Το πιο σωστο φιλε μου ειναι αυτο που λεει ο Γιωργος!Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Υπομονη μεχρι να σε καλυψει το διπλωμα και μετα βουρ για κανα riding school η CSS.
Απο την αλλη αν βιαζεσαι τοσο πολυ,εμπα σε κανα track day.
![]()
![]()
Το πιο σωστο φιλε μου ειναι αυτο που λεει ο Γιωργος!Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Υπομονη μεχρι να σε καλυψει το διπλωμα και μετα βουρ για κανα riding school η CSS.
Απο την αλλη αν βιαζεσαι τοσο πολυ,εμπα σε κανα track day.
![]()
![]()
Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!
Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
Το ξερω οτι πρεπει να μπω πιστα αλλα λιγο δυσκολο για riding school και CSS,no money!!!!!!!!!!!!![]()
Άρχισε να μαζέυεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από k_pappous
Το ξερω οτι πρεπει να μπω πιστα αλλα λιγο δυσκολο για riding school και CSS,no money!!!!!!!!!!!!![]()
Αξίζει τα λεφτά του 1000 φορές περισσότερο απο όσο θα σου πει ο κάθε "γρήγορος" στο δρόμο (που θα λέει οτι παπαρια του κατέβηκε/άκουσε/είδε)
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Φιλε μου τοτε υπομονη και καποια στιγμη που θα μαζεψεις χρηματα το κανεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από k_pappous
Καλυτερα λιγη υπομονη και να μαθεις 5-6 πραγματακια σωστα![]()
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
Επειδη δεν εχω ψαχτει με τις πιστες,εχουν καθε εβδομαδα track day η πανε βαση του προγραματος????Ευτυχως λεφτα για track day εχω για τα μαθηματα δεν εχω.Παντα για Μεγαρα μιλαμε ε??? οι Σερρες ειναι μακρια.
Για πληροφοριες και οτιδηποτε αλλο εχει να κανει με trackdays και riding schools μπορεις να ενημερωνεσαι στην ενοτητα που εχει το moto.gr -ΤrackdaysΑρχικά δημιουργήθηκε από k_pappous
Επειδη δεν εχω ψαχτει με τις πιστες,εχουν καθε εβδομαδα track day η πανε βαση του προγραματος????Ευτυχως λεφτα για track day εχω για τα μαθηματα δεν εχω.Παντα για Μεγαρα μιλαμε ε??? οι Σερρες ειναι μακρια.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από k_pappous
Α ξεχασα,δεν θελω να ακουσω σχολια για την Μανα μου,ξερω πηγαινε λιγο αργα τι να κανουμε. :a19::a015:
![]()
Επειδή εγώ είμαι η.... περιχαρής μάνα.... δεν θέλω να ακούσω σχόλια...
Γύρισα από την εκδρομή και του....καρφώθηκα... και τώρα μου βγάζει και κουδούνια στα... forum...![]()
Σεβασμό βρε.... Παίζει να είμαι και η μεγαλύτερη στο foroum...!!!! (συμπεριλαμβανομένων και των σερνικών.....!!!) :a19: (από τον afrotwin... είμαι σίγουρα πάντως..!!)
![]()
![]()
![]()
Στα ανέκδοτα στα ανέκδοταΑρχικά δημιουργήθηκε από yfantra
Παίζει να είμαι και η μεγαλύτερη στο foroum...!!!!![]()
μη λες τέτοια και χαίρονται οι μαθουσάλες βρε συ![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Στα ανέκδοτα στα ανέκδοτα![]()
μη λες τέτοια και χαίρονται οι μαθουσάλες βρε συ![]()
Πας καλά? να το πω κει μέσα να.... μη με σώνει τίποτα?
Εδώ μέσα μόνο και χωρίς... ανατριχιαστικές λεπτομέρειες... Μόνο και μόνο γιατι ο γιός με χαρακτήρισε....αργή...!!! και με πήρε το... παράπονο...!!!![]()