Αρχικά δημιουργήθηκε από flip
Το μηχανακι ειναι πολυ γ@@ματο φιλε απο τι θυμαμαι ειναι 9 ή 11 αλογα και μπορει να φτασει οσα θες αναλογα τα ποσα $$$ διαθετεις.
Δεν ξερω και πολλα αλλα επειδη το εχει ενας φιλος μου ακου μερικες συμβουλες:
μην του βαλει φιλτροχοανη το μονο που θα αλλαξει θα ειναι ο θορυβος του, ο φιλος μου εχει αλλαξει ηδη 3εις και καμια δεν δινει τιποτα, ασε που το ριχνει το μηχανακι (τωρα το εχει χωρις)
εξατμιση μην πας να σκασεις για να παρεις καινουρια το καλυτερο και πιο οικονομικο ειναι να πασ να παρει απο μεταχεισμενο nsr250 το τελικο του και το μαματο καζανακι απο το Φ1 και να τα κολησεις σε εναν σιδερα, πολυ μεγαλη διαφορα δινει παρα πολυ (ο φιλος μου ειχε μια blade την ειχε πληρωσει καπου 150 αν θυμαμαι καλα αλλα δεν μπορουσε να συγκριθει με την χειροποιητη)(βαλε μεσα καινουριο και μπολικο υαλοβαμβακα για καλυτερο θορυβο, και αντε νικελωσε την για να μην φενονται οι ηλεκτροκολησεις(αν το κανεις αυτο να προσεξεις στην συγκοληση μην υπαρχει καμια τρυπα και χανει))
Κατι σφυριλατα πιστονια να βαλεις και με κατι αλλες τετοιες μ@λκιες το κανεις 57 χιλιοστα και θα μπορεις να βγεις και διπλα απο Ζ
Αν θες περισσοτερα θα ρωτησω να σου πω, αν και λογο πανεληνιων θα καθηστερισει η απαντιση
Υ.Γ. αντε και καλοριζικο!![]()
ευχαριστω για τις συμβουλες...
με αυτα που μου ειπες γινεται οπως το θελει κ ακομα καλυτερα...