Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 76

Θέμα: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 2007 ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VatosE

δεν έλειψαν οπως επισης και το κλασικο πια σνομπαρισμα των αθηναιων......
    πιο πολλοι ηταν οι επαρχιώτες παλι, δηλαδη μονο αυτοι αγαπουν την μοτοσυκλετα?

Δηλαδη συμφωνα με τα λεγομενα σου θα πρεπει να πηγαινουμε στην Πανελληνια οσοι αγαπαμε την μοτοσυκλετα.
    Εγω στο χωριο μου και στα περιξ γραφω ολη μερα χλμ με την μοτο τα καλοκαιρια.
    Ζητημα ειναι να πετυχω μηχανακι στους επαρχιακους προς Καρπενησι και οταν πετυχαινω ειναι συνηθως απο Αθηναιους που δεν αγαπουν και σνομπαρουν.

Υ.Γ Το τελευταιο ασφαλως και δεν αποτελει επιχειρημα αλλα το παρεθεσα μπας και καταλαβεις ποσο ανουσιο ηταν και το δικο σου "επιχειρημα".
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Kαλα ηταν.Εγω απο Αθηνα ειμαι.....
    Απο Αθηνα πολυ λιγοι......επαρχια οι ανθρωποι εχουν διαφορετικο τροπο ζωης(ενω δεν ειναι οργανωμενοι σε λεσχες),ενω και ιωαννινα που ημουν για λιγους μηνες η ΛΕΜΙ ειναι φανταστικη λεσχη...
    Στην αθηνα το 80% τις μηχανες τις εχουν για σπιτι-δουλεια καφετερια!!!!!
    Εγω αθηνα παντα με παπι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakoulakis
    ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΙ ΜΠΩΡΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΗ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ....
    ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΙΧΕ,,,
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ....
    :wacko:
    ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από tyfeonas
    γιατι ρε φιλε το λες αυτο?

δηλαδη τους ξερεις ολους απο αθηνα και ξερεις οτι σε σνομπαρανε?

κοιτα φιλε μου, αν σε μια πανελληνια με 4500, 5000 μηχανες ισως και παραπανω οι
    3500 ειναι απο την επαρχια, τοτε καταλαβαινεις οτι απο την αθηνα που εχει τα πιο
    πολλα μηχανακια απο ολη την ελλαδα, δεν ηρθαν αρκετοι.....
    και ηταν και διπλα.....
    εγω ταξιδεψα απο κομοτηνη 650 χιλιομετρα μακρια, εφαγα βροχη, αερα και κουραση,
    και πηγα να τιμησω την πανελληνια αλλα και να δω τις ομορφιες της ελλαδας, οχι μονο
    τα καμενα βουρλα, αλλα και τις γυρω περιοχες,οπως επισης και να γνωρισω αλλους ανθρωπους
    που εχουν την ιδια αγαπη με μενα....την μηχανη.
    οσοι αθηναιοι ηρθαν ηταν μαζι με τα club τους και δεν πολυασχολιοντουσαν με τους αλλους...
    ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
    ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    [B]Δηλαδη συμφωνα με τα λεγομενα σου θα πρεπει να πηγαινουμε στην Πανελληνια οσοι αγαπαμε την μοτοσυκλετα.
    Εγω στο χωριο μου και στα περιξ γραφω ολη μερα χλμ με την μοτο τα καλοκαιρια.
    Ζητημα ειναι να πετυχω μηχανακι στους επαρχιακους προς Καρπενησι και οταν πετυχαινω ειναι συνηθως απο Αθηναιους που δεν αγαπουν και σνομπαρουν.

τι να κανουμε δηλαδη να ρθουμε στο καρπενησι για να λες οτι ειδες επαρχιοτες?
    και μεις στα γυρω μερη τα δικα μας δεν βλεπουμε αθηναιους......και αυτο δεν ειναι κακο,
    κακο ειναι οταν δεν πηγαινουν στην πανελληνια....
    σαν να λενε σιγα μην παω εκει που μαζευονται ολοι απο την επαρχια......
    ετσι το νιωθω εγω.....δεν λεω οτι ειναι γενικη αποψη.....
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της edie
    foto ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakoulakis
    ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ

Αέρα Πατέρα!!!! Το avatar του/της gousouxourou
    καλα ηταν αν και στον αρδα περασα καλυτερα. η ασπροβαλτα ηταν ψιλο χαλιη κατασταση με παρα πολλα ατυχηματα. καναμε και τις εκδρομες μας ευβοια και αμφικλεια και γενικα περασαμε καλα. στα καμμενα βουρλα οι ιδιοκτητες μαγαζιων δεν νομιζω να ηταν και χαρουμενοι ασε που δεν ηταν και ευγενικοι. βαζω και στοιχημα οτι ανεβασαβ τισ τιμες τους μοναχα για το 3ημερο. πως αλλιως μπορει ενα μπουκαλι μαυροδαφνη για παραδειγμα να εχει 9€?

μπραλο δεν ειχα ξαναπαει και ειναι απιστευτα καλα, με ασφαλτο να κραταει και ατελειωτες στροφες αλλα θελει 1000, με το 600 τελειωνει το γκαζι νωρις

ρακόμελος Το avatar του/της naxiotis
    καλημέρα

έχει κανείς σε βίντεο την μηχανή που πήρε φωτιά και μετά την πέταξαν?

εμένα πάντως μου θύμισε λιμανάκια-καντίνα το όλο σκηνικό

παλιές εποχές
    ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VatosE
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

.....κακο ειναι οταν δεν πηγαινουν στην πανελληνια....
    σαν να λενε σιγα μην παω εκει που μαζευονται ολοι απο την επαρχια......
    να συστηθω κατ αρχην μιας και δε θα με ξερεις
    Νασος μεγαλωσα Λαμια, διπλα απο τα καμενα δηλαδη και τα τελευταια 10 χρονια μενω Αθηνα
    Ξεκιναω ετσι για να μη νομισεις οτι ειμαι σνομπαριας Αθηναιος και δε πηγαινω εκει που πανε οι επαρχιωτες.

Γιατι ειναι κακο οταν δεν πηγαινουν πανελληνια?
    ποιο πανω εχει ενα λινκ με βιντεο εξω απο το Μυθο με μαρσαρισματα και burn-out. Mιλησα με την αδερφη μου που ηταν Καμενα χτες και μου ειπε για αυτα τα σκηνικα.
    Προσωπικα πιστευω η εντυπωση που δινεται στον κοσμο ειναι οτι ολοι οι μηχανοβιοι γιατι ετσι μας αποκαλουν και οχι μοτοσυκλετιστες ειναι ετσι.
    Και αν συμπεριφερονται ετσι δικαιως τους αποκαλουν μηχανοβιους
    Αρνουμαι να συμμετασχω σε μια εκδηλωση που χανεται η εννοια του μοτοσυκλετισου οταν καποιοι συμπεριφερονται κατ αυτον τον τροπο.
    Οταν ειμουν μικρος και δεν ειχα μηχανη ηθελα να συμμετασχω σε μια πανελληνια, αλλα με αυτου του ειδους την συμπεριφορα μερικων, λυπαμαι αλλα δε θα παρω.

Και αν καποιοι θελουν να συμπεριφερθουν ετσι ας υπαρχει στο χωρο της εκδηλωσης, στο καμπινκ για παραδειγμα ενας χωρος για καγκουριες.
    Σε δημοσιο δρομο μπερν-ουτ!!! ειμαστε σοβαροι!! και ζηταμε μετα να μας παρουν σοβαρα ?
    Γιατι ειναι υποχρεωμενος ο αλλος που θα παει να πιει καφε να υποστει το μαρσαρισμα και το καμενο λαστιχο του αλλου?

Τελος παντων ο καθενας τα βλεπει απο τη σκοπια του και για δικους του λογους συμμετεχει ή δε συμμετεχει στην Πανελληνια ή σε οποιαδηποτε αλλης μορφης συγκεντρωση.

Το βασικο ειναι να χαιρεσαι την εκδρομη και να επιστρεφεις καλα!
    Όταν η πόλη κοιμάται.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από naxiotis
    καλημέρα

έχει κανείς σε βίντεο την μηχανή που πήρε φωτιά και μετά την πέταξαν?

στα σκουπιδια?? .....χασαμε γουστα δλδ .........μαιστα .........γιατι δεν την κανατε σουβλα ?? ...........αλλα ο κυριοτερο δεν ειπες..........ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΗΤΑΝ?????? ΤΟ ΘΕΛΩ ,ΤΟ ΘΕΛΩ ......

Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
    Νασος μεγαλωσα Λαμια, διπλα απο τα καμενα δηλαδη και τα τελευταια 10 χρονια μενω Αθηνα
    Ξεκιναω ετσι για να μη νομισεις οτι ειμαι σνομπαριας Αθηναιος και δε πηγαινω εκει που πανε οι επαρχιωτες.

ποιο πανω εχει ενα λινκ με βιντεο εξω απο το Μυθο με μαρσαρισματα και burn-out. Mιλησα με την αδερφη μου που ηταν Καμενα χτες και μου ειπε για αυτα τα σκηνικα.
    Προσωπικα πιστευω η εντυπωση που δινεται στον κοσμο ειναι οτι ολοι οι μηχανοβιοι γιατι ετσι μας αποκαλουν και οχι μοτοσυκλετιστες ειναι ετσι.
    Αρνουμαι να συμμετασχω σε μια εκδηλωση που χανεται η εννοια του μοτοσυκλετισου οταν καποιοι συμπεριφερονται κατ αυτον τον τροπο.
    Οταν ειμουν μικρος και δεν ειχα μηχανη ηθελα να συμμετασχω σε μια πανελληνια, αλλα με αυτου του ειδους την συμπεριφορα μερικων, λυπαμαι αλλα δε θα παρω.

Και αν καποιοι θελουν να συμπεριφερθουν ετσι ας υπαρχει στο χωρο της εκδηλωσης, στο καμπινκ για παραδειγμα ενας χωρος για καγκουριες.
    Σε δημοσιο δρομο μπερν-ουτ!!! ειμαστε σοβαροι!! και ζηταμε μετα να μας παρουν σοβαρα ?
    Γιατι ειναι υποχρεωμενος ο αλλος που θα παει να πιει καφε να υποστει το μαρσαρισμα και το καμενο λαστιχο του αλλου?

Τελος παντων ο καθενας τα βλεπει απο τη σκοπια του και για δικους του λογους συμμετεχει ή δε συμμετεχει στην Πανελληνια ή σε οποιαδηποτε αλλης μορφης συγκεντρωση.

+1000
    Γεια σου βρε Νασο!!!!!!!!
    Never ride faster than your angel can fly!!!

ειδα το βιντεακι... εδω εμενα (που εχω και μηχανη) μου σπασανε τα νευρα απο το βιντεακι και μονο...

τι ελληνικές βλαχοαηδίες ειναι αυτές;

νασο + 1000

Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin

φιλε μου και μενα δεν μου αρεσουν.....οι καγκουριες αλλα πηγα να πιω αλλου το
    καφεδακι μου....
    οσον αφορα το burn out το κανουν περιοδικα της αθηνας σε εκδηλωσεις στους δρομους
    και οπου αλλου μπορεις να φανταστεις,στην πανελληνια δεν θα γινει?
    το περιοδικο XL ηταν εκει,πιστευεις δεν θα τα βγαλει στο dvd του αυτα που εγιναν?
    αλλα παρα πολλοι θα πανε να το αγορασουν.....
    για μενα ή μηχανοβιο με πουνε ή μοτοσυκλετιστη δεν με ενδιαφερει,δεν εχω μηχανη
    για να με βαζουν σε διαφορα καλουπια.και γενικα δεν με νοιαζει τι λενε για μενα.
    την μηχανη την πηρα γιατι μου αρεσει η βολτα,τα γκαζια και γενικα οτι εχει σχεση με αυτην,δεν πανε να με πουνε οπως θελουν......με ενδιαφερει εγω τι γνωμη εχω για τον εαυτο μου..
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2006, 13:04
  2. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 2006 ΑΤ Club
    από mixanobio$ στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2006, 13:43
  3. Απαντήσεις: 27