Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 54

Θέμα: Πρόταση ΑΕΚ σε Ριβάλντο;.....απο sportime.gr

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Ρε παιδια σορρυ που διακοπτω....

Μηπως περασε απο εδω Ο Μιμακος ο Παπαιωανου.....

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    το είπα και πριν... δέν ξέρω αν είναι λάθος ή σωστό... και σίγουρα είναι αφελές να είμαστε κριτές προ τέλους, μιας και ο Ριβάλντο αν μη τι άλλο δεν συγκρίνεται με κανέναν απο όσους πέρασαν απο το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Το μόνο σίγουρο και αδιαμφισβήτητο είναι πως το όνομα "Ριβάλντο" είναι ίσο με το "επικοινωνιακό κέρδος" αλλά και αρκετές πωλήσεις σε πιτσιρικάδες σε ρούχα ομάδος. Εξού και το θέμα με την PUMA.

Απο εκεί και πέρα... υπάρχει κανείς που να λέει πως για 30 λεπτά ενός ημιχρόνου , ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ο Ριβάλντο δεν μπορεί να κάνει την διαφορά;

Σίγουρα δεν μπορεί 2 φορές την εβδομάδα επί 90 λεπτά σε υψηλό επίπεδο... αλλά δεν το περιμένεις αυτό απο τον Ριβάλντο , πόσο μάλλον σε αυτό το χρονικό σημείο. Όσο για το Βεντέτα... εξαρτάται τον προπονητή πάντα... Και στην Μπαρτσελόνα , νομίζω οτι ο Φερέρ μια χαρά τα είχε καταφέρει. Τώρα το τι θα γίνει και ΑΝ τελικά έρθει στην ΑΕΚ, πέρα απο το κλασσικό που έχουμε σαν κόντρα (οχι δεν το θέλουμε μόνο και μόνο επειδή έπαιζε στον ΟΣΦΠ) καλό θα είναι να είμαστε έτοιμοι να δούμε και πιθανά θετικά στην υπόθεση , ειδικά αν η ΑΕΚ παίξει όπως πέρισυ στο CH.L. και έχει και το όνομα Rivaldo να βαρύνει΄ακόμα περισσότερο στα μάτια UEFA και διαιτητών.

Σκεφτείτε ρε ΑΕΚτζήδες λίγο τεχνοκρατικά....

Αρουαμπαρένα, Φερέρ, Ριβάλντο, Νούνιες ή Μονταίνι, Νικολαϊδης, Σορεντίνο (πιθανόν), Λυμπερόπουλος... παίκτες και πρόεδρος που τραβάνε βλέματα σίγουρα και ακόμα πιο σίγουρα σεβασμό των άλλων. Προσθέστε και τον μέσο όρο εισητηρίων απο τους φιλάθλους και θα δείτε ακόμα καλύτερα την UEFA να κοιτάει με ευνοικό βλέμμα προς τα εδώ.

Δείτε το και έτσι.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

αληθεια

τωρα να πω εγω τον ριμπο δε θα χω καποιο προβλημα να ερθει. ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ θα κανει στην ΑΕΚ σαν ομαδα πρεστιζ..πως θα ακουστει κτλ.

ισως αυτο να ειναι ενα βήμα και για μετεπειτα συνεργασία οπου παλι μονο καλο θα κανει.

οκ οσο ήταν στο γαυρο λεγαμε καμια μαλακια για να τη πουμε στο στουμπι ..αλλα τωρα ειναι η ωρα μας και εμας νακανουμε μια ωραία κωλοτουμπα.. :rotflmao:

όπου γης Το avatar του/της iosif
    υπέρ ρίμπο
    στα 35 τον θέλουμε για 4-5 ματς το χρόνο
    αρκεί δεν χρειάζεσαι ρίμπο για να κερδίσεις την λάρισα τον θες όμως σε ένα ντέρμπυ
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    το είπα και πριν... δέν ξέρω αν είναι λάθος ή σωστό... και σίγουρα είναι αφελές να είμαστε κριτές προ τέλους, μιας και ο Ριβάλντο αν μη τι άλλο δεν συγκρίνεται με κανέναν απο όσους πέρασαν απο το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Το μόνο σίγουρο και αδιαμφισβήτητο είναι πως το όνομα "Ριβάλντο" είναι ίσο με το "επικοινωνιακό κέρδος" αλλά και αρκετές πωλήσεις σε πιτσιρικάδες σε ρούχα ομάδος. Εξού και το θέμα με την PUMA.

Απο εκεί και πέρα... υπάρχει κανείς που να λέει πως για 30 λεπτά ενός ημιχρόνου , ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ο Ριβάλντο δεν μπορεί να κάνει την διαφορά;

Σίγουρα δεν μπορεί 2 φορές την εβδομάδα επί 90 λεπτά σε υψηλό επίπεδο... αλλά δεν το περιμένεις αυτό απο τον Ριβάλντο , πόσο μάλλον σε αυτό το χρονικό σημείο. Όσο για το Βεντέτα... εξαρτάται τον προπονητή πάντα... Και στην Μπαρτσελόνα , νομίζω οτι ο Φερέρ μια χαρά τα είχε καταφέρει. Τώρα το τι θα γίνει και ΑΝ τελικά έρθει στην ΑΕΚ, πέρα απο το κλασσικό που έχουμε σαν κόντρα (οχι δεν το θέλουμε μόνο και μόνο επειδή έπαιζε στον ΟΣΦΠ) καλό θα είναι να είμαστε έτοιμοι να δούμε και πιθανά θετικά στην υπόθεση , ειδικά αν η ΑΕΚ παίξει όπως πέρισυ στο CH.L. και έχει και το όνομα Rivaldo να βαρύνει΄ακόμα περισσότερο στα μάτια UEFA και διαιτητών.

Σκεφτείτε ρε ΑΕΚτζήδες λίγο τεχνοκρατικά....

Αρουαμπαρένα, Φερέρ, Ριβάλντο, Νούνιες ή Μονταίνι, Νικολαϊδης, Σορεντίνο (πιθανόν), Λυμπερόπουλος... παίκτες και πρόεδρος που τραβάνε βλέματα σίγουρα και ακόμα πιο σίγουρα σεβασμό των άλλων. Προσθέστε και τον μέσο όρο εισητηρίων απο τους φιλάθλους και θα δείτε ακόμα καλύτερα την UEFA να κοιτάει με ευνοικό βλέμμα προς τα εδώ.

Δείτε το και έτσι.

Gandalf
    Εμενα προσωπικα,το οτι δεν τον θελω,δεν εχει σχεση με το οτι επαιζε στον γαυρο.Γιατι ο ανθρωπος δεν ειναι κολλημενος γαυρος και εριστικος και και και οπως καποιοι αλλοι.Απλα ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.Απλα θεωρω οτι αμα αρχισει τα γνωστα καπριτσια που κανουν ολες οι βεντετες θα κανει την ομαδα μπουρδελο.Θα σιγονταρουν απο πισω και οι original (χαλαρα) βαλτε και 5-6 κολοδημοσιογραφους (ο Στελιος εξαιριται... ) και το γλυκο εδεσε....
    Εγω θελω αν ερθει,να μου παιζει στην Ευρωπη τα 60 λεπτα μπαλλα που ξερει,και αλλα τοσα στα θεωριτικα παντα πιο κρισιμα παιχνιδια τις σουπερ λιγδας.
    Φανταστιτε τι απιστευτα μαθηματα νοοτροπιας που θα παρουν τα πιτσιρικια που ακολουθουν εχοντας στις προπονησεις εναν Ριμπο,εναν Εμο,εναν Ακη,εναν Τραιανο και τον μεγιστο Λυμπε.
    Και βεβαια τι καψα θα εχουν να παιξουν ξεροντας οτι με τον SERRA καποια στιγμη σιγουρα θα
    ΠΑΙΞΟΥΝ και δεν θα μινου ταλεντα μεχρι τα 25 τους οπως καποια αλλοι.....

ΕΜΠΡΟΣ ΑΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ................ ...............

Kavalaris Το avatar του/της Akefalos
    Φυσικά και το να έρθει ο Ριβάλντο σε μία ελληνική ομάδα ακόμα και στα 35 του είναι τεράστια επιτυχία που ανεβάζει το πρεστίζ της ομάδας.

Το θέμα είναι άλλο όμως.Να γίνουν όλες οι άλλες μεταγραφές που χρειάζεται η ομάδα(δεξί μπακ,κεντρικό αμυντικό,αμυντικό μέσο,επιθετικό και τερματοφύλακα αν φύγει ο Σορεντίνο) και αν είναι να έρθει και ο Ριβάλντο σα δωράκι στον κόσμο της ΑΕΚ.Και σας λέω εγώ πόσα διαρκείας θα πουλήσει ο Ντέμης και πόσες φανέλες οι μπουτίκ...

Αν είναι όμως για να έρθει ο Ριβάλντο(ο οποίος ακόμα και στα 35 θα παιρνει αρκετά λεφτά)να μη γίνουν κάποιες άλλες μεταγραφές που είναι απολύτως αναγκαίες τότε να λείπει το βύσσινο.

Συμπέρασμα;

Ας γίνουν οι μεταγραφές που χρειάζεται η ομάδα πρώτα και ας φέρουν και τον Ριβάλντο(αν μπορούν και αν θέλουν) μετά.Και αφήστε το Φερέρ να ανησυχεί για το πόσο θα παίζει και σε ποιά θέση...

ΥΓ:Δε μπορώ αλλά θα το πω...Ρε μπας και είναι καμιά κίνηση αποπροσανατολισμού?Έρχεται ο Αρουαμπαρένα και ο Ριβάλντο και δεν ξέρω εγώ ποιός άλλος και για το ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ της ΑΕΚ τουμπεκί και δε μιλάει κανείς?
    And as he flies --- tears in his eyes ---
    his wind-whipped words echo the final take
    and he hits the trunk road doing around 120
    with no room left to brake.

πάντως εκείνο το "ΣΕ 2 χρόνια θέλω ομάδα με μέσο ορ ηλικίας τα 21' του ντέμη μπαίνει στο πάνθεον των ηλίθιων δηλώσεων.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ashton
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    οξω ρε λεμε με το παλτο που πατε να μας φορτωσετε...

αλλαγή του Κονέ θα ναι λεμε.
    εννοείται πως το 10 ο Κονέ δεν του το δίνει.
    Αν βολεύεται με το 5 πάει καλά .

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    iosif...

Μακάρι να είναι το μόνο λάθος που μπορεί να γίνει... αν μη τι άλλο πάντως... και Λαγό έχει, και Καμπάνταη έχει ... και αν μη τι άλλο ΟΣΟΙ πιτσιρικάδες είναι στην ΑΕΚ, έχουν δικαίωμα στο όνειρο να παίξουν.

Θα δούμε πάντως... ειδικά πλέον μιας και ξέρουμε οτι όπου ακούμε και πολλά κεράσια... κρατάμε μπολάκι πλέον και οχι καλάθι/πανέρι.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΥΓ:Δε μπορώ αλλά θα το πω...Ρε μπας και είναι καμιά κίνηση αποπροσανατολισμού?Έρχεται ο Αρουαμπαρένα και ο Ριβάλντο και δεν ξέρω εγώ ποιός άλλος και για το ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ της ΑΕΚ τουμπεκί και δε μιλάει κανείς? [/B][/QUOTE]

Τι ειναι το γηπεδο και το προπονητικο κεντρο ρε παιδια???Παγωτο χωνακι και το θελω ετσι,ετσι και ετσι.........και το θελω τωρααααα......
    Απο οτι ακουστηκε ο Serra εχει αναλαβει προσωπικα το π/κ και αυτο συντομα θα ειναι ετοιμο.Οσο αφορα το γηπεδο,δυστηχως πρεπει να κανουμε,απο οτι καταλαβαινω ακομα λιγο υπομονη,γιατι συμφωνα με το οραμα του Ντεμη μιλαμε για ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ.Κατα την γνωμη μου,προς το τελος της χρονιας θα εχουμε εξελιξεις για το γηπεδο,ενω το π/κ πιστευω οτι θα γινει δουλεια προς την αρχη της αγωνιστικης σαιζον.Τον γαιδαρο τον φαγαμε.Λιγο η ουρα εμεινε και μετα θα τρελλαθουμε ολοι τελειως.Εγω ετσι το βλεπω παντως...

το ξαναγράφω

μακάρι ναρθει ο ρίμπο

όσο για γήπεδο στα άνω λιόσια πιστεύω ότι ούτε ο ντέμης έχει ακριβή αίσθηση τι θα γίνει εκεί
    προσωπικά για 50 λόγους είμαι κάθετα αντίθετος για την τοποθεσία-και δεν είμαι κολλημένος με νφ

αυτό που πέρασε στα ψιλά είναι: Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΝΤΕΜΗς ΤΟ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΓΙΑΤΙ -ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥΦΛΙΑ- Ο ΝΤΕΜΗς ΘΕΩΡΗΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ!

Ενώ η φυλή είναι δυο βήματα από το κέντρο!

και κάτι ακόμα: πολύ καλός ο φερέρ αλλά όχι στην θεοποίησή του....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ashton
    Αν αρνήθηκε όντως επειδή είναι μακριά το θεωρώ σφάλμα (ανεξάρτηα αν έτσι κι αλλοιώς η ΑΕΚ θα ηταν αδύνατο να ξεπεράσει τις δυσκολίες με τους γύρω δήμους εκεί).

Αλλά αφού έτσι έκρινε ο 'ήταν-είναι-και θα είναι μέλος της οικογένειας που πάντα δικαιώνεται', πάω πάσο

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    το ξαναγράφω

μακάρι ναρθει ο ρίμπο

όσο για γήπεδο στα άνω λιόσια πιστεύω ότι ούτε ο ντέμης έχει ακριβή αίσθηση τι θα γίνει εκεί
    προσωπικά για 50 λόγους είμαι κάθετα αντίθετος για την τοποθεσία-και δεν είμαι κολλημένος με νφ

αυτό που πέρασε στα ψιλά είναι: Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΝΤΕΜΗς ΤΟ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΓΙΑΤΙ -ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥΦΛΙΑ- Ο ΝΤΕΜΗς ΘΕΩΡΗΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ!

Ενώ η φυλή είναι δυο βήματα από το κέντρο!

και κάτι ακόμα: πολύ καλός ο φερέρ αλλά όχι στην θεοποίησή του....
    Φιλε Ιωσηφ,ουτε εγω γουσταρω Λιοσια,αλλα απο οτι φαινεται για το οραμα του Ντεμη μονο εκει μπορει να γινει.Πιστευεις να προτεινε ο Σουφλιας το ελληνικο και να ειπε ο Ντεμης τετοιο πραγμα και δεν θα τον ειχανε ΣΤΑΥΡΩΣΕΙ οι καλοθελητες δημοσιογραφοι.
    Και βεβαια το Λιοσια μπορει να ειναι στο πουθενα,αλλα απο θεμα προσβασης σε συγκρηση με το ελληνικο ειναι αιωνες μπροστα.Για να μην παρεξηγηθω μενω κεντρο κεντρο και το ελληνικο για μενα ειναι πιο γρηγορα προσβασημο.Για να μην μιλισουμε οτι μαλλον στα Λ. μπορουνε να φτιαξουνε παπαδες ,ενω σιγουρα στο Ελληνικο θα ειχε περιορισμους.

Οσο αφορα τον Serra σιγουρα δεν ειναι θεος,αλλα εχει ολες τις δυνατοτητες να γινει κατι πολυ παραπανω.Ο καιρος θα ειναι ο καλυτερος κριτης......

να μην το τραβήξουμε το θέμα του γηπέδου εδώ

........................................

ακόμα περιμένω μία γσ που θα γίενι σ/κ ή αργία.......

και δεν νομίζω ότι ο ντέμης έχει παράπονα από τους δημοσιογράφους

η επικοινωνιακή πολιτική της παε είναι άριστη

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αλλαγή καθρεπτών σε 600 από 1000
    από Saranos στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2010, 00:56
  2. Καλημέρα σε όλους από έναν νέο στο site.
    από DimitrisXLV στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2006, 20:53
  3. Νεες προσφορές σε κράνη από το...
    από warm up στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2006, 19:56
  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Ζ109
    από Ζ109 στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 10/05/2006, 21:36
  5. Απαντήσεις: 20