εγώ ευχαριστώ πολύ τον εαυτό μου που σας γνώρισα (και σας γνωρίζω ακόμη) και ζω μαζί σας τέτοιες ωραίες ημέρες...
επίσης ευχαριστώ την όμορφη +odigo μου (μπας και γλυτώσω καμιά παντοφλιά) που χαίρεται/ευχαριστιέται να ακολουθεί στις μοτο-εκδρομές και είναι η ωραιότερη συντροφιά στη ζωή μου... τό 'χω... έτσι?
![]()
![]()
![]()
εις το επανιδείν συνοδοιπόροι...![]()
![]()
εγώ πάντως μια φορά, δεν τους άκουσα να τραγουδάνε...Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
επισης ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια απο την πατρα που μας τιμησαν με την παρουσια τους!!![]()
καλλιτέχνες σου λέει μετά...
perastikoi ήντουσαν...![]()
![]()
![]()
![]()
Πού να τολμήσουνε μπροστά σου ρε!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
εγώ πάντως μια φορά, δεν τους άκουσα να τραγουδάνε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Και εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον αρχηγό που σαν να το ήξερε το πρόβλημα που έχω με την αυπνία μου , μετά από τη γύρα που κάναμε και γνωρίσαμε σπιθαμή προς σπιθαμή κάθε μονοπάτι και πιθανή διαδρομή για τη Λίμνη Δόξας :rotflmao: μπορώ να πω πως μετά τη ταβέρνα και από τη στιγμή που ξαναείδαμε την Ε.Ο Α.Κ το μόνο που έβλεπα μπροστά μου ήταν το κρεβάτι μου . Οταν δε έφτασα στο σπίτι μου το μόνο που είπα στα παιδιά μου και στην υπομονετική γυναίκα μου ήταν ένα μουγκρητό συνοδευόμενο από ένα βλέμμα σαν του γουρουνιού που αργόψηνε ο Λεωνίδας . Από εκεί και μετά δεν θυμάμαι τίποτα άλλο παρά μόνο το άκουσμα των αηδονιών το επόμενο πρωί (δηλαδή σήμερα ) .
Αλήθεια είμαστε σίγουροι πως ή Λίμνη που επιτέλους βρήκαμε ήταν η λίμνη Δόξας ; Η ερώτηση απυθύνεται στον κατά τα άλλα αξιοαγάπητο υπομονετικό και πραγματικά άψογο αρχηγό του 9ου γκρούπ ( θυμίζαμε από ένα σημείο και μετά το τάγμα του στρατηγού Καστέρ που έπεσε μαχόμενο μέχρι ενός στη Αγρια Δύση) Daemon . Δηλαδή θέλω να πω , δεν πιστεύω να ξαναχαθήκαμε και φτάσαμε πουθενά αλλού και για παρηγοριά την βαφτίσαμε Λίμνη Δόξας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ::
Πάντως περάσαμε όμορφα και του χρόνου να είμαστε πάλι καλά να ξαναπάμε ( όχι πάλι εκεί) Κάπου προς παραλία ας πούμε ...
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ
ησασταν ολοι αψογοι
ενα ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΑΚΗ (catmaster) που σκουπισε ιδανικα !!!!!!!!!!!
ευχαριστω ολα τα παιδια που επιφορτιστικαν με το δυσκολο εργο του πλοηγου και της σκουπας σε ολα τα γρουπ καθως και ολους οσους ετρεξαν για να διωργανωθει η εκδρομη !!!!!
ενα ευχαριστω και στην ιδανικη συνοδηγο μου ()
να ειστε ολοι καλα και του χρονου.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Για ακομα χρονια η ετησια του αγαπητου moto.gr γεμισε με τους 2 τροχους παραλιες , βουνα και λιμνες της Ελλαδας. Αυτο που έχει περισσοτερη σημασια ειναι πως οι περισσοτεροι ειμασταν γνωστοι-αγνωστοι μεταξυ μας αλλα αυτο δεν σταθηκε εμποδιο στο να ειμαστε σαν αδερφια.
Το GROUP 9 στο οποιο ήμουν μέλος είχε τον καλυτερο υπευθυνο leader (Daemon) και τον πιο ευσυνειδητο ( Harry Poter ) που παρ' ολο τον μεγάλο αριθμό συμμετοχων μας οδηγησαν με ασφαλεια στην εκδρομη αυτη.
Τα PANADOL δεν ήταν ικανα να ηρεμησουν τον πονοκεφαλο του αρχηγου καθως και την πιεση που ειχε λογο της ευθυνης και την ευρεση της Λιμνης !!! Ομως ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ειχαν την δυνατοτητα να δουν περισσοτερα και εκτος διαδρομης![]()
Ευχαριστω και του χρονου παλι ολοι μαζι![]()
![]()
Πολύ ωραία εκδρομήΟ Daemon και ο Captain ήταν άψογοι
![]()
Μπορεί να αργήσαμε να βρούμε τη λίμνη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: αλλά περάσαμε πολύ καλά
και αυτό έχει σημασία![]()
Μπράβο στα παιδιά
![]()
![]()
Υ.Γ Daemon που είναι η λίμνη ΟΕΟοοο!!!![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους![]()
και ενα μεγαλο ευχαριστω για μια πραγματικα υπεροχη διοργανωση!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να μην αργησουμε για την επομενη βολτα!![]()
Special thanx στους Gixxerpap & Pokermon ήταν άψογοι και σχεδόν τυπικοί (πράγμα που ήταν καλό γιατί δεν νιώσαμε φαντάροι!)!
Και ενα ακόμη ευχαριστώ στην καλή παρέα του group1 !
![]()
Είχαν έναν perastiko στο group τους και τους κόλλησε όλουςΑρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
![]()
![]()
![]()
![]()
Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε όσους οργάνωσαν και κόπιασαν γι' αυτή την εκδρομή![]()
![]()
Είπαμε !Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
Δηλαδή θέλω να πω , δεν πιστεύω να ξαναχαθήκαμε και φτάσαμε πουθενά αλλού και για παρηγοριά την βαφτίσαμε Λίμνη Δόξας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...![]()
ΔΕΝ χαθήκαμε..![]()
Απλά εξερευνήσαμε κι άλλους δρόμους...![]()
![]()
αν συνεχίζαμε απο Γκούρα μια χαρα θα βγάιναμε στη Λιμνη Δόξας.... απλα ειχε ενα τοσο δα χωματοδρομάκι...![]()
Να πω ένα μπράβο στα παιδιά του 9ου γκρουπ, αν και πολυπληθές και ανομοιγενές διατήρησε τη συνοχή του...σε μήκος 2 χιλιομέτρων :rotflmao:
(τον ατελείωτο είχαμε)
Ο Αντρέας, απλά άψογος όπως πάντα![]()
Ένα μπράβο για την όλη οργάνωση - ειδικά στο θέμα του φαγητού φέτος πήγαν όλα καλά (ήρθαμε τελευταίοι και φάγαμε πρώτοι :rotflmao: )
Και το σημαντικότερο: Χωρίς απρόοπτα
Και του χρόνου παίδες![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
εγώ πάντως μια φορά, δεν τους άκουσα να τραγουδάνε...![]()
![]()
![]()
![]()
ΗΣΑΝΤΕ βρε αγράμματε!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το έγραψα χτές το βράδυ σε αυτό το θρέντ, αλλά κολλάει ιδανικά κι εδώ οπότε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Έλεγα να ανοίξω ένα ξεχωριστό θρέντ για να γράψω παράλληλα και κάποιες σκέψεις, αλλά δεν πειράζει!
Εν συντομία γιατί είμαι κι εγώ άϋπνος από το Σάββατο το πρωί!
ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ: ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΗΡΘΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ! ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΑ!
Τα "ΜΠΡΑΒΟ" λοιπόν αξίζουν σε όλους μας που αυτή τη φορά αποδείξαμε στο max ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΜΟΤΟ ΠΤΩΣΕΙΣ!
"Διαβάζομαι" "κάπως", το ξέρω, αλλά γνωρίζω πολύ καλά τί λέω!
Τα αποτελέσματα αυτής της εκδρομής μέσω εμού λοιπόν...
Πιστεύω ότι τέτοιες εκδρομές είναι μιά ταλαιπωρία και μισή!
Ναι φίλοι μου, όπως το διαβάζετε!
Δεν είναι εύκολο πράγμα να κουμαντάρεις περί τα 200 άτομα, να τα πάς να δούν όμορφα μέρη, να φάνε, να πιούν, να γελάσουν, να γνωριστούν...
Για μένα λοιπόν ταλαιπωρία είναι μία τόσο μεγάλη και τέτοιας μορφής εκδρομή!
ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...
Ότι συνέβαλα με τον όποιο τρόπο μου σε όλο αυτό!
Ότι γνώρισα ακόμα μερικά άτομα από το φόρουμ!
Ότι γνώρισα ακόμα καλύτερα μερικούς!
Ότι νοιαζόμουν κάθε στιγμή άν όλοι πήγαν,έφτασαν,είναι καλά!
Ότι έβλεπα μονίμως χαμογελαστές φάτσες!
Ότι γέλασα και πάλι πολύ!
Ότι τα σκέφτομαι και γουστάρω!
Ότι λέω μέσα μου: "- και του χρόνου όλοι μας πάλι καλά"
Ότι μου έλειπαν αρκετά άτομα από αυτή τη βόλτα!
Ότι, ότι, ότι...
Ευχαριστώ τα παιδιά του γκρούπ μου για την ανοχή τους στους ρυθμούς και τις οδηγίες μου!
Τη σκούπα, το φαράσι και το black&decker!![]()
Ευχαριστώ τον εαυτό μου που κατάφερα και κρατήθηκα "χαλαρός" στην οδήγηση μου χάριν της εκδρομής και των επιβαλομενων κανόνων αυτής!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ!!!
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΓΜΕΣ-ΜΕΡΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ!
ΥΓ. Το 1ο σκέλος της υπογραφής μου αφιερωμένο σε όλους σας!
![]()
![]()
![]()
![]()