Δεν ξέρω για τον Κυριάκο, εγω πάντως εχω καλή φωτογραφική και πιλοτή!![]()
@παππού: Μια χαρά είναι κι' έτσι! Άντε ενα μονόσελο αμα είσαι lonely rider και πιο μετά ενα καλό κιτάκι xenon (ιαπωνικό ή γερμανικό) λάμπες.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ξέρω για τον Κυριάκο, εγω πάντως εχω καλή φωτογραφική και πιλοτή!![]()
@παππού: Μια χαρά είναι κι' έτσι! Άντε ενα μονόσελο αμα είσαι lonely rider και πιο μετά ενα καλό κιτάκι xenon (ιαπωνικό ή γερμανικό) λάμπες.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Η φοτο ειναι απο ΚΙΝΙΤΟΟΟΟΟΟΟΟ τι να κανω ρε παιδες?????? Οσο για το παρκινγκ.....![]()
![]()
![]()
![]()
:a12: :a12: Σκεφτομαι προς το παρον να βαλω το δικο της πισω φως αλλα ειναι κουμουτσα ρε γαμωτ.Πειτε κανα μαγαζι με LED αν ξερετε.
Το μονοσελο απ'οτι μου ειπαν την προηγουμενη βδομαδα θα κανει κανα 20ημερο.Παντα μονος,αλλα θα γκρινιαζει η γυναικα.
Και εχει ακομα......![]()
![]()
![]()
Μπραβο ρε φιλε!Πολυ κουκλι το εργαλειο σου!!Για led βαλε για αρχη το δικο του,μην το αφηνεις ετσι χωρις φωτα πορειας και στοπ γιατι ειναι επικινδυνο για εσενα.Οταν βρεις τι θελεις να του βωαλεις μετα βγαλε το μαμα και μετα βαλτο.
Καλοταξιδη και ΚΑΛΟΣΤΡΙΦΤΗ η κουκλα σου!!![]()
![]()
![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Μπραβο ρε φιλε!Πολυ κουκλι το εργαλειο σου!!Για led βαλε για αρχη το δικο του,μην το αφηνεις ετσι χωρις φωτα πορειας και στοπ γιατι ειναι επικινδυνο για εσενα.Οταν βρεις τι θελεις να του βωαλεις μετα βγαλε το μαμα και μετα βαλτο.
Καλοταξιδη και ΚΑΛΟΣΤΡΙΦΤΗ η κουκλα σου!!![]()
![]()
![]()
![]()
THANX MAN αυτο θα κανω,θα παω σε σιδερα να μου φτιαξει πατεντα>>>>>![]()
![]()
![]()
Πολυ καλο βρε Γιωργη!!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
http://www.targa-acc.com/cgi-bin/pro...5000B&format=3![]()
Keep spamming!!!:a13:
Ωραίο, καλόστριφτος και καλοτάξιδος.
![]()
Δες κι εδώ να πάρεις ιδέες -βρες και ένα ποστ που λέει 'How to ebay' ή κάτι παρόμοιο για λεπτομέρειες σε αγορές απ' όξω για να μη σε τον πιάσουνε οι εγχώριοι...