Ξέχασα να σας πω… για όσους δεν το έχουν μάθει ακόμη ισχύει νέα τιμή για το VFR του 2006, 11.500 χωρίς το ABS... μου φεξε![]()
Ξέχασα να σας πω… για όσους δεν το έχουν μάθει ακόμη ισχύει νέα τιμή για το VFR του 2006, 11.500 χωρίς το ABS... μου φεξε![]()
I drove all night
Θα το προτιμούσα ώς εξέλιξη του blackbird που έτσι κι αλλιώς θεωρητικά είναι ανταγωνιστής των Hayabusa & ZZR1400, για να έχει και δικαιολογημένα αυξημένη τιμή ως νέο "blackbird".Αρχικά δημιουργήθηκε από black_arrow
[B]Επειδή το έψαξα λιγάκι σχετικά με το νέο VFR, οι τελευταίες εκτιμήσεις λένε πως VFR και ΧΧ θα γίνουν ένα. Η μαμά HONDA εκτιμάτε πως θέλει να χτυπήσει τα HAYABOUSA και ZZR 1400, και έτσι ετοιμάζει το νέο ΧΧ 1200 με V5 κινητήρα που θα αποδίδει 190 ίππους και αρκετές καινοτομίες όπως traction control κ.α.
Ενώ αν μας έβγαζε εμάς ένα VFR 1000 V-tec με μερικές αιθητικές αλλαγές, άντε και κάνα usd μπροστινό δε θα μας χαλούσε ε?![]()
...there's too much panic in this town...
καθε χρονο αλλαζει μονο ενα νουμερο στα ποστ στο moto.gr ...
ειχαμε New VFR 2006? μετα New VFR 2007? και φετος New VFR 2008? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
1) VFR χωρις μονομπρατσο δεν ειναι VFR
2) To φαναρι μπροστα ειναι εντελως ΓΤΠΚ
3) Αλλαγες στο design γενικως δεν βλεπω φοβερες
4) Απο τις εξατμισεις στην ουρα το πανε για αυτο το αθλιο πραγμα? Αισχος τι ειναι το VFR wannabe SS?
Φωτοσουπα μου κανει μεταξυ του τωρινου VFR και του νεου Hornet 600
Συμφωνώ σε όλα! Όσο για το φανάρι, προτιμώ κι εγώ το τωρινό αν και είναι θέμα γούστου...Για να μη σου πω ότι θυμίζει κάτι από TDM η μούρη του........Ε όχι!Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
1) VFR χωρις μονομπρατσο δεν ειναι VFR
2) To φαναρι μπροστα ειναι εντελως ΓΤΠΚ
3) Αλλαγες στο design γενικως δεν βλεπω φοβερες
4) Απο τις εξατμισεις στην ουρα το πανε για αυτο το αθλιο πραγμα? Αισχος τι ειναι το VFR wannabe SS?
Φωτοσουπα μου κανει μεταξυ του τωρινου VFR και του νεου Hornet 600![]()
![]()
![]()
![]()
Αν πηδηξουν το VFR ετσι, εχω βγαλει στεγνα τα λογοτυπα της Honda απο παντου
Θα σου ήταν εύκολο μήπως, να σκάνναρεις το άρθρο του περιοδικού? Θα έχει ενδιαφέρον και για άλλους πιστεύω...Αρχικά δημιουργήθηκε από pfout
sths prohgoumenhs ebdomadas MCN (motorcycle News) efimerida eixe photo ths neas VFR (1000cc)
ekana merika (low res scans) gia sas
Ευχαριστώωωωωω......