Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
ΩΧ,ΩΧ,ΩΧ...μυριζομαι σουπερ Δουκα 990;;;
H κανα RC8;;;;;
.![]()
![]()
για χωμάτινα μηχανάκια μιλάμε πάντα, ασφάλτινο έχωμεν....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
ΩΧ,ΩΧ,ΩΧ...μυριζομαι σουπερ Δουκα 990;;;
H κανα RC8;;;;;
.![]()
![]()
για χωμάτινα μηχανάκια μιλάμε πάντα, ασφάλτινο έχωμεν....![]()
You BETA believe...
μην με πιέζεις τώρα........Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Μιλησες για φεριγκ φιλε και με μπερδεψες...δε νομιζω να εννοας...990/950μτχ...;;;
ευκαιρία ψάχνει και ο Julius....![]()
![]()
You BETA believe...
+10000 Και η δικη μου εμπειρια απο Hellinmoto μια απο τα ιδια... Εχουν γενικα σνομπ συμπεριφορα και στυλακι...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Άσε που τις προάλλες πήγα στο HellinStore & η αντιμετώπιση ήταν χειρότερη από το να πήγαινα να πάρω γύρους.![]()
Γνωμη μου, παρε αυτο που εχεις ερωτευτει... Θα βρεθει καλος μηχανικος (περαν απο Hellinmoto) και καλους δρομους!![]()
Νίκος
Open Horizons
Παιδιά μάλλον ναι κλείνω προς το ΚΤΜ. Όσο γι'υτο που λετε ότι αν το γούσταρα θα το έπερνα με κλειστά μάτια, δεν είναι έτσι ρε παιδιά.ΑΝ δε σιγουρέψω ότι θα υπάρχει κάποιο τσακάλι που να μπορεί να βλέπει το μηχανάκι & να μπορεί να αντιλαμβάνεται διάφορα τεχνικά πάνω από τα τυπικά, τα οποία ξέρω και εγώ, τότε πως να το πάρω? Να το πάρω & να το έχω κακοσυντηρημένο ή να μείνω από καμιά μαλακία του? Εσείς πως το βλέπετε, δε πρέπει να δίνω βάση στο μηχανικό?
p.s Φίλε Ταξιδευτή, είσαι από Ηράκλειο?
![]()
Δεν ειπε κανεις για ¨κλειστα ματια¨...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Παιδιά μάλλον ναι κλείνω προς το ΚΤΜ. Όσο γι'υτο που λετε ότι αν το γούσταρα θα το έπερνα με κλειστά μάτια, δεν είναι έτσι ρε παιδιά.ΑΝ δε σιγουρέψω ότι θα υπάρχει κάποιο τσακάλι που να μπορεί να βλέπει το μηχανάκι & να μπορεί να αντιλαμβάνεται διάφορα τεχνικά πάνω από τα τυπικά, τα οποία ξέρω και εγώ, τότε πως να το πάρω? Να το πάρω & να το έχω κακοσυντηρημένο ή να μείνω από καμιά μαλακία του? Εσείς πως το βλέπετε, δε πρέπει να δίνω βάση στο μηχανικό?
![]()
πριν αποφασισω να το παρω ¨ζαλισα¨πολυ κοσμο...
εψαχνα σε περιοδικα για τεχνικα στοιχεια,παρακολουθουσα συζητησεις για τυχον προβληματα,ρωτουσα διαφορους...
τρελαμενος φιλος με 950 ηταν ετοιμος να μου δωσει χρηματα εκεινος να το παρω
δε κοιτουσα κανενα αλλο ομως στη κατηγορια του...
το μονο που σκεφτηκα καποια στιγμη ηταν η ιδια η κατηγορια,μηπως πηγαινα σε CBR η ZX636...
Μεχρι που το οδηγησα και....το εκλεισα!
Τελικα για τη καθημερινη χρηση που το ηθελα(και του κανω) οχι απλα με εχει βολεψει,το εχω λατρεψει!
...cause the place seems still alive...
Ελπ'ιζω φίλε να τα καταφέρω & εγώ να αποκτήσω το εργαλείο & να μην έχω κανένα πρόβλημα με service & γενικότερα προβληματάκια. Αλήθεια μήπως θα μπορούσες να μου πεις τι τυχόν προβλήματα σου έχει βγάλει από όταν το πήρες & να με κατατοπήσεις λίγο με τα service (κάθε πόσα χλμ, τι εργασίες, τι κόστος)?Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Δεν ειπε κανεις για ¨κλειστα ματια¨...
πριν αποφασισω να το παρω ¨ζαλισα¨πολυ κοσμο...
εψαχνα σε περιοδικα για τεχνικα στοιχεια,παρακολουθουσα συζητησεις για τυχον προβληματα,ρωτουσα διαφορους...
τρελαμενος φιλος με 950 ηταν ετοιμος να μου δωσει χρηματα εκεινος να το παρω
δε κοιτουσα κανενα αλλο ομως στη κατηγορια του...
το μονο που σκεφτηκα καποια στιγμη ηταν η ιδια η κατηγορια,μηπως πηγαινα σε CBR η ZX636...
Μεχρι που το οδηγησα και....το εκλεισα!
Τελικα για τη καθημερινη χρηση που το ηθελα(και του κανω) οχι απλα με εχει βολεψει,το εχω λατρεψει!
Σε ευχαριστώ πολύ!
![]()
![]()
![]()
ΕυκολοΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ελπ'ιζω φίλε να τα καταφέρω & εγώ να αποκτήσω το εργαλείο & να μην έχω κανένα πρόβλημα με service & γενικότερα προβληματάκια. Αλήθεια μήπως θα μπορούσες να μου πεις τι τυχόν προβλήματα σου έχει βγάλει από όταν το πήρες & να με κατατοπήσεις λίγο με τα service (κάθε πόσα χλμ, τι εργασίες, τι κόστος)?
Σε ευχαριστώ πολύ!
![]()
![]()
![]()
![]()
Το αγορασα περσι τον Απριλιο,καινουργιο,εχω κανει 14200χλμ,
το 1° σερβις ειναι στα 1500χλμ,ναι λιγο νωρις αλλα ετσι λεει η μαμα ΚΤΜ,στα 170 ευρω με λαδια,φιλτρο,βαλβιδες κλπ.
Μετα η πολιτικη στο σερβις αφορα λαδια στα 7500 και καθε 15000 χλμ το σερβις
εγω αλλαζω λαδακια κι ενδιαμεσα με 60 ευρακια
προβλημα κανενα απολυτως,η πιο πιθανη βλαβη ειναι να παρουσιαστει απωλεια υγρων στον υδραυλικο συμπλεκτη της Magura,οπου και επισκευαζεται στην εγγυηση
Το ξαναλεω,το εχω λατρεψει!
Καλη σου επιλογη...
...cause the place seems still alive...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
μην με πιέζεις τώρα........
ευκαιρία ψάχνει και ο Julius....![]()
![]()
Το βρήκα το βρήκα, να το πώ;;;
Ξεκινά από Super και τελειώνει σε enduro;;;
Για το δίλλημα του Mikeg,
δεν μπορώ να σου πω για το bmw, αλλά το 990 μου (αν και το λίγο καιρό που το έχω) μου κάνει όλες τις χάρες..
Για την πόλη το καταλαβαίνεις οτι δεν του αρέσει και πολύ, ζεσταίνεται, είναι λίγο περίεργο στις χαμηλές ταχύτητες αλλά με την πρώτη γκαζιά τα ξεχνάς όλα..
![]()
![]()
FAMOUS LAST WORDS:
"Helmet? I don need no steenking helmet!"
Oχι... Μακαρι να ημουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
![]()
Δυστυχως απο Αθηνα. Γιατι; Αν ειναι λογω της περιγραφης της Hellinmoto, πιστεψε με ειναι ετσι all over Greece! Το να ειναι σνομπ τους το μαθαινουν στα training courses!
![]()
Νίκος
Open Horizons
Πάντως snob θα περίμενες να είναι οι της BMW & όχι της KTM ενώ τελικά από ότι διαπιστώνω, τουλάχιστον εδώ στο Ηράκλειο συμβαίνει το αντίθετο. Σας παρακαλώ μη το πάρετε αυτό ως διαμάχηΑρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Oχι... Μακαρι να ημουν...Δυστυχως απο Αθηνα. Γιατι; Αν ειναι λογω της περιγραφης της Hellinmoto, πιστεψε με ειναι ετσι all over Greece! Το να ειναι σνομπ τους το μαθαινουν στα training courses!
![]()
.Anyway,ελπίζω να βγάλω άκρη....
![]()
Γενικολογείτε και ανακριβιολογείτε.....![]()
Δηλαδή πήγατε στην Πλαταιών (κέντρο Αθήνας) και σας σνομπάριζαν ή στην αρχή της Βουλιαγμένης?
Εγώ από αυτά τα 2 καταστήματα που έχω εμπειρία δεν έχω δει αυτά που περιγράφετε...![]()
![]()
You BETA believe...
Αναφέρθηκα ότι έχω εμπειρία μόνο εδώ στο Ηράκλειο,επίσης παρακάλεσα αυτό να μη γίνει θέμα διαμάχης πάλι.& από την άλλη εμείς δηλαδή που δε μπορούμε να πάμε Πλαταιών ή Βουλιαγμένης τι πρέπει να κάνουμε?Anyway...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Γενικολογείτε και ανακριβιολογείτε.....![]()
Δηλαδή πήγατε στην Πλαταιών (κέντρο Αθήνας) και σας σνομπάριζαν ή στην αρχή της Βουλιαγμένης?
Εγώ από αυτά τα 2 καταστήματα που έχω εμπειρία δεν έχω δει αυτά που περιγράφετε...![]()
![]()
![]()
![]()
οΚΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Αναφέρθηκα ότι έχω εμπειρία μόνο εδώ στο Ηράκλειο,επίσης παρακάλεσα αυτό να μη γίνει θέμα διαμάχης πάλι.& από την άλλη εμείς δηλαδή που δε μπορούμε να πάμε Πλαταιών ή Βουλιαγμένης τι πρέπει να κάνουμε?Anyway...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Από το μεσημέρι σχεδόν διαβάζω ότι ποστ έχω βρει για το ΚΤΜ. Από ότι διάβασα σε κάποιους έχει βγάλει αρκετά προβλήματα, τα οποία ναι μεν καλύπονται στην εγγύηση τα περισσότερα αλλά είναι πιθανόν να σε αφήσουν στη μέση του πουθενά, εξαιρουμένης της τρόμπας συμπλέκτη, το οποίο είναι μάλλον κάτι στάνταρ,απλά περιμένεις να συμβεί.Όσον αφορά με τη τρόμπα αυτό που αποκόμησα ήταν ότι ναι μεν έχουν λύσει το πρόβλημα αλλά σχεδόν κάθε 20000 χλμ την αλλάζεις,κάποιος άλλαξε 4 σε σχετικά λίγα χλμ. Είναι όντως έτσι?
Επίσης τι πρόβλημα δημιουργείται με τη τρόμπα νερού? Είναι συχνή η εμφάνιση του? Κάτι διάβασα ότι το πρόβλημα με τη τρόμπα νερού μπορεί να δημιουργήσει ανάμιξη νερού και λαδιού & να γίνουν όλα καλοκαιρινά.Τι παίζει τελικά? Ρύθμιση βαλβίδων κάθε 7500 χλμ?
& τέλος μήπως υπάρχει κάποιος από Κρήτη ώστε να μου δώσει πληροφορίες για το που το κάνει service στο νησί, να δούμε αν τελικά υπάρχει κανένας καλός.
Ευχαριστώ!Αναμένω απαντήσεις.
![]()
![]()
![]()