Axxxxxxx ακομα πονάω!!!!!
Περίμενα αυτην την συναυλία 15 χρόνια τώρα και μπορώ να πω
οτι αν και είχα μερικες επιφυλάξεις για το εαν θα ειναι καλη ο Muir
εξακολουθεί να τα σπάει!!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Loudovikos
Axxxxxxx ακομα πονάω!!!!!
Περίμενα αυτην την συναυλία 15 χρόνια τώρα και μπορώ να πω
οτι αν και είχα μερικες επιφυλάξεις για το εαν θα ειναι καλη ο Muir
εξακολουθεί να τα σπάει!!
![]()
![]()
![]()
εγω τους περιμενα απο το 89 και παρολο που το pit ηταν αρκετα φιλικο ... κι εγω ποναω ακομα![]()
ΕΛΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΛΕΜΕΝ
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ . ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΓΡΑΦΕ . ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝΕ ΤΟ ΓΙΟΥΤΟΥΜΠ ????
ΛΙΝΚ1 ΑΙΝΤ ΓΚΟΝΑ ΤΑΙΚ ΙΤ ΕΝΙΜΟΡΕ
ΣΑΜΠΛΙΜΙΝΑΛ ΛΙΝΚ 2 (ΕΔΩ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΞΥΛΟ)
:rotflmao:
![]()
Modenas Kriss 125
Μπραβο ρε!!Τουλαχιστο να δουμε τι χασαμε να μην το ξανακανουμε..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Χμμ καλά ήταν δε λέω από πλευράς συναυλιακής παρουσίας !!!... αλλά ρε γαμώτο να βλέπω ένα group που γούσταρα πριν 10 -15 χρόνια και να βλέπω το Μuir σαν μπαλόνι!! αγνώριστο!! .. ένιωσα σαν οπαδός των deep purple ... παναγιά μου!!!!Ελπίζω να μην ξανα έρθουν και να μείνω με την ανάμνηση μιας καλής συναυλίας που έπρεπε να είχα δεί στο λύκειο...Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
![]()
εγω τους περιμενα απο το 89 και παρολο που το pit ηταν αρκετα φιλικο ... κι εγω ποναω ακομα![]()
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Χμμ καλά ήταν δε λέω από πλευράς συναυλιακής παρουσίας !!!... αλλά ρε γαμώτο να βλέπω ένα group που γούσταρα πριν 10 -15 χρόνια και να βλέπω το Μuir σαν μπαλόνι!! αγνώριστο!! .. ένιωσα σαν οπαδός των deep purple ... παναγιά μου!!!!Ελπίζω να μην ξανα έρθουν και να μείνω με την ανάμνηση μιας καλής συναυλίας που έπρεπε να είχα δεί στο λύκειο...![]()
Περνάνε τα χρονιά φίλος . Απο φυσική κατάσταση καλά τον είδα όμως τον μιχαλάκι
![]()
Modenas Kriss 125
Ήταν σίγουρα ο ίδιος χαχαχαχ:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Περνάνε τα χρονιά φίλος . Απο φυσική κατάσταση καλά τον είδα όμως τον μιχαλάκι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Somewhere in my soul
Yeahhh..
ασε ρε, ειχα κι εγω πολλες τετοιες ανησυχιες πριν παω στη συναυλια...σε σημειο που αργησα τοσο ωστε να χασω το 1ο 20λεπτοΑρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Χμμ καλά ήταν δε λέω από πλευράς συναυλιακής παρουσίας !!!... αλλά ρε γαμώτο να βλέπω ένα group που γούσταρα πριν 10 -15 χρόνια και να βλέπω το Μuir σαν μπαλόνι!! αγνώριστο!! .. ένιωσα σαν οπαδός των deep purple ... παναγιά μου!!!!Ελπίζω να μην ξανα έρθουν και να μείνω με την ανάμνηση μιας καλής συναυλίας που έπρεπε να είχα δεί στο λύκειο...![]()
. Ομως, ξερεις τι? Μου "ακουστηκαν" και "φανηκαν" "μεσα στην εποχη", δεν ηταν καρικατουρες. Παντως, οντως εχει στρογγυλεψει λιγο ο mike :rotflmao:
Dez ειλικρινα έχω ανάμεικτα συναισθήματα!!!... πάντως μερικά group αν δε τα δεις στην ώρα τους ... μετά ξινίζουνΑρχικά δημιουργήθηκε από dez
ασε ρε, ειχα κι εγω πολλες τετοιες ανησυχιες πριν παω στη συναυλια...σε σημειο που αργησα τοσο ωστε να χασω το 1ο 20λεπτο. Ομως, ξερεις τι? Μου "ακουστηκαν" και "φανηκαν" "μεσα στην εποχη", δεν ηταν καρικατουρες. Παντως, οντως εχει στρογγυλεψει λιγο ο mike :rotflmao:
![]()
![]()
Βέβαια για να πω την αλήθεια στους Madness δε θα με χαλάσει καθόλου που θα είναι 50 χρονών ,γιατί σίγoυρα άλλο το είδος της μουσικής (σαν το παλιό καλό κράσι κάτι) για να δούμε φέτος... :smilea:
Somewhere in my soul
Yeahhh..
ναι ρε, οι madness ειναι τσιρκο ομωςΑρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Dez ειλικρινα έχω ανάμεικτα συναισθήματα!!!... πάντως μερικά group αν δε τα δεις στην ώρα τους ... μετά ξινίζουν![]()
![]()
Βέβαια για να πω την αλήθεια στους Madness δε θα με χαλάσει καθόλου που θα είναι 50 χρονών ,γιατί σίγoυρα άλλο το είδος της μουσικής (σαν το παλιό καλό κράσι κάτι) για να δούμε φέτος... :smilea:
... απο το 92 και μετα ολο "comebacks" κανουν
![]()
ρε συ, μπας και την εχεις σε καλυτερη αναλυση (μαλλον ειναι απο καποιο site ε?) ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
MOUA
βρηκα τον κολλητο μου αλλα οχι εμενα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
ρε συ, μπας και την εχεις σε καλυτερη αναλυση (μαλλον ειναι απο καποιο site ε?) ?
βρηκα τον κολλητο μου αλλα οχι εμενα![]()
Distixws oxi . Kai afth apo to avopolis.gr einai .
![]()
Modenas Kriss 125