σε γραψανε για θορυβο ή οτι δεν εχεις σιγαστηρα?
σου πηραν και πινακιδα?
σε γραψανε για θορυβο ή οτι δεν εχεις σιγαστηρα?
σου πηραν και πινακιδα?
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
μαλον σ'εγραψε για "παραποιηση" η "ελειψη σιγαστηρος"...!, τη ξερη καλα τη δουλειατου.![]()
θελω να ζησω τη ζωη...
θελω να γνωρισω ανθρωπους...
θελω... μεγαλυτερο μονιτορ!
four wheels move the body,two wheels move the soul
KEEP COOL...
Αρχικά δημιουργήθηκε από saratoga
μαλον σ'εγραψε για "παραποιηση" η "ελειψη σιγαστηρος"...!, τη ξερη καλα τη δουλειατου.![]()
ΕΡΩΤΗΣΗ: 'Έπεσα σε έλεγχο στάθμης θορύβου. Ποια είναι η σωστή διαδικασία και τι μπορώ να κάνω αν η μέτρηση δεν γίνεται σωστά;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Η μέτρηση θορύβου πρέπει να γίνεται:
Α με κατάλληλο όργανο, μισό μέτρο και σε γωνία 45 μοίρες από την εξάτμιση
Β σε κατάλληλο μέρος (χωρίς περιβαλλοντικό θόρυβο)
Γ στις στροφές κινητήρα που αναγράφονται στην άδεια κυκλοφορίας
Αν κάποια από τις προϋποθέσεις αυτές δεν εκπληρώνεται. τότε η μέτρηση είναι παράνομη και μπορεί κανείς:
Α να υποβάλλει τις αντιρρήσεις του στην προϊσταμένη αρχή αυτής που ενήργησε τον έλεγχο
Β να προσφύγει στην Δικαιοσύνη (οι λεπτομέρειες είναι πολλές και δεν μπορούν να εκτεθούν εδώ)
Γ να κάνει αναφορά κατά των οργάνων που ευθύνονται για την παρανομία. ακόμα και να υποβάλλει μήνυση εναντίον τους
Δ να ζητήσει επανεξέταση του θορύβου (στο ΠΕΡΠΑ ή στο Υπουργείο Συγκοινωνιών).
Εξαίρεση: αν η εξάτμιση είναι κομμένη, τρυπημένη, χωρίς το τελικό τμήμα της κ.λπ. τότε μπορούν να επιβληθούν κυρώσεις και χωρίς μέτρηση. Εδώ πρέπει να υπογραμμισθεί ότι, προκειμένου για την περιοχή Αθηνών, ισχύει τυπικά ακόμη η περιβόητη εγκύκλιος του Εισαγγελέα κου Κανελλόπουλου, για δήμευση των μοτοσικλετών που προκαλούν εκκωφαντικό θόρυβο.
και μενα 104 db γραφει η αδεια του χτ.
τελικα πως θα κινηθεις?
και μονο σε εγραψαν η σου πηραν πινακιδες κλπ?
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
Φίλε αν σε έγγραψαν μόνο για υπερβολικό θόρυβο και όχι για κομμένη εξάτμιση ή κάτι άλλο, είναι 99,99 % (αφήνω και ένα 0,01% γιατί ποτέ δεν ξέρεις) σίγουρο ότι θα καθαρίσεις στο δικαστήριο.
Το ερώτημα είναι πάρα πολύ απλό:
Πώς αποδεικνύει αυτός που σε έγγραψε ότι η εξάτμιση σου κάνει θόρυβο ;;;
Πού είναι η ένδειξη του ειδικού μηχανήματος ;;;
Είναι σαν να σου έχει κόψει κλήση για ταχύτητα χωρίς να έχει ραντάρ !!!
Έλεος πια.
Κάτι τέτοια κάνουν και μετά τους βρίζουν όλοι ...
Genikoterta peftei poly mploko teleftaia kai se akyra malista merh
Perierga ta pragmata kirioi
:smilea:
Modenas Kriss 125
ποιος εισαι?Αρχικά δημιουργήθηκε από chducos1
SOUND sorry ρε φιλε αλλα το XT σου κανει παρα παρα πολυ σπαστικο κωλοθορυβο!!!!.καθε φορα που περιμενεις να βγεις απο το στενο τρως πολλα γαμοσταυριδια!!!!
ειναι απαραδεκτη η σταση τωμ μπατσων αλλα και εσυ προκαλεις με το μπουρι σου!!!
αντε καλη επιτυχια με το ελληνικο κρατος
πως ρε θηριο στην αδεια σου γραφει 104db ενω στις δικες μου 92 η 94db ε?
Τελικα εκανα λαθος παραπανω.
104dba στις 4000 στροφες γραφει η αδεια.
Το θεμα ρε παιδια δεν ειναι αν θα με αθωωσουν στο δικαστηριο,πραγμα που εχει ξαναγινει 2 φορες αλλα το γαμωτο.
Στην τελικη ΕΓΩ ειμαι ο παρανομος η ο μαλ@@@ που ΚΑΝ δεν γνωριζει το νομο?
Στην κληση μου εγραψε σταθμη θορυβου ανω του επιτρεπτου οριου.
Αυριο που δεν εχω και πολυ δουλεια ελπιζω να τους πετυχω πουθενα να τους χερετησω αδερφικα!
Αι σιχτιρι και παλι.
www.tsakosart.gr
Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.
Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι...
Άσχετα αν σε έγραψαν χωρίς αποδεικτική μέτρηση, και άσχετα τι θα πεί το δικαστήριο, η εξάτμισή σου είναι ξετάπωτη ή όχι ???
Το θέμα είναι αν ΟΝΤΩΣ προκαλείς (και αν ναι φαντάζομαι όχι εν αγνοία σου...) φασαρία ή ΟΧΙ... τα υπόλοιπα είναι για να γεμίζουμε σελίδες...
Σαφως και κανει παραπανω θορυβο απο την μαμησια αλλα για να το πω απλα,Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι...
Άσχετα αν σε έγραψαν χωρίς αποδεικτική μέτρηση, και άσχετα τι θα πεί το δικαστήριο, η εξάτμισή σου είναι ξετάπωτη ή όχι ???
Το θέμα είναι αν ΟΝΤΩΣ προκαλείς (και αν ναι φαντάζομαι όχι εν αγνοία σου...) φασαρία ή ΟΧΙ... τα υπόλοιπα είναι για να γεμίζουμε σελίδες...
αν βαλεις το μετρηδι στην εξατμηση και σου δειξει 102 db τοτε εισαι νομινοτατος.Απλα τα πραματα.
Αλλα πρεπει να ξερεις και αυτο το μαραφετι που καποιος κατασκευασε και σου εδωσε να χρεισημοποιεις τι διαολο κανει.
www.tsakosart.gr
Σόρρυ αλλά κάπου πιστεύω ότι έχουμε παρανοήσει μερικά πράγματα...
Κυκλοφορείς ξετάπωτος και το πρόβλημα βρίσκεται στο αν σε έγραψαν με νόμιμο τρόπο ή όχι ??? Κάτι σαν "φωνάζει ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης" μου θυμίζει αυτό...
Ρε φίλε η άποψή μου είναι ότι αν ήσουνα σωστός και σε έγραφαν άδικα τότε ναι...γάμησέ τους το κέρατο στα δικαστήρια και οπουδήποτε αλλού...και να έρθω μάρτυρας υπεράσπισης...
Αλλά να κυκλοφορείς ξετάπωτος, να σε γράφουν και μετά να ζητάς και την συμπόνια μας...εεε σαν να παραπάει λίγο...
Να το πω ποιο απλα.
Στην δικη μου τουλαχιστον αδεια κυκλοφοριας γραφει το οριο τον DBA του επιτρεπομενου οριου θορυβου.
Αυτο το πραμα λοιπον το μετρας με ντεσιμπελομετρο.
Εγω λοιπον οταν εβαλα την εξατμηση την μετρησα οχι απλα με ντεσιμπελομετρο αλλα με analyzer και οχι στις 4000 στροφες αλλα ΤΣΙΤΑ!και το αποτελεσμα ηταν 102 dba!
Κατανοητον?Τωρα για την συμπονοια σου,ραγισε η καρδια μου!!
www.tsakosart.gr
Είναι εύκολο να κάνεις τον κινέζο όταν δεν θέλεις να καταλάβεις...
Δηλαδή ρε φίλε αν στην άδειά σου από τυπογραφικό λάθος έγραφε 125db αυτό θα σου έδινε το δικαίωμα να κυκλοφορείς με έναν κινητήρα τζετ παραμάσχαλα ???
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου και δεν εξετάζω αν ΤΥΠΙΚΑ έχεις δίκιο και αν θα αθωωθείς σε δικαστήριο... Το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ θέμα για μένα είναι ότι ΕΝ ΓΝΩΣΗ σου προκαλείς υπερβολικό θόρυβο, ΑΣΧΕΤΑ αν είσαι νομικά καλυμμένος λόγω λάθους αναγραφής στην άδεια και λάθος τρόπου χειρισμού του θέματος από τους αστυνομικούς...
Και εκτός των ανωτέρω, και η όλη σου αντίδραση έχει την σημασία της (τουλάχιστον για μένα)...
Δηλαδή όταν έχεις "χεσμένη την φωλιά σου" και τύχει να στην πέσουν και να σου κόψουν το χαρτάκι, κάνεις τουμπεκί ψιλοκομμένο....γιατί ΞΕΡΕΙΣ...δεν βγαίνεις δημόσια να το παίξεις σαν αδικημένη γριά παρθένα που την βιάσανε...γιατί και εμείς ΞΕΡΟΥΜΕ...
Αν ακόμα δεν το έχεις καταλάβει λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο...
Ως παθων και εγω πιο παλια, εμαθα το εξεις αφου το εψαξα.
1η κλιση. ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΔΙΑΦΡΑΧΜΑΤΑ.
κοστος 30 ή 35 €
2η κλιση. ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΟΡΙΟ ΘΟΡΙΒΟΥ. ( μονο μετα απο μετριση με οργανο)
Κοστος 80 ή 85 €
Ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να γραφουν στην κλιση ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΔΙΑΦΡΑΧΜΑΤΑ και να χρεωνουν 85€
Εγω προσωπικα(αν και με καργα παρανομη εξατμηση) στο δικαστ. βγηκα κυριος και δεν πληρωσα τιποτα, αφου η κλιση δεν ηταν νομημη!!!!!!
φυσηκα αλλαξα εκσατμηση![]()
![]()
Υ.Γ. την κλιση δεν δεχτηκα να την υπογραψω λεγοντας στο οργανω οτι δεν ειναι νομιμη.Αυτος τον χαβα του.ΤΗν υπογραφω, τον σιχτιριζω και στο τελως εφυγα με ενα μεγαλοπρεπες παντιλικι
με την εξατμηση να αναστενει νεκρους!!!!1
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
THEOD απ την στιγμη που δεν υφισταται οργανο μετρησης
ολα τα αλλα πανε περιπατο...
α καμια φορα που ξερεις... και ο θορυβος κανει καλο![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"