Νικόλα! ΗΡΕΜΗΣΕ!!!
Μή μιλάς έτσι για το μηχανάκι σου!
Είσαι ακόμα "αλλού"! Μη μετανιώνεις!
Και οι υπόλοιποι κοψτε ρε την πλάκα!
![]()
Νικόλα! ΗΡΕΜΗΣΕ!!!
Μή μιλάς έτσι για το μηχανάκι σου!
Είσαι ακόμα "αλλού"! Μη μετανιώνεις!
Και οι υπόλοιποι κοψτε ρε την πλάκα!
![]()
Από το ότι το μηχανάκι ΔΕΝ βρίσκεται σε κανένα φιδίσιο ορεινό δρόμο ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
έχεις εντοπίσει απο που βγαίνει η ζέστη;![]()
Μαλάκες ....
(που παίρνετε τέτοια μηχανάκια και θέλετε να μοιράζετε και πίτσες...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
μην τα λες σ' εμενα... εγώ τα ξέρωΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
γι' αυτο θα πάρω το 1200 που ειναι εντούρο :wacko:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πεστα ρε Old!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Από το ότι το μηχανάκι ΔΕΝ βρίσκεται σε κανένα φιδίσιο ορεινό δρόμο ...!!!![]()
Μαλάκες ....
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Οι δυο πρωτες ενδειξεις φυσιολογικες μου φαινονται
αλλα 116 βαθμοι πολλοι δεν ειναι?
σε τι θερμοκρασια μπαινουν τα βεντιλατερ?
εμενα αν και δεν υπαρχει αντιστοιχια μπαινουν στους 102 περιπου και ποτε δεν εχω δει πανω απο 108
Αδερφε αν σε πειράζει τόσο πολύ η πλάκα να το σβήσουμε και να σου στείλω και γραπτη απολογία..Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
ΥΓ προς ολους: Τωρα ειναι η ευκαιρια σας να κοροιδεψετε τα Ιταλικα μηχανακια και εμενα που ηθελα και Ducati (τρομαρα μου κλπ)![]()
![]()
Ρε συς καινουργιο Μηχανακι πηρε ο ανθρωπος ,λεει τον πονο του, σκεφτεται να το δωσει
και του κανετε πλακα?
αμαρτια ρεεεεεε
Τι να σου πω ρε συ Gixx... Ενταξει κανεις δεν ειπε οτι ειναι για καφετερια το ρημαδι!Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Βρε φιλε μου εχω και γω SS αλλα δεν ενιωσα ποτε τοσο καψιμο οπως λες στην κινηση και με 40 βαθμους καυσωνα (μεχρι και το R1 φιλου καβαλησα που υποτιθεται οτι βραζεις και ημουν οκ) σταματα ξεκινα.Τελος παντων τα μηχανακια μας ΔΕΝ ειναι για μεσα στην πολη ουτε για καθε μερα μετακινηση και για καφε στην καφετερια!Εγω την μηχνη αν την βγαλω καθημερινη θα βγει απογευμα-βραδυ για βολτα μεσα στην Αθηνα,περιμενω το ΣΚ πως και πως για να βγω να στριψω ατελειωτα (σιγα ρε μεγαλε πιοις εισαι ο ΡΟΣΣΙ?) και οσο γουσταρω!!
Μηπως εχεις ευαοσθητο κ@λαρακι και μπουτακια??![]()
![]()
![]()
Υσ Σοβαρα τωρα,για κοιτα μηπως(αν την εχεις παρει μεταχειρω) λειπουν τυχον μονωσεις κατω απο τεποζιτα και τιποτα αλουμινενια προστατευτικα απο εξατμισεις).εχω οδηγησει 749 και δεν ειχε τοσο καψιμο οσο λες.![]()
![]()
Αλλα να ειμαι ΤΟΣΟ φλωρος ρε γμτ που την απλη ζεστουλα να την νοιωθω οτι μου μ@μαει το ποδι αναποδα; Και ΠΟΥ; Προσπαθωντας να ΒΓΩ απο την πολη για να ΠΑΩ στα κωλοστροφιλικια που λες κ εσυ Oldman.
Και το χειροτερο ειναι οτι λες, αντε βγηκα εθνικη, ΤΩΡΑ θα δροσισει! Και ομως! Εκει τρως ΟΛΗ την ζεστη του μοτερ ΚΑΙ της εξατμισης κλπ στα ποδια!!! (που αφου εχουν ηδη συγκαει ειναι πλεον ευαισθητα πως να το κανουμε!)
Εξαλλου ρε Oldman ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΕΚΑΝΑ Μ@Λ@ΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΠΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΟΥΛΟΣ Κ ΦΛΩΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ Κ ΝΑ ΘΕΛΩ Κ ΒΟΛΤΙΤΣΕΣ!!!!!!![]()
Αλλα ξερεις κατι ρε συ; Θελω να σε δω εσενα να το οδηγας για λιγη ωρα και να δουμε τι θα λες μετα....
Οσο για το αν εχω εντοπισει το καψιμο, η απαντηση ειναι οτι οταν νοιωθεις οτι εχεις ενα αναμμενο σιδερο ρουχων στο ποδι σου ειναι λιγο ΔΥΣΚΟΛΟ να ΜΗΝ καταλαβεις απο ΠΟΥ ειναι η ζεστη!
Οι λαιμοι των εξατμισεων περνανε ΑΚΡΙΒΩΣ πισω απο το δεξι μαρσπιε του οδηγου, και ανεβαινουν μεχρι πανω, κατω απο το υποπλαισιο.
Λιγο πιο μπροστα απο ολο αυτο εχει την ατυχια να βρισκεται το δεξι ποδι...
Το καψιμο ειναι κυριως στην δεξια γαμπα και το μπουτι (αλλα αυτο λογω σελλας που ζεματαει). Την ζεστη της σελλας την παλευω, παροτι ειναι ΠΟΛΥ ενοχλητικο και δεν με αφηνει να απολαυσω μια Χ διαδρομη, αλλα στην γαμπα το καψιμο ειναι ανυποφορο.
Σε εκεινο το σημειο που περνανε οι λαιμοι αλλα μηχανακια, πχ CBR600RR, VFR κλπ εχουν το πλαισιο, αλλα στο 999 το πλαισιο ειναι χωροδικτυωμα, οποτε....
To περιοδικο Sport Rider λεει: "...engine and exhaust heat that is so annoying on the back of your thighs that you'll want to stop and hop off if you're stuck in traffic on a hot day."
Νίκος
Open Horizons
Ποιος του κάνει πλάκα ρε συ;Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
και του κανετε πλακα?
Τι θες δλδ να του πούμε;
Ειναι σα να πάρω ένα δίχρονο κροσάκι, να πάω θεσαλλονίκη και να παραπονιέμαι οτι με κούρασε....
Απλά ο Νίκος άλλα περίμενε και του ήρθε κάπως (έτυχε και τις μέρες της ζέστης - και που είσαι ακόμα...)
Νικο cool λιγο ρε συ (εσύ, γιατι το μηχανάκι αποκλείεται :rotflmao: )
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ρε χάζεψες ???Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Εξαλλου ρε Oldman ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΕΚΑΝΑ Μ@Λ@ΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΠΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΟΥΛΟΣ Κ ΦΛΩΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ Κ ΝΑ ΘΕΛΩ Κ ΒΟΛΤΙΤΣΕΣ!!!!!!![]()
![]()
Να το οδηγάω ΠΟΥ ???Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Θελω να σε δω εσενα να το οδηγας για λιγη ωρα και να δουμε τι θα λες μετα....![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Φιλέ Νίκο,
Καλορίζικο και από εμένα το εργαλέιο...
Επειδή, διστυχώς η κατάσταση του 999 σου δεν διορθώνεται, και μόνο επειδή σε θεωρώ καλό μου φίλο, ευχαρίστως να στο ανταλλάξω με το S μου...![]()
Πάντως, σοβαρά τώρα, δεν μου φαίνεται φυσιολογικό αυτό που λες.. Για κοίτα μήπως αργεί το βεντιλατέρ να δουλέψει (118 βαθμοί δεν νομίζω να είναι φυσιολογικό ούτε στην κόλαση) και για κοίτα για τυχόν μονώσεις που μπορέι να λείπουν, όπως είπε κάποιος παραπάνω..
Καλορίζικο ρεε!!
I consume therefore I exist
Νίκο, καινούργιο είναι ακόμα, θα βελτιωθεί (έστω λίγο).Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Α και δεν με λες...
Αποκέρωση έχει γίνει? (δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες ούτε είμαι σίγουρος εάν και τι έχει από το εργοστάσιο, απλά ρίξε μία προσεκτική ματιά)![]()
You BETA believe...
Προς Λαμπρο και Old: Sorry παιδια, ζητω συγνωμη, αλλα δεν ειμαι καλα... Κατι οτι μου εχουν σπασει τα νευρα να το εχω και να μην ΘΕΛΩ να το παρω μια βραδυνη βολτα προς παραλια, κατι που στην αντιπροσωπεια δεν με παιρνουν καθολου στα σοβαρα, ε δεν θελει και πολυ...
Γεια σου βρε φιλαρακι Δημητρη! Χαθηκαμε... Στο λεω με καθε ειλικρινεια, χιλιες φορες να ειχα το Ζετακι μου... Αν ενδιαφερεσαι σοβαρα να τα ανταλλαξουμε και να μου δωσεις την διαφορα τοτε πολυ ευχαριστως... (αν κ ξερω οτι δεν παιζει τετοια ιστορια)![]()
Ηλια, δεν περιμενα να ειναι σαν το BMW σε ανεση (αν κ δεν θα με χαλαγε), αλλα περιμενα τουλαχιστον να μπορω να το παω μια βολτα χωρις να πρεπει να φοραω κορντουρες για να καιγομαι λιγοτερο! Αν δε κανω το λαθος κ παω βολτα με τζιν; Εδω μετα την εκδρομη στην Ευβοια το Σαββατο που γυρισα σπιτι, το αριστερο ποδι που ειχε κατι μελανιες που εφευγαν εγιναν απο μαυρες κατακοκκινες κ ηταν ετοιμο σε ενα σημειο να βγαλει υγρο!
Μου λενε οτι κανω λαθος και οτι σφιγγω τη μηχανη με τα ποδια. Οκ κ λαθος να ειναι αυτο, δεν μπορω να καθομαι σε θεση λωτου για να οδηγαω χωρις να καιγομαι...
Οσο για τους αλλους κατοχους 999, ειναι ολοι στην Αγγλια και κανεις δεν εχει τετοιο προβλημα... Αλλα απο την αλλη θα μου πεις οτι εκει το κλιμα ειναι πολυ πιο δροσερο... Δεν ξερω τι να πω...
ΦΙλε Dirt δεν εχω ιδεα για αποκερωση τι και πως.... Κατι ασπρες πλαστικες ζελατινες ειχε η μηχανη πανω στα καπακια του μοτερ οταν την πηρα και τις αφαιρεσαμε...![]()
Νίκος
Open Horizons
τι σε κάνει να πιστεύεις οτι το δικό μου ΔΕΝ βγάζει ζέστη μέσα στην κίνηση καλοκαίρι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Ηλια, δεν περιμενα να ειναι σαν το BMW σε ανεση (αν κ δεν θα με χαλαγε), αλλα περιμενα τουλαχιστον να μπορω να το παω μια βολτα χωρις να πρεπει να φοραω κορντουρες για να καιγομαι λιγοτερο!
Μια χαρα το ζεσταίνει το δεξί γαμπίδι, ειδικά με κατι βερμούδες ή κάπρι...
Τωρα, εγώ εξακολουθώ να πιστεύω οτι α) έχεις πολύ σφιχτά τα πόδια σου, β) κάτι δεν παει καλά με το θερμοστάτη
Κοίταξέ το
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais