Υπαρχει πίστα με λακουβες και σαμαρακια ???
Πλάκα κάνετε ή τρόπος του λέγειν ?
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
[...]akoma ke me lastixa kipoy [...].
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
+1...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
osi nomizete pos glistrane ta megara min ksanapate......
Give me fuel, Give me fire
Πλήν κάποιες του παγκόσμιου, δεν υπάρχει πίστα χωρίς λακούβα ή σαμαράκια.Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
![]()
Πέρσυ το Muggelo δεν είχε σημείο χωρίς σαμαράκια - παραπονέθηκαν οι οδηγοί και φέτος άλλαξαν τον ασφαλτοτάπητα..
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
μια χαρα ειναι τα μεγαρα...
μαθαινεις κιολας...![]()
Της στραβής ψ*λης της φταίνε οι τρίχες![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Βασικα αν ακολουθησεις την " αγωνιστικη " γραμμη δεν νιωθεις ουτε σαμαρακια ουτε λακουβες .Αρχικά δημιουργήθηκε από CPANTELO
Η ασφαλτος στα μεγαρα μια χαρα κραταει το προβλημα ειναι οι λακουβες και τα σαμαρακια....
Και παλι βεβαια με σωστα ρυθμισμενη μηχανη απο πλευρας αναρτησεων , με σωστα λαστιχα και με στρωτη οδηγηση δεν σε πολυενοχλουν.Φυσικα ομως ειναι καιρος πλεον να μπει ενας καινουριος ταπητας....
Εγω με ρυθμισμενη την αναρτηση μπρος , πισω θεοσκληρη και με λαστιχα που δεν δουλευουν σαν τριτη αναρτηση (BT16) , δεν νιωθω καποια ιδιαιτερη ενοχληση .
Φυσικα ειναι καλο να εμπαινε καινουργιος ασφαλτοταπητας , αλλα απο την αλλη προτιμω το low side απο το high ...![]()
![]()
Aprilia sr50
Aprilia rs 125
Aprilia rsv mille
Cagiva raptor 650 ie
Aprilia rsv 1000 r Factory
Της "κοντής"Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
οχι της "στραβης"
Νομίζω πέσατε σε παγίδα. Τώρα θα πεταχτεί και θα πει:
"Οκ λάθος μου, εσείς τα ξέρετε καλύτερα"
![]()
![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Νομίζω πέσατε σε παγίδα. Τώρα θα πεταχτεί και θα πει:
"Οκ λάθος μου, εσείς τα ξέρετε καλύτερα"
![]()
![]()
Aprilia sr50
Aprilia rs 125
Aprilia rsv mille
Cagiva raptor 650 ie
Aprilia rsv 1000 r Factory
Παντως για να μην σπαμαρουμε..μιας και ειμαι εντελος ασχετος με πιστες , νομισα οτι σε ολες τις πίστες η ασφαλτος ειναι απο αλλο πλανητη![]()
Παντα φρεσκια , συντηρημενη κλπ
![]()
Ανάλογα την πίστα και την χρήση της.Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Παντως για να μην σπαμαρουμε..μιας και ειμαι εντελος ασχετος με πιστες , νομισα οτι σε ολες τις πίστες η ασφαλτος ειναι απο αλλο πλανητη![]()
Παντα φρεσκια , συντηρημενη κλπ
![]()
Πίστα που μπαίνουν κι αυτοκίνητα μέσα, μετά από λίγο γίνεται γκοφρέ..
Αλλά και πάλι σαν ποιότητα δεν συγκρίνονται με κανένα δημόσιο δρόμο.
Τα Μέγαρα κρατούν μια χαρά αλλά σαν πίστα είναι πολύ πίσω σε θέματα ασφάλειας. Παραμένει όμως πολύ ασφελέστερο μέρος από τον δημόσιο δρόμο.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Εγω πιστευω οτι υπαρχουν διαδρομες με ιδιας ποιοτητας ασφαλτου.......... Αλλα δεν υπαρχει καμια με την μιση εστω ασφαλεια απ'οτι των Μεγαρων![]()
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Αρχικά δημιουργήθηκε από usabug
Βασικα αν ακολουθησεις την " αγωνιστικη " γραμμη δεν νιωθεις ουτε σαμαρακια ουτε λακουβες .
Εγω με ρυθμισμενη την αναρτηση μπρος , πισω θεοσκληρη και με λαστιχα που δεν δουλευουν σαν τριτη αναρτηση (BT16) , δεν νιωθω καποια ιδιαιτερη ενοχληση .
Φυσικα ειναι καλο να εμπαινε καινουργιος ασφαλτοταπητας , αλλα απο την αλλη προτιμω το low side απο το high ...![]()
![]()
η αγωνιστικη γραμμη στα μεγαρα θελει και χερια να την πας αλλιως...![]()
![]()
Και τι ξέρεις εσύ από στραβές και κοντές;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
Πάντως παιδιά το ότι οι αγωνιζόμενοι λόγω του ότι ΕΙΝΑΙ αγωνιζόμενοι και πάνε τον κ@λο τους δεν είναι δικαιολογία να αφήσεις την πίστα στο ελεοc του θεού. Ασφάλεια; Τι είναι αυτό; Το είδα στο CSS που το μισό γκρουπ νόμιζε πως ήρθε να δείξει ποιος είναι ο γρήγορος του χωριού και ενω έπρεπε οι μισοί να ναι έξω με μαύρη σημαία συνέχιζαν κανονικά και τα τυπάκια-κριτες(sic)κατω από την ομπρέλα σαν να μη συμβαίνει τπτ . Προσπεράσματα στις εξόδους των στροφών και όχι στη μεγάλη ευθεία και τα τοιαύτα. Ένας με Hornet έφαγε και μια καλή σούπα. Αν εσάς σας αρέσει πάντως η πίστα πάσο τότε
![]()
. Και ο ιδιοκτήτης φυσικά στα @@ του αφού ξέρει πως δεν έχουμε άλλη επιλογή
![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."