Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Το τιμόνι τρέμει...

Παλαιό μέλος
    καλημερα, εβαλα πριν δυο μηνες τα pilot road 2 με την διπλη γομα, απο την αρχη το μηχανακι οχι μονο ετρεμε αλλα οταν το αφηνες ελευθερο πηγαινε ολο δεξια σαν να ειχε τρακαριστει στα καλαμια

με καμια 60αρα χιλιομετρα σταματησε το τρεμουλο, αλλα ακομα και τωρα με πανω απο 600 χιλιομετρα οταν αφηνεις το τιμονι ελευθερο σε ριχνει σιγα σιγα δεξια, εχει γινει ζυγοσταθμιση στην μπροστινη ροδα αλλα οχι στην πισω μιας και δεν εκανε το μηχανημα

για ριχτε καμια ιδεα

Δηλαδη εάν κατάλαβα καλά ... έκανες στρώσιμο σε ελαττωματικά λάστιχα .. και από την άλλη θέλεις και ιδέες ...

Τελος πάντων , με μπέρδεψες , πάμε πάλι από την αρχή ..

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΤΟΣΑΚΟ Το avatar του/της BILL VUZAS
    Ειχα το ιδιο προβλημα το 1993 με το ΖΧ1Ο (ΖΑΧΟ).Ειχαμε τρελαθει να βρουμε τι διαολο εφταιγε.Ρουλεμαν,ζυγοσταθμησεις και αλλα.Μεχρι και τον πειρο του πισινου τροχου αλλαξαμε(καναμε ακριβως ιδιο με φιλο τρελαμενο μηχανουργο).Τελικα εφταιγε το πισινο λαστιχο.Ετρεμε ο μπροστνος τροχος σε καποια συγκεκριμενη ταχυτητα λογω στραβοχυμενου πισινου ελαστικου.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από X-SFIGA
    [B]

Δεν έγινε ζυγοστάθμιση στην πίσω?Γιατί?Πήγαινε σε κανα λαστιχά να κάνεις πίσω ζυγοστάθμιση.Αν συνεχίζεται το πρόβλημα(είναι έντονο?)πες του να αλλάξετε διαδοχικά,με κάποια παλιά λάστιχα για δοκιμή,πρώτα το μπροστά,και μετά το πίσω,για να δεις ποιό φταίει.Από εκεί και πέρα κάνεις ότι αποφασίσεις

Παλαιό μέλος
    το τραβηγμα δεν ειναι εντονο ποια, θα παω και για πισω ζυγοσταθμιση και βλεπουμε, δεν το επαιρνε το μηχανημα που ειχε βασικα για ζυγοσταθμιση στο πισω, ηθελε καποιο εξαρτημα, αυτο το ειδα και μονος μου

Παλαιό μέλος
    πηγα σημερα για ζυγοσταθμιση στον πισω τροχο

εχανε 60 απο την μια και 25 απο την αλλη, μπολικο πραγμα λοιπον + οτι ειχε πεσει η πιεση των λαστιχων και την ανεβασα παλι σε 36-42

ειναι φυσιολογικο να χανουν αερα καινουργια ελαστικα? μηπως ειναι απο τον ηλιο?

το καθε πιεσομετρο ειδα οτι μετραει διαφορετικα φουσκωσα τα λαστιχα εκει που εκανα ζυγοσταθμιση και εβαλα 36-42 και παω μετα σε βενζιναδικο με καινουργιο πιεσομετρο και μου ελεγε τουλαχιστον 3 λιμπρες παραπανω, οποτε και εγω εβγαλα λιγο αερα να ειναι 37 - 43 για να ειμαι μεσα

τωρα το πεταγμα στα δεξια που μου κανει ειναι πολυ ελαχιστο, αλλα και παλι υπαρχει

κατι λαστ, το πισω αμορτισερ του χορνετ δεχεται επισκευη? γιατι μου ειπαν οτι δεν δεχεται

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. παιζει το τιμονι σε ΧΤ 600 μετα τα 120χλμ. !Βοηθεια!
    από vaspiou στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2007, 13:11
  2. κι εμένα μου τρέμει το τιμόνι ΑΛΛΑ
    από johnpan στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2007, 08:12
  3. Τρέμει το τιμόνι σε transalp
    από promos στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2006, 11:33
  4. CBF-600: Το τιμόνι κοσκινίζει