Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Λιγο Φως Παρακαλώ

Νέο μέλος
    old man το εφτιαξα το θέμα στα μοντέλα! κάνε την αρχή με τη δική σου γνώμη αναλυτικά σε παρακαλω

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Απόψε ???

Θα ξημερώσουμε....
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Νέο μέλος
    Ελα ρε συυυυ!!! Πέμπτη την πέρνω αν δεν ακούσω κατι πολύ ασχημο γενικά !αλλά σου λεω μου φανηκε σε πολυ καλη κατάσταση υπερβολικά καλη κατασταση κιολας. επίσης θα την παω σε μηχανικό πριν .Αν σου είναι ευκολο πες μου να προσέξω αν ειναι τπτ πουστιές κετς. !

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    για το θεμα της αγορας και της φορολογικης δηλωσης σου συνιστω πραγματικα να πας σε φοροτεχνικο και να πεις λεπτομερειακα το θεμα σου ,. προσεχε ομως γιατι εχει μεγαλη διαφορα !!! σε φοροτεχνικο ΟΧΙ σε λογιστη !!!

ειμαι σιγουρη πως θα σου πει ακριβως τι πρεπει να κανεις

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TheJack
    Ελα ρε συυυυ!!! Πέμπτη την πέρνω αν δεν ακούσω κατι πολύ ασχημο γενικά !αλλά σου λεω μου φανηκε σε πολυ καλη κατάσταση υπερβολικά καλη κατασταση κιολας. επίσης θα την παω σε μηχανικό πριν .Αν σου είναι ευκολο πες μου να προσέξω αν ειναι τπτ πουστιές κετς. !
    Παρε Κατεμι να χαρει λγακι ο παλαιανθρωπας !!

:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    θα το πω ακόμα μία φορά και βάλτε το καλά στο μυαλό σας....

Καμία, μα καμία μηχανή δε δηλώνετε στην εφορία....

δεν αποτελεί τεκμήριο, δεν υπάρχει καν θέση για καταχώρηση μηχανής στη δήλωση εισοδήματος...

κι ομως εχει..............

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    κι ομως εχει..............

"να κι να γυρίζει, να κι αν δεν γυρίζει" (αρκάς)

applied... Το avatar του/της paTman_the
    Καλησπέρα, δεν ξέρω να βγάζει ζημιές το μηχανάκι αυτό, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό. Αλλά όσον αφορά εφορίες κτλ δε νομίζω ότι εχεις πρόβλημα εκτός αν πρόκειται να το αγοράσεις στα όρια του τεκμηρίου, δηλαδή πάνε από 12000 ? 14000? δε θυμάμαι πόσο είναι το τεκμήριο. Απλά συμπεριλαμβάνεις μια υπεύθυνη δήλωση στην εφορία από αυτόν που σου πουλάει το μηχανάκι οτι στην πούλησε κ του δίνεις μια ότι την αγόρασες. Αν την πάρεις από μαγαζί προφανώς καταθέτεις την απόδειξη υποθέτω. Εγώ αυτή που αγόρασα φέτο από ιδιώτη έτσι μας είπαν κ τώρα σε λίγες μέρες φτιάχνω κ τη δήλωση κ θα ξέρω ποιο σίγουρα, οπότε θα κάνω ένα update. Για το ποσό που μπορεί να δώσεις για ένα srx μου φαίνεται γελοίο να ασχοληθεί η εφορία μαζί σου πάντως!

Καλές βόλτες, κ μην τον ακούς τον γεράνθρωπο, δεν ξέρει! Το μηχανάκι είναι άψογο! (δεν έχω/είχα, αλλά είναι η πρώτη μηχανή που οδήγησα ποτέ!)
    Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;

Νέο μέλος
    Λοιπόν για να τελειώνει το θέμα σήμερα ρώτησα σε όποιο συνεργείο έβλεπα που έκανε μεταβιβάσεισ μεταχειρισμένων κιόλας και μου απάντησαν χρειάζετε ΑΦΜ και μετα πας στο μηχανολογικό εκδίδουν νέα άδεια στο όνομα του αγωραστή (πρέπει να πάρεις απο μια τράπεζα παράβολα) στα δικά μου κυβικά εβγαλε οτι θα έχω έξοδα 59 Ε και δεν υπάρχει τπτ απο θέμα εφορίας βέβαια αν γινει μ@λακία και με χώσουν μέσα lol θα τουσ ζητήσω αντί για ένα τηλέφωνο στον δικηγόρο ενα post στο forum για να σας ενημερώσω και να γελάσουμε λιγάκι !

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TheJack
    βέβαια αν γινει μ@λακία και με χώσουν μέσα lol θα τουσ ζητήσω αντί για ένα τηλέφωνο στον δικηγόρο ενα post στο forum για να σας ενημερώσω και να γελάσουμε λιγάκι !
    Κάτσε ρε φίλε, χαλάρωσε λιγο
    Σιγά μη σε πάνε και στο γκουαντάναμο

Πόσα λεφτά πια θα δώσεις για τη μηχανή και δεν μπορούν να δικαιολογηθούν ;;

Είπαμε ότι η αφορά μηχανής δεν αποτελεί τεκμήριο διαβίωσης (δηλαδή δεν χρειάζεται να δηλώνεις συγκεκριμένο εισόδημα κάθε χρόνο για να δικαιολογήσεις την ύπαρξή της).
    Το μόνο που υπάρχει είναι το "πόθεν έσχες", δηλαδή θα πρέπει να μπορείς να δικαιολογήσεις την αγορά της, ότι δηλαδή είτε τη χρονιά που την πήρες, είτε και απο προηγούμενες χρονιές είχες μάζέψει (και δηλώσεις στην εφορία) χρήματα περισσότερα απο την αξία της.
    Από την άλλη όμως, κάλιστα τα λεφτά θα μπορούσαν να στα δώσουν οι γονείς σου.

Αν θες την άποψή μου, κανείς (από την εφορία) δεν θα ασχοληθεί μαζί σου, τουλάχιστον για το θέμα αυτό.

Νέο μέλος
    χαχα για πλάκα το πα ! :hypnotize :rotflmao:

gouantanamo χαχαχαχα!!! δεν θα υπάρξει πρόβλημα, το πιστέυω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
    για το θεμα της αγορας και της φορολογικης δηλωσης σου συνιστω πραγματικα να πας σε φοροτεχνικο και να πεις λεπτομερειακα το θεμα σου ,. προσεχε ομως γιατι εχει μεγαλη διαφορα !!! σε φοροτεχνικο ΟΧΙ σε λογιστη !!!

ειμαι σιγουρη πως θα σου πει ακριβως τι πρεπει να κανεις
    re sy λινα το λογιστικο γραφειο που κραταει τα βιβλια της επειχειρησης μας,αλλα και μας φτιαχνει και τις δηλωσεις μας,σκιζει τα ρουχα του οτι τις μηχανες δεν τις δηλωνεις καν!!'εγω ειχα παρει το ρ6 το σεπτεμβριο του 03 και δεν την δηλωσα ποτε ουτε σαν ποθεν εσχες την αγορατης.
    το εχω ρωτησει επανηλημενα αυτο,και εχω παρει την ιδια απαντηση .
    τωρα ποιος απο του 2 κανει λαθος?
    εχει γουστο να επρπε να δηλωθει η μηχανη μου και δεν την δηλωσα...
    και τωρα μετα απο τοσα χρονια τι?
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Νέο μέλος
    έλα ντε ! τιποτα !

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Για πάμε να γελάσουμε λίγο.....!
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  2. Για πάμε λίγο...
    από Zanzibar στο forum Off topic