Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: yamaha F1!!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από flip
    Το μηχανακι ειναι πολυ γ@@ματο φιλε απο τι θυμαμαι ειναι 9 ή 11 αλογα και μπορει να φτασει οσα θες αναλογα τα ποσα $$$ διαθετεις.

Δεν ξερω και πολλα αλλα επειδη το εχει ενας φιλος μου ακου μερικες συμβουλες:

μην του βαλει φιλτροχοανη το μονο που θα αλλαξει θα ειναι ο θορυβος του, ο φιλος μου εχει αλλαξει ηδη 3εις και καμια δεν δινει τιποτα, ασε που το ριχνει το μηχανακι (τωρα το εχει χωρις)

εξατμιση μην πας να σκασεις για να παρεις καινουρια το καλυτερο και πιο οικονομικο ειναι να πασ να παρει απο μεταχεισμενο nsr250 το τελικο του και το μαματο καζανακι απο το Φ1 και να τα κολησεις σε εναν σιδερα, πολυ μεγαλη διαφορα δινει παρα πολυ (ο φιλος μου ειχε μια blade την ειχε πληρωσει καπου 150 αν θυμαμαι καλα αλλα δεν μπορουσε να συγκριθει με την χειροποιητη)(βαλε μεσα καινουριο και μπολικο υαλοβαμβακα για καλυτερο θορυβο, και αντε νικελωσε την για να μην φενονται οι ηλεκτροκολησεις(αν το κανεις αυτο να προσεξεις στην συγκοληση μην υπαρχει καμια τρυπα και χανει))

Κατι σφυριλατα πιστονια να βαλεις και με κατι αλλες τετοιες μ@λκιες το κανεις 57 χιλιοστα και θα μπορεις να βγεις και διπλα απο Ζ

Αν θες περισσοτερα θα ρωτησω να σου πω, αν και λογο πανεληνιων θα καθηστερισει η απαντιση

Υ.Γ. αντε και καλοριζικο!

ευχαριστω για τις συμβουλες...

με αυτα που μου ειπες γινεται οπως το θελει κ ακομα καλυτερα...
    Alexz@nder

APRILIA RS FOR EVER!!!!!!!!

Πες του να του βαλει μια εξατμιση να κανει θορυβο και τα υπολοιπα να τα βαλει στην ακρη....Ετσι σε μερικα χρονακια(2-3) να μπορεσει να παρει μοτοσυκλετα και να παρατησει τα παπια....Καλα για καθημερινη μετακινηση,ακαταλληλα για παραπανω αλογα.....Και ακριβα θα του παει και τιποτα δεν θα καταφερει.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Πες του να του βαλει μια εξατμιση να κανει θορυβο και τα υπολοιπα να τα βαλει στην ακρη....Ετσι σε μερικα χρονακια(2-3) να μπορεσει να παρει μοτοσυκλετα και να παρατησει τα παπια....Καλα για καθημερινη μετακινηση,ακαταλληλα για παραπανω αλογα.....Και ακριβα θα του παει και τιποτα δεν θα καταφερει.....

θα του το ελεγα, αλλα δεν εχει τρελα με τις μηχανες οπως εγω.. εξαλλου εχει αμαξι!! απλα ηθελε να το παρει κ να το σκυλοφτιαξει... (να το κρατησει τουλαχιστον το καλοκαιρι γιατι παραπανω δεν θα αντεξει)...
    Alexz@nder

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexz@nder
    θα του το ελεγα, αλλα δεν εχει τρελα με τις μηχανες οπως εγω.. εξαλλου εχει αμαξι!! απλα ηθελε να το παρει κ να το σκυλοφτιαξει... (να το κρατησει τουλαχιστον το καλοκαιρι γιατι παραπανω δεν θα αντεξει)...

να τα ξαναπω για να ειμαι σιγουρος οτι τα καταλαβα καλα;

λοιπον
    - εχεις ενα φιλο που δεν εχει σχεση με μηχανες παρα περιστασιακη. οδηγει που κ που κανενα παπακι
    - επειδη καλοκαιριαζει ειπε να το παιξει παπακιας
    - με το που θα γυρισει απο τις διακοπες θα το πεταξει
    - θα το οδηγει στην αθηνα [;]
    - θελει να το κανει τουμπανο

τα καταλαβα σωστα;

κ εσυ εισαι φιλος του κ αντι να του γυρισεις 2 αναποδες στα μουτρα, του δινεις κ συμβουλες;

Χρυσουπολη Καβαλας λεει οτι ειναι....16 χρονων και ο φιλος σου???Και εχει αμαξι????

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    να τα ξαναπω για να ειμαι σιγουρος οτι τα καταλαβα καλα;

λοιπον
    - εχεις ενα φιλο που δεν εχει σχεση με μηχανες παρα περιστασιακη. οδηγει που κ που κανενα παπακι
    - επειδη καλοκαιριαζει ειπε να το παιξει παπακιας
    - με το που θα γυρισει απο τις διακοπες θα το πεταξει
    - θα το οδηγει στην αθηνα [;]
    - θελει να το κανει τουμπανο

τα καταλαβα σωστα;

κ εσυ εισαι φιλος του κ αντι να του γυρισεις 2 αναποδες στα μουτρα, του δινεις κ συμβουλες;
    οχι αθηνα, καβαλα!!!!! ακου, οπως σου ειπα εγω εχω κολλημα με τις μηχανες, αλλα εγω θα παρω σε δυο μηνες μηχανακι... κ αφου με ειπε οτι θελει να παρει, εμενα δεν με χαλαει.. 400 ευρω θα το παρει. δεν ειναι ακριβω... οχι τιποτα αλλο, θα το βαρεθει κ θα το εχω ολη μερα εγω...
    Alexz@nder

Απαντα λιγο στην δικια μου ερωτηση plx.....16 ειναι ο φιλος σου σαν και εσενα??

οχι βεβαια.. 16 κ θα ειχε κ αμαξι.. σε 4 μηνες κλεινει τα 19 αλλα γιατι αυτες οι αποριες??? εγω απλα ρωτησα για το μηχανακι....
    Alexz@nder

Το μηχανακι δεν παει μονο του...πρεπει να ξερουμε εαν σκοπευει κανενας να σε συμβουλεψει και αλλες πληροφοριες...ΠΧ ηλικια,τοπο,εμπειρια κτλ κτλ

Ας κανει οτι νομιζει...Αμα γουσταρει υπαρχουν πολλες μοντες οπως γραψανε και οι απο πανω...Παντως εκτος απο επικινδυνο ειναι και τσαμπα λεφτα(ειδικα στα 19 του)...Γνωμη μου..

εχεις δικιο ρε φιλε αλλα ενταξει, δεν θα παει χαμενο το μηχανακι..θα το παρει ο αδερφος του που ειναι 16 κ θα το ευχαριστηθει...!!!!
    Alexz@nder

Καλαματιανος rider Το avatar του/της flip
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexz@nder
    εχεις δικιο ρε φιλε αλλα ενταξει, δεν θα παει χαμενο το μηχανακι..θα το παρει ο αδερφος του που ειναι 16 κ θα το ευχαριστηθει...!!!!
    μπα.. δεν νομιζω με 400ε το μηχανακι ζητημα αν θα βγαλει και το καλοκαιρι...
    Δεν ξερω ομως και τις τιμες πανω κατω που τα πουλανε εκει.
    Παντως εδω με 400 παιρνεις τελειως μαμημενο Φ1, με 700ε θα σου φαει κανα 200ε σε επισκευες και με 800 παιρνεις ενα καλο, το πιο ακριβο αντε να βρεθει στα 1000

Οποτε καλυτερα να δωσει κατι παραπανω για να μην χαλασει τα 4πλασια για να το φτιαξει
    Παντως θα του προτεινα το ατομο απ το οποιο θα το παρει να μην ειναι πιτσιρικας γιατι καταλαβαινεις

ο φιλος μου πειρε στην αρχη ενα με 600 οταν το πηγε στον μαστορα μετα απο κανα μηνα που το ειχε του ειπε πουλα το να σωθεις !
    το πουλησε μετα 700 σε ενα κοροιδο (μην σχολιασετε δεν το πουλησα εγω) και πειρε του θειου του σε αριστη κατασταση

Τωρα προσφατα εμαθε πως το παλιο του Φ1 πριν πουληθει εβγαινε εξω μονο για κοντρες

Υ.Γ. για τις τιμες που πειρε τα Φ1 δεν ειμαι ακριβως σιγουρος αν και καπου τοσο θυμαμαι
    Πωλειται οπως ειναι πειραγμενο με χιλιαδες κυβικα ανεβασμεεεενο!!
    Πωλειται και το δινω οσο κι οσο απ την σκοτωστρα αρκει να γλυτωωωσω!!!

http://www.youtube.com/watch?v=u0Zhhpto8h8

ποιος αλλοσ θελει κολπακια με την νεα πανακριβη μηχανη του?

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha F1 tunning.
    από RaiNDayZ στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2011, 14:39
  2. yamaha f1 130cc καρμπυρατερ
    από nikoszetakias στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2011, 16:31
  3. yamaha f1
    από david23 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket