Έλα ρε Μάκη.....μη μάς κάνεις να ζηλεύουμε!:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εσένα..........![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
νομιζω οτι γραφετε gay και οχι ghey!Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
ολο λογια κ υποσχεσεις εισαι λουκουμακι μου
![]()
οποτε το μηχανημα σου κατι αλλο μετραει...![]()
![]()
![]()
Ρε απατεώνες....
για να μην μας παρουνε χαμπαρι....Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
νομιζω οτι γραφετε gay και οχι ghey!
οποτε το μηχανημα σου κατι αλλο μετραει...![]()
![]()
![]()
σταχτη στα ματια you know
![]()
![]()
![]()
παρακαλω;Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Ρε απατεώνες....
τι θα παρει ο κυριος;
:smilea:
χωρίς εκδρομή και λάστιχα στο μοτόρι?
μμμμμ
μάλλον έναν καφέ σπίτι....
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
χωρίς εκδρομή και λάστιχα στο μοτόρι?
μμμμμ
μάλλον έναν καφέ σπίτι....
![]()
![]()
![]()
πως ειχα την εντυπωση οτι θα ησουν στην εκδρομη σημερα;
πως τον πινεις;
τον καφε εννοω
και εγώ είχα αυτήν την εντύπωση πριν μου βγουν τα λινά στην τελευταία μου εκδρομή...
![]()
κάτσε να πάω να ψήσω κλασσικά ένα εσπρεσάκι και να του φτιάξω και τους τριμμένους πάγους,
το αφρόγαλα και την κανέλα...![]()
οργανωμενο σε βρισκω..Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
και εγώ είχα αυτήν την εντύπωση πριν μου βγουν τα λινά στην τελευταία μου εκδρομή...
![]()
κάτσε να πάω να ψήσω κλασσικά ένα εσπρεσάκι και να του φτιάξω και τους τριμμένους πάγους,
το αφρόγαλα και την κανέλα...![]()
εγω τελειωσα τον καφε κ λεω να την πεσω στην κατσαρολα τωρα... ειναι κ αυτο το ρολο κιμα που με φωναζει..![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ σκεφτόμουν να πάω να πλύνω την μηχανή αλλά έχει μία ζέεεεεεεεεστη γ@μ@τα οπότε έφτιαξα καφέ και άααααααραξα!Λέτε να πάω με τον καφέ να την πλύνω ρε γαμωτό?
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
όταν πρέπει να μείνουμε σπίτι πρέπει να καλοπερνάμε(όσο μπορούμε)...και να μην μιζεριάζουμε...
ρολό κιμά έχουμε αύριο....
με ένα καφεδάκι και γω θα πλενα την πάπια (γιατί η μηχανή πλύθηκε χθες...) αλλά έχω πιο άμεση δουλειά δυστυχώς που πρέπει να τελειώσω... και ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!![]()