Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Οπότε κωλόπαιδα, όποιος πάει στην έκθεση και δει κανέναν καθισμένο επάνω στο τρακοσάρι...... να πάει να του πει ότι ο Julius δεν αφήνει και να κατέβει αμέσως κάτω. :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Καλορίζικο!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Οπότε κωλόπαιδα, όποιος πάει στην έκθεση και δει κανέναν καθισμένο επάνω στο τρακοσάρι...... να πάει να του πει ότι ο Julius δεν αφήνει και να κατέβει αμέσως κάτω. :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Καλορίζικο!![]()
Δηλαδή...... δεν είναι κούτα?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλορίζικο μπρο![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Καλορίζικο και πολλά πολλά βρώμικα χιλιόμετρα......
![]()
![]()
![]()
Μεγειά σου και καλολάσπωτο![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩω
αντε ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ καλό!![]()
![]()
![]()
προλαβαινεις λουτρακι δηλαδη ε;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩω
αντε ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ καλό!![]()
![]()
![]()
προλαβαινεις λουτρακι δηλαδη ε;![]()
Eyxaristo omadara
oriaka prolaveno to loutraki, elpizo na to exo stis arxes tis epomeni evdomadas, na to "stroso" kai na to psilosetaro thn epomeni paraskeyh kai thn kyriaki... loutrakiiiiiii
exo idi paraggilei podia, plastika, numberplate klp etsi oste molis erthei to mixanaki na alaxtoun ta mama kai na apothikeytoun.
Καλορίζικο να ναι.
Πήγα χτες στην έκθεση και το χάζευα μια ώρα.
Όμορφο μηχανάκι αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η θέση οδήγησης. Κουμπώνεις πάνω κανονικά. Κάθεσαι μπροστά έως πολύ μπροστά και τα πόδια βρίσκουν εύκολα ταχύτητες - ποδόφρενο και δεν τα ενοχλούν καθόλου τα πλαϊνά καπάκια. Η σέλα είναι άνετη, οι γωνίες στα χέρια και στα πόδια μια χαρά.
Να το ευχαριστηθείς όσο πιο πολύ γίνεται....
μεγειές μεγειές Juls πραγματικά πολύ όμορφο..![]()
![]()
FAMOUS LAST WORDS:
"Helmet? I don need no steenking helmet!"
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
Καλορίζικο να ναι.
Πήγα χτες στην έκθεση και το χάζευα μια ώρα.
Όμορφο μηχανάκι αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η θέση οδήγησης. Κουμπώνεις πάνω κανονικά. Κάθεσαι μπροστά έως πολύ μπροστά και τα πόδια βρίσκουν εύκολα ταχύτητες - ποδόφρενο και δεν τα ενοχλούν καθόλου τα πλαϊνά καπάκια. Η σέλα είναι άνετη, οι γωνίες στα χέρια και στα πόδια μια χαρά.
Να το ευχαριστηθείς όσο πιο πολύ γίνεται....
kanonise re na einai tipota gratzounizmeno to mixanaki otan to paro :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
nai exei poly diaforetiki thesi apo to palio mou, kai mhnksexnas oti tis ekthesis eitane stathero mrosta (den vithizonane)
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
[B]kanonise re na einai tipota gratzounizmeno to mixanaki otan to paro :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και το πα να βγάλω τα σπιρούνια πριν ανέβω στο 300ρι...
συγγνωμη Julius![]()
Ιούλιε καλορίζικο![]()
![]()
![]()
![]()
Σε κανα μισάωρο θα πάω να σου το φυλάξω για κανα 3ωρο.
Υγ Δεν θυμάμαι τι μου είπες. Αν δω κάποιον πάνω θα αρκεστώ σε παρατήρηση ή να χειροδικήσω ??
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
συγγνωμη Julius![]()
:a015:![]()
Λοιπον, με κοιταει, μου λεειΑρχικά δημιουργήθηκε από Julius
:a015:![]()
-Μπορεις να το κουμανταρεις αυτο?
-Φυσικα, απανταω.
Αφηνω το κρανος κατω, ανεβαινω, και της λεω:
-Αυτα τα οδηγαν ορθιοι.
Κανω να σηκωθω ... μπαμ κατω. Και τι να δω. Ο συμπλεκτης εχει προσγειωθει στο κρανος μου. Παει η ζελατινα. Προχθες την ειχα βαλει. Γ@μωτο...
Καλα, ο συμπλεκτης εσπασε, και η βαση πρεπει να πηρε λιγο. Χεστηκα βεβαια.
Πας να βγεις και απο πανω? Τι να τον κανεις τον συμπλεκτη? Αφου θα το κανεις ... αυτοματο
![]()
Την Κυριακη στο Λουτρακι να μου εχεις αγορασει μια ζελατινα. Α, και τωρα που καλοκαιριαζει, τη θελω φιμε, με προστασια γιου βι ει, γιου βι μπι, και το λουρι της μανας. Νταξ?