλπ .. εκτός εάν παραλάβεις μέσω ΕΛΤΑ , που οι περισσότεροι δεν στέλνουν .

Εχω κάνει αρκετές αγορές On Line .. απλά θεώρησα οτι το να κουβαλάμε σίδερα με Ευρωπαϊκές Courier θα ήταν ασύμφορο .. Τα μεταφορικά 7.90 είναι μόνο για εσωτερική μετακίνηση στην Γερμανία .... τα Γερμανικά που διδάχτηκα έχουν πλέων σκουριάσει , αλλά αυτό το κατάλαβα εύκολα

Σε ευχαριστώ και πάλι, για το μήνυμα σου ... You are welcome

PS ναι μελέτησα την σελίδα με τους κωδικούς αλυσίδας πριν γράψω το θέμα , και δεν έκανα μέχρι τώρα τίποτα βασιζόμενος τελείως στην τύχη , ίσως μερικώς .

.