να τα αφήσω εδώ καλύτερα που με βολεύει?Αρχικά δημιουργήθηκε από Nrgman
αστακί?![]()
![]()
![]()
α, ρε johnan δουλειά που σου βγήκε...![]()
![]()
![]()
![]()
να τα αφήσω εδώ καλύτερα που με βολεύει?Αρχικά δημιουργήθηκε από Nrgman
αστακί?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Nαι αλλα οταν σου ερθουν τα Σκανδιναβα με το αστακι χρωμα που παιρνουν μετα απο το σταφιδιασμα στον ηλιο εχεις προβλημα....σαν την μυγα μεσα στο γαλα θα εισαι:a029:![]()
Να πάρω κι ένα πορτοκαλί 1000άρι για τα καλοκαίρια![]()
:rotflmao:
μ'ένα delete δεν φεύγει σύσσωμο ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
![]()
![]()
![]()
![]()
Ουουουου.... αν και με 250άρι το έχει άνεταΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
μ'ένα delete δεν φεύγει σύσσωμο ;![]()
![]()
![]()
Ε πες το ντε κι αγχώθηκα :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Ουουουου.... αν και με 250άρι το έχει άνετα![]()
![]()
Μαύρο το 250άρι ε ;![]()
![]()
ναι... είναι σκοτεινά τα νερά στο λιμάνι της Πάτρας...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μαύρο το 250άρι ε ;![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πέστα ρε ΜάκηΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Λοιπόν για να μη λερώνουμε το άλλο θρεντ με διαφωνίες πάρτε το χαμπάρι !![]()
Το μαύρο είναι πιο όμορφο απ'όλα τα CBF, είναι λίγο πιο γρήγορο και δεν δείχνουν τα κουνούπια που σκάνε πάνω του
Είναι η καλύτερη επιλογή χρώματος και δεν μπορεί υπάρξει αμφισβήτηση για το πως ονομάζεται, ένα είναι και είναι ΜΑΥΡΟ !![]()
Ούτε μελί, ούτε ζαχαρί, ούτε φυστικί, ούτε χελιδονοψαρί, ούτε πεστροφί αλλά ούτε και κόκορας κρασάτος στο κατσαρολί :rotflmao:
Τέλος
![]()
Όλα για τις μπύρες γίνονται εδώ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντως είναι όντως πιο γρήγορο και εξηγούμαι:
Το μαύρο χρώμα έχει την ιδιότητα να το μικραίνει, σαν πιο μικρό (σε όγκο) είναι και πιο ελαφρύ άρα διαφορετική αναλογία kg/Hp![]()
Μπορεί να βρωμίζει εύκολα αλλά αν το πλύνεις και το γυαλίσεις οι γκόμενες σφάζονται για βόλτα και όχι για τον καθορισμό του χρώματος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TEOkaip7
Το μαύρο χρώμα έχει την ιδιότητα να το μικραίνει, σαν πιο μικρό (σε όγκο) είναι και πιο ελαφρύ άρα διαφορετική αναλογία kg/Hp![]()
Μπορεί να βρωμίζει εύκολα αλλά αν το πλύνεις και το γυαλίσεις οι γκόμενες σφάζονται για βόλτα και όχι για τον καθορισμό του χρώματος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κι όποιος έχει αντίρρηση τα λέμε στα φανάρια![]()
:rotflmao::rotflmao:
ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow
~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~
~constantly talking, isn't necessarily communicating~
Καλώς το Μάρτη στη σαρακοστή κι έλεγα που χάθηκε ;:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από javaneze
Ασημι-μαυρο! ΤεΛΟς!
Και που είναι το κράνος σου ρε καγκουρώ ;;![]()
![]()
![]()
Βρε Μακη αφου βλεπεις και στην φωτο, ειναι σε ελεγχομενο χωροΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Και που είναι το κράνος σου ρε καγκουρώ ;;![]()
![]()
Μεσα σε ενα γηπεδο μπασκετ ειμαι![]()
Λοιπον στα σοβαρα τωρα.
Το cbf το πηρα δευτερο χερι οποτε δεν ειχα επιλογη στο χρωμα. Ασημι το βρηκα, ασημι το πηρα.
Η αληθεια ειναι πως το 2004 που το πρωτο λιγουρευτηκα, ηταν το ασημι που πρωτοειδα και μ'αρεσε. Οταν βεβαια ειδα απο κοντα το χαμαιλεων ανθρακι-πρασινο το ερωτευτηκα και λεω αυτο ειναι για μενα.
Μετα ειδα το μπλε, και ομολογω οτι ειμαι sucker για τον συνδιασμο μπλε οχημα - μαυρη ζαντα σε παντως ειδους οχηματα.
Πανω που ειχα προβληματιστει σκεφτομουν ρε γμτ ομως αφου ειναι μαυρος και ο κινητηρας και οι ζαντες δεν θα ηταν τελειο αν το επαιρνα οτι χρωμα να'ναι και μετα να το εβαφα ολομαυρο;
Και τσααακ το βγαζει ολομαυρο και η honda!
Bεβαια ομολογω πως αν το αγοραζα τωρα καινουριο θα εψαχνα αυτο το κοκκινο/βυσιννι που το εβγαλε φετος...
Δλδ γενικα οπως καταλαβαινετε ειμαι ΠΟΛΥ χαρουμενος που το πηρα μεταχειρισμενο και δεν ειχα επιλογη στο χρωμα γιατι ακομα δεν θα ειχα καταληξει![]()
Το μονο "αρνητικο" που εχω να παρατηρησω σε ολα τα αλλα πλην του ασημιου, ειναι πως οταν εχει φαει βροχη το μηχανακι και στο στεγνωμα μενει χωμα, το μηχανακι μοιαζει σαν να ειναι 15ετιας χρεπι και θελει αμεσα πλυσιμο.
Ε στο ασημι αυτο το φαινομενο δεν παρατηρηται τοσο εντονα.
![]()
![]()
![]()
ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow
~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~
~constantly talking, isn't necessarily communicating~
....ψιτ , θα μας παρουν στο ψιλο οι αλλοι...ειμαστε η μονη κατηγορια μοντελων(εννοω εμας φυσικα!) που ασχολουμαστε με τα χρωματα....
....εεεε....λεω βαλω turbo - nitro στο CBF ωστε να ανεβασω την αποδοση στου 257+ ιππους...φυσικα εχω τοποθετησει μακρυτερο ψαλιδι, πιρουνι με επιστρωση, αμορτισερ αγωνιστικο , ακτινικες δαγκανες της ap racing, ανεβασα τα μασπιε γιατι βρισκουν στις παρατεταμενες με 250 χιλιομετρα και εβαλα εξατμιση απο τιτανιονηματα(!) ...τι λετε και εσεις;
...ετσι για το ξεκαρφωμε ρε παιδι μου.....παντως φετος θα φορεθει πολυ το θαλασσι χρωμα...
Αναλόγως..Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
....εεεε....λεω βαλω turbo - nitro στο CBF ωστε να ανεβασω την αποδοση στου 257+ ιππους...φυσικα εχω τοποθετησει μακρυτερο ψαλιδι, πιρουνι με επιστρωση, αμορτισερ αγωνιστικο , ακτινικες δαγκανες της ap racing, ανεβασα τα μασπιε γιατι βρισκουν στις παρατεταμενες με 250 χιλιομετρα και εβαλα εξατμιση απο τιτανιονηματα(!) ...τι λετε και εσεις;
Το ψαλίδι και το πιρούνι τι χρώμα είναι ;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αναλόγως..
Το ψαλίδι και το πιρούνι τι χρώμα είναι ;![]()
παραιτουμαι!
![]()
![]()
![]()
Καλά ρε παιδιά ανοίξατε τέτοια συζήτηση και εγώ κοιμάμαι τον ύπνο του δικαίου???
πείτε μια κουβέντα, λοιπόν πιάνω φτιάρι και ξεθάβω αυτό το thread.........![]()
Θα ρωτήσουμε τον λαό να μας πεί την άποψή του
ποιό είναι το καλύτερο χρώμα
ΤΟ ΑΝΘΡΑΚΙ!!!!
ποιο είναι το ποιο γρήγορο χρώμα?
ΤΟ ΑΝΘΡΑΚΙ!!!!
ζήτω το ανθρακί
Ζ Η Τ Ω !!!
ο λαός αποφάσισε μην το συζητάμε άλλο το ανθρακί είναι το καλύτερο χρώμα
Εl hymador εμείς δεν έχουμε ανάγκη να συζητάμε για αυτά που λές είναι δεδομένο οτι έχουμε τα πιο γρήγορα τα πιο άνετα τα πιο μουράτα τα πιο ταξιδιάρικα τα πιο...... από όλα, οπότε το μόνο που έχουμε να τσαωθούμε είνια το χρώμα!!!![]()
![]()
τι μετριοφρονία που έχω έτσι??!!!!:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net