Ζεστό νερό βγάζει ή όχι;
Οχι από μόνο του , απλά αντέχει να τροφοδοτηθεί με ζεστό νερό έως 50C .
Καλά τους φούστηδες, το Guzzi που το βρήκαν στην Κίνα και το πλένουν????????????? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Αααα και το κερασάκι , βρήκα ποιος το φτιάχνει πραγματικά .. απο τον αριθμό μοντέλου APW 150FP
Να το ... http://www.anlu.com/APW-150B.asp
Το APW 150FP που πήρα είναι στα 110bar και το μεγαλύτερο τους στα 130bar .
Αστυνόμος Σαΐνης![]()
Οχι που θα μου ξέφευγε, ο Skarmax Κουκουρίκογλου !!![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Κοιτα να δεις , που έπεσε το μάτι του ανθρώπου ?!!![]()
Εγω δεν κατάλαβα πάντως τι μάρκα ήταν ... αφού δεν είχε κάποιο σήμα στο ρεζερβουάρ !!
Τελικα βρε Κυριακο αξιζει ενα τετοιο φθηνο πιεστικο?Εχει αρκετη πιεση?Πως το βλεπεις?Αλεξ πακ ε?Και ποσο πηγε το μαλλι?
Θελω να παρω και γω ενα πιεστικο και ειδα της bosch στο πρακτικερ με 100ε,μου φανηκε πολυ πιο περιποιημενο απο το αντιsτοιχο της karcher στην ιδια τιμη.Εκει που βιδωνει το πιστολι στο karcher ειναι πλαστικο ενω το bosch ειναι μεταλλικο και εχει καλυτερη κατασκευη γενικα,αλλα και παλι και τα δυο εχουν 2 χρονια εγγυηση οποτε λες να μην κολλησω σε τετοια?
Keep spamming!!!:a13:
Και μια συμβουλή:
Ποτέ μην ψωνίζετε από Praktiker, Carrfour , Alex Pack , άμα δεν έχει προσφορά.
Το ίδιο μηχάνημα που σήμερα έχει 150 ευρώ, την άλλη βδομάδα, ή τον άλλο μήνα θα είναι σε προσφορά στα 100 ευρά και μετά θα επανέλθει στα 150.
φιλοι μου τυχαινει να δουλευω στο alex pak, δεν θα σας πω οτι ειναι η
κορυφαια ποιοτητα αλλα για τα λεφτα που δινεις αξιζουν και με το παραπανω....
κινεζικα ειναι αλλα και τι εγινε? ακομα και οι mercedes εκανε εργοστασιο στην κινα.
εγω προσωπικα εχω αγορασει αρκετα πραγματα.
καποια προιοντα ειναι καλα και καποια απλα δεν πλησιαζεις.
για το πιεστικο που πηρε ο φιλος ειναι ενα καλο και φθηνο πιεστικο
και αξιζει,επισης πουλαμε και bosch πιεστικο....
δεν κανω διαφημιση ετσι.... και γω ενα μεροκαματο περνω......
αυτα που δεν αξιζουν φαινονται.....
ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.
Θα πω δυο πράγματα με το χέρι στην καρδιά ...Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Τελικα βρε Κυριακο αξιζει ενα τετοιο φθηνο πιεστικο?Εχει αρκετη πιεση?Πως το βλεπεις?Αλεξ πακ ε?Και ποσο πηγε το μαλλι?
Θελω να παρω και γω ενα πιεστικο και ειδα της bosch στο πρακτικερ με 100ε,μου φανηκε πολυ πιο περιποιημενο απο το αντιsτοιχο της karcher στην ιδια τιμη.Εκει που βιδωνει το πιστολι στο karcher ειναι πλαστικο ενω το bosch ειναι μεταλλικο και εχει καλυτερη κατασκευη γενικα,αλλα και παλι και τα δυο εχουν 2 χρονια εγγυηση οποτε λες να μην κολλησω σε τετοια?
1) Το μηχάνημα αυτό που πήρα ( Πάντα μιλάμε με γνώμονα το μοντέλο !! ) έχει και αυτό μεταλλικό σύνδεσμο για το πιστόλι , και πλαστικό για την τοποθέτηση συστολής ( γρήγορης αποασφάλισης ).
2) Η πίεση κρίνεται αρκετή, εαν σκεφτούμε ότι στην αρχή το μηχάνημα δουλεύει σφιχτά , και μετά από μερικές ώρες λειτουργίας χαλαρώνει , αρα θα βγάλει και ακόμα περισσότερη .
3) Η βλακεία με το μηχάνημα στο Alex pack , είναι ότι πουλάνε ξεχωριστά την βαλίτσα με την περιστρεφόμενη βούρτσα , η οποία βαλίτσα περιλαμβάνει και τους πλαστικούς συνδέσμους για να συνδεθεί το μηχάνημα με την βρύση .........διαφορετικά πληρώνεις 5? για να πάρεις ένα σετ συνδέσμων από το ίδιο μαγαζί .
4) Στο Alex pack , αγοράζοντας το μηχάνημα και κάποια άλλα πραγματάκια , φτάνοντας το λογαριασμό στα 152 ?, με κάρτα VISA , μου έβαλαν 6 άτοκες δώσεις !! Στο πρακτικερ απο 150-300? βάζουν μόνο 4 !! άτοκες δώσεις.
5) Στο πρακτικερ το αντίστοιχο μηχάνημα σε Watt .... Δηλαδή το 1900αρη Karcher .... κοστίζει 220? !! ( 120 bar ) ..... Alex pack 99? - 110 bar !!
6) Το Bosch το έχει πάρει ένας φίλος , λέει ότι είναι ευχαριστημένος ...... μην σκεφτεί βέβαια κανείς οτι είναι Bosch Γερμανίας !!
Συμπέρασμα .... με βάση τα δυο χρόνια εγγύηση , διαλέγεις Alex pack 1900W ...
Με βάση το σέρβις και ανταλλακτικά ... λογικά θα διάλεγες Karcher ...... έλα που όμως .... α) Τα ανταλλακτικά είναι πανάκριβα ..... β) Η απλή αντικατάσταση πιστονιών .... δεν επαναφέρει την πίεση που έβγαζε το μηχάνημα, όπως όταν ήταν καινούργιο !!
Δηλαδή με τους μοντέρνους κανόνες καταναλωτικής συμπεριφοράς και πρακτικής , το μηχάνημα από το Alex pack, κερδίζει στα σημεία ..... πάει ο καιρός που περνάμε εργαλεία για μια ζωή .... η να το πω αλλιώς .... τα πλυστικά μηχανήματα δεν θεωρούνται εργαλεία για μια ζωή .
Δεν στέκεται αυτό που λες ως επιχείρημα ...... δηλαδή ο καταναλωτής, τι να πιστέψει από θέμα μάρκετινγκ ότι αγόρασε ??? Do it ?? Skarmax Switzerland ?? η , τα καλυβιότικα αγγούρια του Fang gloun !! ( Οπου , το νερό που δοκιμάζει τα μηχανήματα έχει 90% άλατα ) ( δεν δικαιολογείται αλλιώς η οξείδωση στα μέταλλα από το λάστιχο υψηλής πιεσης )Αρχικά δημιουργήθηκε από VatosE
φιλοι μου τυχαινει να δουλευω στο alex pak, δεν θα σας πω οτι ειναι η
κορυφαια ποιοτητα αλλα για τα λεφτα που δινεις αξιζουν και με το παραπανω....
κινεζικα ειναι αλλα και τι εγινε? ακομα και οι mercedes εκανε εργοστασιο στην κινα.
Το παραπάνω επιχείρημα , μπορεί να το ισχυριστεί η Bosch και η Karcher .
Και εγώ αυτό πιστεύω , αλλά , διότι το έκανα κομμάτια , λόγο της φιλοδοξίας μου να λειτουργησεί μέσα στο σαββατοκύριακο , ( κατά υπόδειξη του βιβλίου του κατασκευαστή !! ) και , θέλοντας και μη , πήρα μια καλή γεύση από τα εσώψυχα του . (και αναφέρομε στο πρώτο ελαττωματικό κομμάτι , που έπεσε στα χέρια μου , από κάποια εσωτερική δυσλειτουργεία του προσωπικού του Alex pack, όπου έβαλαν στο ράφι με τα καινούργια , προϊών προς επιστροφή ... )Αρχικά δημιουργήθηκε από VatosE
για το πιεστικο που πηρε ο φιλος, ειναι ενα καλο και φθηνο πιεστικο
και αξιζει ............
τέλος πάντων .... ααα να μην το ξεχάσω ... το ίδιο απόγευμα .... διότι την αλλαγή την έκανα μεσημέρι .... με πήραν τηλέφωνο και από τα κεντρικά των Αθηνών ..... για μια λέει επιβεβαίωση .... μια κοπέλα με ρωτούσε να της πω τι έγινε .... ξανά είπα την ιστορία ... και εκεί τελείωσε το θέμα.
Καλο αυτο παλι?Και καλα εξυπηρετηση πελατων ηθελε να δει αν ολα τελειωσαν καλα?Εμεινε ευχαριστημενος ο πελατης?Κανουν την μλκια τους και μετα τηλ να δουν αν ειναι ολα ΟΚ ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
τέλος πάντων .... ααα να μην το ξεχάσω ... το ίδιο απόγευμα .... διότι την αλλαγή την έκανα μεσημέρι .... με πήραν τηλέφωνο και από τα κεντρικά των Αθηνών ..... για μια λέει επιβεβαίωση .... μια κοπέλα με ρωτούσε να της πω τι έγινε .... ξανά είπα την ιστορία ... και εκεί τελείωσε το θέμα.![]()
Κάπως έτσι .... εάν και για να πω την αλήθεια στην αρχή φοβήθηκα , μην μου πουν τίποτα περίεργο του στυλ ...... Ξέρετε ανακαλύψαμε ότι ανοίξατε το μηχάνημα ... δεν αναγνωρίζετε η εγγύηση.... φέρτε πίσω αυτό που σας δώσαμε !!
Καλά ... σε τέτοια περιπτωση θα τους έστελνα εισαγγελέα ...
Η αλήθεια είναι ότι ταράχτηκα με την όλη ιστορία ... δεν είχα ξανά νταλαβέρια με την συγκεκριμένη εταιρεία , και ήμουνα πολύ κουμπωμένος .
Αλλά και από την άλλη ρε παιδιά , έχω άδικο να είμαι τόσο επιφυλακτικός και με τα νεύρα τεντωμένα , οταν οι 6 στις 10 εταιρείες σήμερα , προσπαθούν να σε βγάλουν τρελό , για να μην σου αντικαταστήσουν το ελαττωματικό προϊόν ?!!
Kυριακο για να λεμε και του στραβου το δικιο εκανες μαμακια που το ανοιξες!Δεν δουλευει?Το πας πισω και τελειωσε!Αν οντως το καταλαβαιναν θα ειχαν καθε δικαιωμα να σου πουν οτιδηποτε για την μη αντικατασταση του προιοντος που πηρες ετσι δεν ειναι?