Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Βλασφημε
στην πυρα![]()
![]()
Πάντως πρέπει κάποια στιγμή να μάθουμε σε αυτή τη χώρα ότι πρώτα μελετάμε κάτι και μετά πάμε και χωνόμαστε. Τα λάθη στη φύση είναι πολλές φορές μοιραία, ενώ θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί με αστείο τρόπο.
Δεν ξέρω τι δυνατότητες, εμπειρία και κατάρτιση είχαν τα παιδιά που έφυγαν, αλλά παίζει πολύ μόδα με την φύση τα τελευταία χρόνια, χωρίς να μελετάει κανείς κινδύνους και τρόπους αντιμετώπισης.
Δηλαδή τι πιο φυσικό από φουσκωμένα νερά όταν έχεο γ@μηθεί στην βροχή τις τελευταίες μέρες?
Οσο για τους "ειδικούς" ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
:a24: :a24: :a24: ....???Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
[BΔηλαδή τι πιο φυσικό από φουσκωμένα νερά όταν έχεο γ@μηθεί στην βροχή τις τελευταίες μέρες?
Οσο για τους "ειδικούς" ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. [/B]
θελω να ζησω τη ζωη...
θελω να γνωρισω ανθρωπους...
θελω... μεγαλυτερο μονιτορ!
four wheels move the body,two wheels move the soul
KEEP COOL...
Δηλαδή?Αρχικά δημιουργήθηκε από saratoga
:a24: :a24: :a24: ....???
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Οσο για τους "ειδικούς" ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.
Η πιο σωστή κουβέντα.![]()
![]()
![]()
Αν κλείσουμε την τηλεόραση για 2-3 μήνες,θ' αλλάξει ο κόσμος!
Δεν είναι ενημέρωση αυτό ρε παιδιά......Σύφιλη είναι.![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Ο ξαδερφός μου είναι εκεί από χτες το βράδυ,συμμετέχει στις έρευνες (διασώστης ΕΜΑΚ)..Πραγματικά δύσκολη επιχείρηση..
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Ο ξαδερφός μου είναι εκεί από χτες το βράδυ,συμμετέχει στις έρευνες (διασώστης ΕΜΑΚ)..Πραγματικά δύσκολη επιχείρηση..
μακαρι να τους βρουνε τα παλικαρια...
![]()
καλη δυναμη στον ξαδερφο σου!![]()
Μόλις άκουσα ότι δεν φορούσαν προστατευτικό εξοπλισμό.Ούτε κράνη,ούτε σωσίβια![]()
Μα για περπάτημα πηγαίναν οι άνθρωποι.Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Μόλις άκουσα ότι δεν φορούσαν προστατευτικό εξοπλισμό.Ούτε κράνη,ούτε σωσίβια![]()
Respect!Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
+1000![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Ναι ρε Βαγγέλη. Έτσι είναι τα πράγματα: Μπουρδέλο έχει καταντήσει η TV εδω και πολλλλλάααα χρόνια.Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
![]()
![]()
Γι' αυτό και 'γω δεν παρακολουθώ ΚΑΘΟΛΟΥ σχεδόν. Άντε κανα dvd το πολύ...
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
+1 Να γιασει το στομα σου βρε Βαγγελη! Και εγω μαζι σου. Τοσα χρονια λεω "δεν μπορει, εχουμε φτασει στο αμην. ΠΟΥ θα παει; Δεν θα κανει το μπαμ;" και μια ζωη τα ιδια και τα ιδια...Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
![]()
![]()
Κριμα για τα παιδια που χαθηκαν, αλλα ειμαστε λαος φυτων... Και με την κλασσικη νοοτροπια "ασε-ρε-σε-μενα-θα-συμβει-αυτο;-εγω-ξερω"![]()
![]()
Νίκος
Open Horizons
+1000 αλλά όχι κατευθείαν...Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Βλασφημε
στην πυρα![]()
να το 'φχαριστηθούμε πρώτα![]()
![]()
You BETA believe...
δεν νομίζω οτι είμαστε φυτά.
Φταίει που ζούμε μακριά απο την φύση σε ένα χώρο που διαμορφώσαμε εμείς οι ίδιοι.
Βλέπουμε βροχή και το μυαλό μας πάει σε αυτοκίνητα που τα παίρνει το ρέμα οχι σε κατολισθήσεις και κύματα σε ρέματα.
Κανένας δεν βλέπει την φύση σαν κίνδυνο αλλά σαν περιπέτεια.
Και πάντα υπερτιμάμε τις δυνάμεις μας.
Μέχρι να βρεθείς με χαλασμένο μηχανάκι στο βουνό μόνος σου και να μην πιάνει το κινητό.
Το θέμα βέβαια είναι να μην δεχτείς κανα χαστούκι όπως οι άνθρωποι εκεί στο ποτάμι, η να μην φας κανα κεραυνό στο κεφάλι, η σου την πέσει καμιά αρκούδα.
Δεν υπάρχει η ανάλογη σοβαρότητα νομίζω, και η σωστή παιδεία.