Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 51

Θέμα: ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ!!!

Re: Re: ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
    Κοίτα να δεις, οι δικαστές δεν είναι μαλάκες, αυτά τα βλέπουν κάθε μέρα.

Μαρτυρίες ατόμων που δεν έδωσαν στοιχεία και κατάθεση στην τροχαία και εμφανίσθηκαν μόνο στο δικαστήριο δεν λαμβάνονται συνήθως υπόψην και σε αυτή την περίπτωση πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας για να πας σε δικαστήριο να δηλώσεις ενόρκως ότι έκανες κόντρες .

Αυτό που θα κοιτάξει πρωτίστως το δικαστήριο είναι τι έχει αναφέρει η τροχαία, γι αυτό σε περίπτωση ατυχήματος πρέπει να επιδιώκουμε τη σωστή καταγραφή των γεγονότων από το ΤΟΤΑ.

ΠΑΝΤΑ φωνάζουμε τους μπάτσους πρώτα σε περιπτώσεις δυστυχημάτων, η κατάθεσή τους μετράει πιο πολύ και ειδικά σε κοινωνίες που οι μοτοσυκλετιστές πρώτα είναι καμικάζι, κάγκουρες κλπ στα μάτια των περισσοτέρων και μετά άνθρωποι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Πείτε το ονοματάκι της ασφαλιστικής να ξέρουμε να ΜΗΝ ασφαλιστούμε σε αυτήν και αν κατά τύχη είμαστε σε αυτήν ασφαλισμένοι να διακόψουμε αύριο κιόλας !!!!!!!!!!!!!!!!
    Αυτό ... και εγώ θα ήθελα να το ξέρω ...έστω από περιέργεια .

Οσο για το ποιος έχει δίκαιο , δεν παίρνω το μέρος κανενός , κάθε ιστορία έχει δυο όψεις .

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Να το πεις το ονομα της ασφαλιστικης ...Αλητες...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Τι λετε τωρα ρε παιδια ?

Ξερετε καμια ασφαλιστικη που δεν θα υποστηριξει τον πελατη της με οποιοδηπωτε μεσο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Παίδες να πω κάποια πράγματα.
    1). Όλες οι περιπτώσεις δεν είναι οι ίδιες. Δεν σημαίνει ότι επειδή έτυχε στο παλληκάρι θα τύχει και σε μας. Γνωστός μου χτύπησε 2 παλληκάρια με παί σταμάτησε αμέσως τους βοήθησε τους πήγε και στο νοσοκομείο για πρόληψη και μόνο.
    Εγώ δεν τα έγραψα αυτά το είπα άλλωστε για να ξεκινήσουμε κουβέντα τι περιπτώσεις έχουμε ακούσει και τι ξέρουμε αλλά για να αναδείξω ΠΟΣΗ πια αλητεία κυκλοφορεί στις μέρες μας! Πραγματική αλητεία απανθρωπιά και βρωμιά!

2). Ένα από τα προβλήματα με τους μοτοσυκλετιστές είναι πως δεν μπορούν πάντα λόγω του χτυπήματος να δώσουν σαφείς πληροφορίες και εικόνα του τι έγινε. Το παλληκάρι το συγκεκριμένο ήταν με λάμες βίδες και χτυπημένο παντού. Όπερ και σημαίνει ότι πιθανότατα αποκλείεται να ήταν σε θέση να μιλήσει εκείνη την στιγμή, όταν έγινε. Ο αρχιτσόγλανος λοιπόν τα είπε όπως ήθελε. Κι αν δεν υπήρξαν και αυτόπτες μάρτυρες γιατί έγινε πολύ πρωϊνές ώρες το συμβάν... χαίρετε και εις άλλα με υγεία.

3). Δεν φταίνε οι δικαστές. Όταν οι άνθρωποι έχουν 4 ψευδομάρτυρες και πιθανά και μία έκθεση της ΕΛΑΣ λειψή τι να κάνουν;

4). Για όσους δεν κατάλαβαν... ο εν λόγω κωλόπαις... ΑΘΩΩΘΗΚΕ πανηγυρικότατα!!!!!!!!!

Και ξαναρωτώ γιατί αυτό ήταν το θέμα μου:
    Πόσο ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ποσο ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ πρέπει να είσαι για να χτυπήσεις έναν άνθρωπο πολύ και να φτάσεις στο δικαστήριο και για να μην πληρώσεις λεφτά να στήσεις ολόκληρη ιστορία;
    Λεφτά λεφτά λεφτά... άει στο διάολο.. ΚΑΤΑΝΤΙΑ πια!!!!!!!!!!!

ΥΓ Παιδιά δεν ήμουνα μπροστάκαι δεν γνωρίζω το όνομα της ασφαλιστικής.

όχι παλιός... Το avatar του/της PanVas
    Οκ. Το ανέφερες. Στεναχωρηθήκαμε όλοι, ξενερώσαμε, άλλοι μπορεί και να τσαντίστηκαν...

Ας δούμε τώρα κανα αστείο βίντεο...

Όχι... Λάθος!

Τι μαθαίνουμε λοιπόν από την ιστορία που ο φίλτατος Στέλιος μας περιέγραψε;

Σίγουρα, ότι πρέπει να διαλέγουμε την ασφαλιστική εταιρεία που συνεργαζόμαστε, όχι από το κόστος και την τιμολογιακή της πολιτική, αλλά με άλλα κριτήρια...
    Ποιο το όνομα της στο χώρο; Τι εμπειρίες έχουν οι φίλοι μας και οι γνωστοί από την συναλλαγή τους με την συγκεκριμένη εταιρεία; Τι έχει να χάσει από μία τυχόν δυσφήμιση; Ποιες εταιρείες και ποια αφεντικά είναι από πίσω; Στο χέρι μας ε;iναι να τα τσεκάρουμε όλα αυτά. Αν παίρναμε σπίτι, δεν θα τσεκάραμε τον μηχανικό; Την ιστορία της πολυκατοικίας και του σπιτιού; Το ίδιο και με την μηχανή. Το ίδιο και με την ασφαλιστική.

Όταν μας λέει ο ασφαλιστής, να σου κόψω και την νομική προστασία, θα γλυτώσεις κάπου στα 10 euros το εξάμηνο, εμείς τι απαντάμε;

Τι άλλο... Για πείτε και σεις...
    Εκτός ότι υπάρχουν καθίκια στον κόσμο…

Να συμφωνήσω ότι πρέπει να δείξουμε λίγο περισσότερο πίστη στην δικαιοσύνη. Όντος δεν είναι μαλάκες οι εισαγγελείς. Τους έχει φύγει η παναγία να φτάσουν σε αυτή την θέση. Έχουν διαβάσει και εκδικάσει χιλιάδες υποθέσεις. Με λίγο σύνεση και σοβαρότητα μπορείς πάντα να βρεις το δίκιο σου!

Ακούω!

ολοι με μια καμερα σε κατασταση rec στο ντεποζιτο να καταγραφει τις διαδρομες μας πρεπει να μαστε τελικα
    Ακομη και τοτε τιποτα δεν ειναι σιγουρο! Πριν 3 χρονια κολλητος μου σκοτωθηκε οταν καποιος 'εξυπνος' του εκλεισε το δρομο, το ολο σκηνικο βιντεοσκοπηθηκε απο εμενα με ψηφιακη καμερα. Το αποτελεσμα να βγω κατηγορουμενος με κακουργηματικες πραξεις οπως παραπλανηση δημοσιας αρχης με ηλεκτρονικα μεσα, κ.α. Ευτυχως ομως ο Θεος βοηθαει το κλεφτη βοηθαει και το νοικοκυρη, η στρατονομια (ημουν φανταρος τοτε) εψαξε την υποθεση οπως θα επρεπε και πλεον οι κυριοι που προσπαθησαν να τα κουκουλωσουν αντιμετωπιζουν βαρυτατες κατηγοριες!

otan xtupisan ton aderfo mou
    piga na ton brw k den eblepa to kefali tou. mono aima na trexei sto dromo k to swma tou na xtupietai

to palikaraki pou na skotwthei o m@lk eixe erthei k kathotan k mou elege exoume asfaleia k kati tetoia
    o opoios itan methusmenos (animera pasxa)
    k pigaine paranoma se ena steno me kamia 100aria xlm!!!

to apotelesma kseretai poio itan?
    eipe oti o aderfos mou itan methusmenos k pigaine polu grigora (me50araki!!!!)
    k oti autos pige na bgei apo stop k den ton eide giati o aderfos mou etrexe xm me to 50araki

pali kala pou ekeini ti stigmi eftase k o pateras mou k ebale xeri ston mpatso
    o opoios mpatsos itan filos tou m@lk!!!

k olo auto to psema tin wra pou egw eixa pethanei ap tin agwnia mou!!!!!!!!!
    θελω moter 250 για xt του 82

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

alximisti! krima gia to suggeni sou
    k krima gia olous mas pou uparxoun k malakes!!
    to kako einai oti pantou uparxoun enas poustis k enas kagkouras
    θελω moter 250 για xt του 82

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

αφου η δικαιοσυνη ειναι τυφλη και οχι κουφη, το μονο που μενει ειναι να παρει καποιος το νομο στα χερια του σε τετοιες περιπτωσεις.
    ...θεμα εσωτερικης γαληνης.
    In Thrust We Trust

Turn To Burn

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Αυτό ... και εγώ θα ήθελα να το ξέρω ...έστω από περιέργεια .

Οσο για το ποιος έχει δίκαιο , δεν παίρνω το μέρος κανενός , κάθε ιστορία έχει δυο όψεις .

ΟΡΕ.. kiriakost Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν & Ε Λ Ε Ο Σ.....................................................
    ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!!!!

Kαλα ρε Στελλακι,η ασφαλιστικες ειναι ως γνωστων ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.Ο δικηγορος του δικου σου τι εκανε?Δεν τους εκανε καμμια ερωτηση να τους ψαρωσει ,να τους μπερδεψει???

Εγω εχω πει....

Παρτε τον νομο στα χερια σας

Τελος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    Kante mia volta apo evelpidon,stis kantines...ekei arazoun to somatio ton pseudomartiron

bizna einai edw kai xroooonia

Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Για όσους δεν κατάλαβαν... ο εν λόγω κωλόπαις... ΑΘΩΩΘΗΚΕ πανηγυρικότατα!!!!!!!!!

Αγωγή δεν τους έχετε κάνει ;;
    Τί έγινε με αυτή ;;

Να ξέρεις ότι μπορείτε να κάνετε μήνυση τόσο στους μάρτυρες για ψευδομαρτυρία και αν η υπόθεση δεν έχει ακόμα τελειώσει στα αστικά δικαστήρια, θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε γιατί διαφορετικά θα το χάσετε και το δικαστήριο αυτό.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠροσοΧη Στουσ Africa-νουσ!!!
    από gixxerpap στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 74
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2007, 16:54
  2. Διαγραμισεισ Στουσ Δρομουσ Τησ Αθηνασ
    από skambouridis στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2006, 22:55
  3. Αλητεσ...προσοΧη!
    από x-rider στο forum Στραβά κι ανάποδα