Σελίδα 2 από 15 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 214

Θέμα: Ribooooooooooooooooooooooooooooo

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ρε πας καλα ρε η κολλησες ηττοπαθεια????????

μιλαμε εχουμε στη ιδια ομαδα ΤΟΝ ΠΡΟΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ BARCA ΤΟΝ ΠΡΏΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΟΝ ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΚΟ ΑΡΟΥΑΜΠΑΡΕΝΑ ΕΝΕΡΓΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ, ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ(ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΡΕΡ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ .... ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΞΕΝΩΝ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΜΑΣ (ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΙΟ ΑΚΟΜΑ!!!!!)

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΒΙΓ ΤΙΜΕ.... ΤΕΡΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ...

ΕΛΕΓΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΣΥ?????????????????????????????????????? ΟΕΟΕΟΕΟΟΕΟΕΟΕΟ

ΤΕΛΛΛΛΛΛΟΣΣΣΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΠΙΚΑ !!!!!!!!!ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟ

3 ΙΟΥΝΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΟΕΟΕΟΕΟ

Ναι η αλήθεια είναι ότι έχω λίγη ηττοπάθεια μετά τα περσινά. Για να μην λέω ψέμματα.
    Από την άλλη όμως για να στην σπάσω και λίγο... πολύ πρώην δεν έπεσε;;;;;

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ΟΚ ΑΜΑ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΠΡΏΗΝ ΑΚΟΥ ... Παπασταθόπουλος, Κονέ, Λαγός, Τόζερ, Χέτεμαϊ ....... ολοι >21 με παιχνιδια CL στα ποδια τους!!!!!!!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    ρε πας καλα ρε η κολλησες ηττοπαθεια????????

μιλαμε εχουμε στη ιδια ομαδα ΤΟΝ ΠΡΟΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ BARCA ΤΟΝ ΠΡΏΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΟΝ ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΚΟ ΑΡΟΥΑΜΠΑΡΕΝΑ ΕΝΕΡΓΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ, ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ(ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΡΕΡ), ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΤΕΛΙΚΟ CL ΖΗΚΟ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ .... ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΞΕΝΩΝ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΜΑΣ (ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΙΟ ΑΚΟΜΑ!!!!!)

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΒΙΓ ΤΙΜΕ.... ΤΕΡΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ...

ΕΛΕΓΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΣΥ?????????????????????????????????????? ΟΕΟΕΟΕΟΟΕΟΕΟΕΟ

ΤΕΛΛΛΛΛΛΟΣΣΣΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΠΙΚΑ !!!!!!!!!ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟ

3 ΙΟΥΝΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΟΕΟΕΟΕΟ

αν ελεγα οτι περσυ ειχαμε ελπιδες.... ΦΕΤΟΣ ΛΕΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΟΒΡΑΚΟΦΑΝΕΛΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΕΛΛΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΟΕΟΕΟΕΟΕ

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ !!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	depame.jpg 
Προβολές:	153 
Μέγεθος:	29,5 KB 
ID:	90594

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    στουμπι πες μου πλιςζ.... ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ Η ΑΚΟΜΑ????? μουχαχαχαχαχα
    αχ
    αχ
    αχ
    α
    αχ
    α
    αχ
    α
    α
    αχ
    α

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Τώρα... θα με κράξετε συνάρρωστοι αεκτζήδες αν σας πω ότι ΔΕΝ τον θέλω στην ομάδα;;;
    Τους λόγους τους έχω εκφράσει αλλού σε άλλο θρεντάκι. Αλλά κάτι μου λέει πως θα το μετανιώσουμε ΄πάρα πολύ...
    Γιατι να σε κραξουμε ρε Στελιο.Την ιδια αποψη με σενα (εστω και λιγο) εχω και εγω.Και επαναλαμβανω...
    Ο μοναδικος προπονητης που μπορει να τον κουμανταρει και να μην κανει την ομαδα μπουρδελο ειναι ο FERRER.Δηλαδη ετσι ελπιζω....Τωρα το τι θα γινει στο τελος της χρονιας θα κανουμε λογαριασμο.....

ΑΕΤΗΣΙΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ............

ΥΓ.πολυ αργη ο τουρκος να απαντησει......γιατι αραγε???

... Το avatar του/της dimzab
    Έχουμε και λέμε... μέχρι στιγμής: (Μάιος ε; Μη το ξεχνάμε)
    Χρόνης 18, Μπαρμπούδης 18, Ράμος 21, Ενσαλίβα 26, Αρουαμπαρένα 32, Ριβάλντο 35 και λίγο πιο πριν, τον Γενάρη, Αλβάρεζ 16, Ττοφάς 17, Καφές 29.
    Οριστική απόκτηση Μαντούκα 27.
    Ταυτόχρονα προωθούνται: Γκεντζόγλου 17, Παυλής 17, Κούρκουλας 17, Παληγεώργος 17 και πολλοί ακόμα που βρίσκονται δανεικοί όπως οι Κουτρουμάνος 20, Κομβολίδης 19, Στεργιάτος 21.
    Σε συνδυασμό με τους ήδη ψημένους νέους: Πλιάτσικα 19, Παπασταθόπουλο 19, Κονέ 20, Αραμπατζή 23, Κυριακίδη 22, Καπετάνο 24, Λαγό 22, Τόζερ 22, Χέτεμαϊ 21, Μπούρμπο 24 και τους έμπειρους: Γεωργέα 31, Δέλλα 31, Αλεξόπουλο 30, Ζήκο 33, Λάκη 31, Σέζαρ 27, Λυμπερόπουλο 32.
    Αν βάλουμε και τις μεταγραφές που περιμένουμε, μάλλον συνθέτουμε ένα τρομερό μείγμα νέων και έμπειρων που θα είναι ικανό να αντεπεξέλθει σε κάθε αντιξοότητα.
    Σκόπιμα δεν αναφέρω τους Ίβιτς 30, Τζιωρτζόπουλο 29, γιατί διατηρώ ακόμα ζωντανή μια ελπίδα ότι θα ακολουθήσουν τους Μόρα 26, Χιώτη 30, Έμερσον 35, Παουτάσο 28, Τσιρίλο 30.

Αυτά είναι!!!

(Άντε τώρα να βρεις λεφτά για διαρκείας!!! )
    ...Μ' ένα ζευγάρι λασπωμένες μπότες
    σάλταρα πάνω απ' τη χλωμή μου μοίρα...

... Το avatar του/της dimzab
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    ΨΙΤ! Κολλητέ. Τα ίδια δεν λέγαμε και πέρσι;
    Φίλε, πέρσυ τέτοια εποχή ψάχναμε προπονητή και είχανε αρχίσει οι Κασσάνδρες να αμφισβητούν τις προθέσεις/ικανότητες του Ντέμη!

Ντάξει, και εγω έχω τις επιφυλλάξεις μου για το Ριβάλντο, δε μου αρέσει η αποθέωσή του πριν αρχίσει να προσφέρει, αλλα εν γένει τη βλέπω ως θετική κίνηση. Τα λεφτα του θα τα βγάλει από την αύξηση των διαρκείας και γενικά από τη διαχείριση του brand, όπου η διοίκηση της ΠΑΕ διαπρέπει!!!
    Επίσης τη χρονία του Φερερ στο πάγκο της Barca, όπως διάβασα, ο Ribo εκανε την καλύτερη σεζόν του με 35 γκολ σε 45 αγώνες (αν το θυμάμαι καλά), καθώς είχε χτιστεί η ομάδα πάνω του. Ο Φερέρ βέβαια δεν την εβγαλε τη χρονιά, αλλά ο Ribo διέπρεψε και 'εβγαλε' το συμβόλαιό του για τη Μίλαν.

Επίσης τον θεωρώ ιδανικό συμπαίκτη-δάσκαλο για την πιτσιρικαρία της ομάδας.

Άντε να δούμε...
    ...Μ' ένα ζευγάρι λασπωμένες μπότες
    σάλταρα πάνω απ' τη χλωμή μου μοίρα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab
    Φίλε, πέρσυ τέτοια εποχή ψάχναμε προπονητή και είχανε αρχίσει οι Κασσάνδρες να αμφισβητούν τις προθέσεις/ικανότητες του Ντέμη!

Ντάξει, και εγω έχω τις επιφυλλάξεις μου για το Ριβάλντο, δε μου αρέσει η αποθέωσή του πριν αρχίσει να προσφέρει, αλλα εν γένει τη βλέπω ως θετική κίνηση. Τα λεφτα του θα τα βγάλει από την αύξηση των διαρκείας και γενικά από τη διαχείριση του brand, όπου η διοίκηση της ΠΑΕ διαπρέπει!!!
    Επίσης τη χρονία του Φερερ στο πάγκο της Barca, όπως διάβασα, ο Ribo εκανε την καλύτερη σεζόν του με 35 γκολ σε 45 αγώνες (αν το θυμάμαι καλά), καθώς είχε χτιστεί η ομάδα πάνω του. Ο Φερέρ βέβαια δεν την εβγαλε τη χρονιά, αλλά ο Ribo διέπρεψε και 'εβγαλε' το συμβόλαιό του για τη Μίλαν.

Επίσης τον θεωρώ ιδανικό συμπαίκτη-δάσκαλο για την πιτσιρικαρία της ομάδας.

Άντε να δούμε...

25 γκολ σε 35 αγωνες.....
    Εχω καψει φλαντζα.....περιμενω πως και πως για να ανανεωσω το διαρκειας......

Να δουμε τωρα ποσες ΑΕΚΑΡΕΣ θα ερθουν στο γηπεδο,τωρα που φαινεται οτι τα χωνει ο ΝΤΕΜΗΣ??

Παλαιό μέλος
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ..........ΦΕΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ

Πιό σοβαροί...........

Έτσι κάνουν οί όμάδες, στήν προετοιμασία είναι πλήρεις δέν ψάχνουν
    ξεχασμένους καί εύκαιρίες στίς έκπτώσεις....!!!!!!!!!!!

Δυό -τρείς άκόμα όπωσδήποτε..........

Τερματοφύλακας,άν φύγει ό Σόρε.........
    Κεντρικός άμυντικός έμπειρος..................
    έπιθετικός περιοχής..........!!!!!!!!!!

Αύτοί οί τρείς............ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.........!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ.............ΝΤΕΜΗ..............ΞΑΝΑΡΙΧΤΑ............!!!!!!!!!!!
    καί ό λαός θάναι μαζί σου....!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ενω με παικτες ηλικιας Τζωρτζεβιτς βλεπεις το μελον του θρυλου ΣΟΥΠΕΡ ε?

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΜΕΝΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    εσεις κοπτεστε οτι φτιαχνετε ομαδα αρα μη πας να μου πεις το γνωστο γιατι εσυ καλυτερος εισαι???

δεν τον εβγαλα αχρηστο και μη λες πραματα που δεν ειπα.ειπα απλα οτι απο τη μια ειναι μεγαλος και απο την αλλη λετε οτι φτιαχνετε ομαδα.

και οσο για τον τουρκο...οχι δεν απαντησε γιωργακη.βλεπεις τον διεκδικουμε απο μεγαλους συλλογους της ευρωπης.εσεις ποτε θα το κανετε αυτο???ΠΟΤΕ ΜΙΖΕΡΟΥΛΗΔΕΣ!!!!

αντε για τα διαρκειας για να μπορειτε και φετος στις στραβες να βριζετε ντεμη, φερερ, ριμπο.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ

Re: Re: Re: Re: Re: Ribooooooooooooooooooooooooooooo

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ναι ρε παπαρα !!!

με τιμησε 3 χρονια στο ακεραιο και ο μουλος που εχω για προεδρο τον εστειλε χωρις ιχνος σεβασμου !!!!!!!!!!!

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕ !!!!!!!!!!!!!

αντε γεια !!!!!!!
    Μπραβο αυτοσυνειδησια για γαυρος.Συχαρητηρια.

Πες τα ρε idi τις σωβρακοφανελες θα τους παρουμε ρεεεεε.
    Οι μεταγραφες δεν τελειωσανε .Τωρα ερχονται τα καλα.Παικτες εμπειροι και στην καταλληλη
    ηλικια.τρεχτε για διαρκειας
    ΚΑΠΛΑΝΙ

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

και οσο για τον τουρκο...οχι δεν απαντησε γιωργακη.βλεπεις τον διεκδικουμε απο μεγαλους συλλογους της ευρωπης.εσεις ποτε θα το κανετε αυτο???ΠΟΤΕ ΜΙΖΕΡΟΥΛΗΔΕΣ!!!!
    Ναι βεβαια σεις χτυπαται μεγαλους παικτες καθε χρονο(KARLOS RONALDO RIKELME κτλ)
    Αλλα μονο που χτυπατε ειναι το κεφαλι σας στο τοιχο.(βλ.ΟΥΑΝΤΟΥ)

Τρεχτε για διαρκειας.Η αυτοκρατορια αντεπιτηθεται .
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    olo λεω να μην πω, να μην πω αλλα ,

αεκακια, λεγατε οταν ηρθε στα 32 ο -καλυτερος παικτης του κοσμου- οπως τωρα λετε ΓΕΡΟΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ 35 ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ:a24:
    Υ.Γ. ασε που τον λεγατε και παιχτη της σειρας (συγκριση με Εμερσον)

βαζελακια καλα αυτοι εχουν τον 2 ριμπο=εκι:rotflmao:

3 + 10 χρονια πονος ειναι πολυς

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ τι ηταν ο Ριμπο πταν ηρθε στα 32 στον ΟΣΦΠ και αν θα τον βλεπατε ποτε στην Ελλαδα αν δεν τον εφερνε ο Κοκκαλης. ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ και αφηστε τα κοριτσιστικα

ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΗΣΩ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΖΩ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΙΚΡΟΥΣ (σε αξια ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ) ωσ μεγαλουσ μεΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΛΑΜΟΓΙΩΝ Μ.Μ.Ε.

ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΜΙΛΑΝ ΟΜΑΔΑΡΑ.....

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
    ΡΙΜΠΟ VS ΝΙΝΗΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝ ΗΜΕΡΑ

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Λοιπόν φαίνεται οτι έχει πέσει πολύ τσούξιμο απο την μεταγραφή του Ρίμπο , παρόλο που ήταν σχεδόν γνωστή , απο την στιγμή κιόλας που έφυγε (διώχθηκε) απο τον ΟΣΦΠ.

Για να τα ξαναρίξουμε απο την αρχή.

1. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ... ποτε... ΜΑ ΠΟΤΕ... δεν είχαν ξεγραμμένο τον Ρίμπο. Παροτρύνω τους γαύρους να θυμηθούν το πρώτο παιχνίδι του 2004-05 μεταξύ μας στο ΟΑΚΑ πως είχε σηκωθεί το στάδιο και τον χειροκροτούσε στην αλλαγή. Αντίθετα με όσα λέτε, ο Ριβάλντο είχε και έχει την πλήρη εκτίμηση των φιλάθλων της ΑΕΚ. Θυμηθείτε το χειροκρότημα και τα μπράβο ακόμα και απο την Score για το goal που μας είχε βάλει στο μεταξύ μας παιχνίδι. Να μην ακούω μαλακίες λοιπόν και λόγια που δεν είπαμε ποτέ.
    Αν θυμάστε , οι ΑΕΚτζήδες ήταν οι πρώτοι που παραδέχτηκαν οτι είναι παίκτης ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙ απο το Ελληνικό πρωτάθλημα.

2. Ο Ρίμπο για το Ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να κάνει την διαφορά. Ενα 45λεπτο αρκεί. Μην ξεχνάτε οτι στον πάγκο δεν είναι ο Σόλιντ και ο Λεμονής. Είναι ο Φερέρ , όπου υπό την καθοδήγηση του ο Ρίμπο , πήρε τα εύσημα για την καλύτερη χρονιά στην Primera Division. Να το θυμάστε αυτό. Κάθε ομάδα ξεκινάει και αρχίζει απο ενα προπονητή. Με το μισό υλικό πέρισυ , με δεκάδες τραυματισμούς και το περίφημο rotation είχε φέρει την ΑΕΚ στην κορυφή μέχρι τα μισά. Απο κεί και πέρα κατάφερε και την έφερε 2η. Αν δεν μπορείτε να το δείτε αυτό, βγάλτε τα πράσινα και κόκκινα γυαλιά.

3. Η ΑΕΚ φέτος έχει τρομάξει τους Τζίγγερ και Κόκκαλη , μιας και είναι η μόνη ομάδα που τα έσοδα απο το CH.L. δείχνει να τα επενδύει και οχι να τα τσεπώνει. Εδώ οφείλουμε και μια συγνώμη στον Ντέμη που άκουσε τα εξαμάξης όταν δεν έδινε πέρισυ για παίκτες.

4. Ακούω για Μ.Ο ήλικίας και συμφωνώ. Ζήκος, Λύμπε, Δέλλας, Ρίμπο, Αρουαμπαρένα...150+ χρόνια... ΑΛΛΑ....ΑΛΛΑ...μιλάμε για παίκτες που μπορούν να παίξουν ή έπαιξαν σε πρωταθλήματα πολύ μεγαλύτερου βεληνεκούς , με ισχυρές προπονήσεις και τις βιώνουν και πάλι με Φερέρ... όσοι έχουν δεί προπόνηση της ΑΕΚ φέτος θα ξέρουν. Εμένα δεν με προβληματίζει η ηλικία τους... αλλά το πόσο δέσιμο θα έχουν.

5. Για τις άλλες ομάδες , αν και συνήθως δεν ασχολούμαι... για πείτε μου.. Ο ΠΑΟ ψάχνει στην Ουγκάντα, στην Κένυα και λοιπές αφρικανικές χώρες να βρεί ακόμα κανά "μαύρο διαμάντι"; Μάλιστα με προπονητή που ουσιαστικά δεν έχει φανεί ακόμα;
    Για τον ΟΣΦΠ... ποιές μεταγραφές;... Μια και μοναδική επιστροφή του Άντζα. Δεν λέω ... καλός παίκτης, αλλά σας καλύπτει; Τουντσάι;.... Μήπως καλύτερα Τουντσάρη;
    Είναι λογικό παίκτης που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ και Ελληνικό πρωτάθλημα να "τραβάει" όσο μπορεί το σχοινί , μπας και οι μεγάλοι (Μίλαν Ρεάλ) του δώσουν κάτι παραπάνω για να πάει απο εκεί. Γιατί καλή η δόξα αλλά και το χρήμα ουδείς εμίσησε. Μην τον περιμένετε για τους κόκκινους... μόνο αν ανοίξει τσέπες ο ΟΣΦΠ και αντί για 10 δώσει 15 θα έρθει.
    Για άλλους μεγάλους παίκτες...χμμμ... μετά απο όσα ακούστηκαν για την συμπεριφορά προς Ριβάλντο ... ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ. ... Δείτε οτι η μεταγραφή του , αν και 35, είναι πρώτη σελίδα στην UEFA. Αυτό είναι κάτι που μόνο διαφήμιση για την ΑΕΚ είναι και δυσφήμιση για τον ΟΣΦΠ.

6. Προπονητές. Πεσέιρο είναι νέος και θα θέλει χρόνο για να δεί τι γίνεται στην Ελλάδα. Θα δείξει αν μπορεί ή οχι.
    Λεμονής... θέλει για μένα, αλλά με τις μέχρι τώρα κινήσεις, δείχνει να μην μπορεί.
    Φερέρ. Δείγματα κατέθεσε πέρισυ. Το μόνο που μου κάνει κάπως , είναι κάποιες "εμμονές" που έχει σε παίκτες και θέσεις που παίζουν. Αν και με το rotation μας είχε εκπλήξει λίγο. Πάντως αν μη τι άλλο έχει καλό προβάδισμα απέναντι στους άλλους δύο.

7. Ευρώπη. Θυμηθείτε το... αν η ΑΕΚ περάσει στους ομίλους, θα έχει τόσο ευνοϊκή διαιτησία που καμία άλλη Ελληνική ομάδα, δεν είχε. Τόσο το όνομα του Φερέρ, όσο και τα ονόματα του Ρίμπο , Αρουαμπαρένα , μαζί με τα εισητήρια που έκοψε πέρισυ, θα είναι κάτι που θα βοηθήσουν πολύ.

Γεγονός είναι οτι μέχρι τώρα, στα σημεία και στην θεωρία των μεταγραφών , αν παίζαμε football manager η ΑΕΚ θα είχε περάσει σίφουνας στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Επειδή όμως η μπάλα στην πραγματικότητα είναι άλλο πράγμα... θα δούμε στις 14/8 τι θα κάνουμε.

Υ.Γ. Για το basket, σήμερα, ελπίζω να δούμε καλό αγώνα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    στου κουφου την πορτα...................

Σελίδα 2 από 15 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF