To Blakbird,δεν το ξέρω και δεν έχω γνώμη.
Έχω σχηματίσει όμως την καλύτερη για το hayabusa που το οδήγησα(99)και έχω να σού πω ότι είναι απλά απίστευτο.
:a07: :a07: :a07:
To Blakbird,δεν το ξέρω και δεν έχω γνώμη.
Έχω σχηματίσει όμως την καλύτερη για το hayabusa που το οδήγησα(99)και έχω να σού πω ότι είναι απλά απίστευτο.
:a07: :a07: :a07:
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
THANKS A LOT ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΗΔΗ ΤΟ ΧΧ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ![]()
ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :rotflmao:
ΧΧ
άνετο
πιο ωραίο στο μάτι (για μένα)
φορτώνεις το σπίτι σου πάνω
εχει συνδιασμένα φρένα (για κάποιους ειναι κακό αυτό)
έχει μια πινελιά πιο σύγχρονη με τα display στα όργανα
δεν εχει τις τρελλές αναρτήσεις αλλά κάνουν μια χαρά την δουλειά τους
συνεπιβάτης χωρις πρόβλημα
βαρύτερο απο Busa
αργότερο απο Busa
Hayabusa
οχι τοσο άνετο οσο το ΧΧ
πιο sport απο touring (με τα καλά του και τα κακά του)
πιο γρήγορο (ειναι και +200cc μην ξεχνάμε)
δεν φορτώνεται τοσο πολύ (λογο αλουμινένιου υποπλαισίου)
εμφάνηση (υποκυμενικό)
ελαφρύτερο του XX
οχι πολύ καλή θεση συνεπιβάτη
full ρυθμιζόμενες αναρτήσεις
Αποψη ως χρήστης εχω μονο για το ΧΧ που είχα 2005 το οποίο μου άρεσε αρκετά χωρις να ξεχωρίζει κάπου έκανεμια χαρά την δουλειά του ακόμα και μέσα στην πόλη όπου χωρούσα σφήνα ανάμεσα στα αμάξια.
Μονο το βάρος του σε κάποιες περιπτώσεις σε δυσκολεύει λίγο αλλά δεν νομίζω η Busa να ειναι παπάκι....περίπου τα ίδια πρέπει να είναι απλά απ'ότι εχω διαβάσει και ακούσει....η Busa εχει ΠΟΛΥ ΓΚΑΖΙ!!!!!!!!!!!!!
CALCULATOR ISLAND
Σύμφωνα με μετρήσεις του Performance bikes, τα ΧΧ,Βusa, ZZR14, είναι από 256 έως 258 κιλά με γεμάτα ρεζερβουάρ (δεν θυμάμαι πιο είναι το ελαφρύτερο, πιο το βαρύτερο αλλά μιλάμε για αμελητέες διαφορές).Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
ΧΧ
δεν εχει τις τρελλές αναρτήσεις αλλά κάνουν μια χαρά την δουλειά τους
συνεπιβάτης χωρις πρόβλημα
βαρύτερο απο Busa
αργότερο απο Busa
Hayabusa
)
ελαφρύτερο του XX
full ρυθμιζόμενες αναρτήσεις
Αναρτήσεις έχουν και τα 2 μέτριες με τη διαφορά ότι στο Busa έχουν όλες τις ρυθμίσεις.
Και τα 2 θα χρειαστούν-όπως και θα ωφεληθούν από- άλλο αμορτισέρ το μεν ΧΧ για περισσότερες ρυθμίσεις, το δε Busa γιατί απλά κλάνει γρήγορα.
Τέλος το ΧΧ θέλει ψάξιμο στο πηρούνι και την γεωμετρία (για το κάτι παραπάνω).
You BETA believe...
είχα δικό μου, αλλά έχω και πολλούς πελάτες.Αρχικά δημιουργήθηκε από panger
melsaltas me prolaves
pissaman efxaristw gia tis plirofories(eixes xx an den kanw lathos?)
Όλοι είναι υπερευχαριστημένοι
Oπως τα ειπανε τα παιδια είναι τα πράγματα.
Το busa είναι αρκετα πιο γρήγορο από το xx με πιο στιβαρό πλαίσιο με foul ρυθμίσεις στις αναρτήσεις.
Τωρα αν θες κατι πιο spor θεωρώ το busa καλύτερο ,αν θες κάτι πιο ήπιο και με καλύτερη σελα για τον συνεπιβάτη τότε το xx.
To busa μπορεις να το βελτιώσεις πολύ πιο εύκολα από ότι το xx.
Για μεταπώληση τα ξεχνάς και τα δυο γιατι τα παντρεύεσαι.
Αν παντός αγόραζα εγώ θα έπαιρνα το busa μιας και εχω πιο spor ανησυχίες και είναι αρκετά πιο δυνατό..
Dankannn
CBR 600F THE BEST
Το Busa που οδήγησα εγώ,είχε γράψει 60,000 χλμ και με μαμά ρυθμίσεις κράταγε και έστριβε μια χαρά.Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Και τα 2 θα χρειαστούν-όπως και θα ωφεληθούν από- άλλο αμορτισέρ το μεν ΧΧ για περισσότερες ρυθμίσεις, το δε Busa γιατί απλά κλάνει γρήγορα.
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dankannn
Oπως τα ειπανε τα παιδια είναι τα πράγματα.
Το busa είναι αρκετα πιο γρήγορο από το xx με πιο στιβαρό πλαίσιο με foul ρυθμίσεις στις αναρτήσεις.
Τωρα αν θες κατι πιο spor θεωρώ το busa καλύτερο ,αν θες κάτι πιο ήπιο και με καλύτερη σελα για τον συνεπιβάτη τότε το xx.
To busa μπορεις να το βελτιώσεις πολύ πιο εύκολα από ότι το xx.
Για μεταπώληση τα ξεχνάς και τα δυο γιατι τα παντρεύεσαι.
Αν παντός αγόραζα εγώ θα έπαιρνα το busa μιας και εχω πιο spor ανησυχίες και είναι αρκετά πιο δυνατό..
εισασταν ολοι κατατοπιστικοτατοι, οποτε η επιλογη ειναι σιγουρα χχ αφου δεν εχω τις τρελες απαιτησεις σε στριψιμο και γκαζι, αλλα με ενδιαφερει να κινουμαι γρηγηρα και ανετα.
μετα απο μια μικρη βολτα και με τα δυο ειδα οτι το busa ειναι σαφως πιο νευρικο και πολυυυυ ροπη αλλα σκεφτομαι οτι μετα απο ταξιδι θα χρειαστω σιγουρα φυσιοθεραπεια........
το χχ απ την αλλη με ενθουσιασε με τη φιλικοτητα του και σε καμια περιπτωση δεν το θεωρω αργο,απλως αν θες να πας χαλαρα πας χαλαρα,αν θες αδρεναλινη την εχεις.(θεωρω οτι να πας μια ηρεμη βολτα με το busa θελει τρομερη αυτοσυγκρατηση.ειναι τετοια η θεση οδηγησης αλλα και το σεταρισμα του που συνεχως εισαι στην τσιτα)
αυτα,και σας ευχαριστω ολους για αλλη μια φορα για την ανταποκριση:smilea:
καλα χιλιομετρα και παντα με κρανος![]()
Αν βρεις μηχανάκι από ιδιότη και θες να του ρίξουμε ένα τσεκάρισμα, στείλε μου πμ!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
Αν βρεις μηχανάκι από ιδιότη και θες να του ρίξουμε ένα τσεκάρισμα, στείλε μου πμ!
![]()
![]()
Ωραίος!![]()
![]()
moto perpetuo
hasta luego.
Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ PISSAMAN,ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ PM
πμ ελήφθη, έχεις και απάντηση.
:hypnotize
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Tο Haya και το ΧΧ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ SS!
+100000000000000000
![]()
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ SUPERSPORT ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΦΕTEΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΣ!!!
Δεν εχω οδηγησει κανενα απο τα δυο,ομως τα εχουν φιλοι μου και τα δυο.
Ο ενας με το ΧΧ ειναι συντακτης γνωστου περιοδικου στην Ελλαδα.
Εχει τεσταρει και τα 2 και προτιμαει το ΧΧ,το εχει αγορασειαρκετο καιρο και το εχει ακομα.
Ο αλλος εχει το Busa και ειναι κολλημενος.Ταξιδια πολλα και μεγαλα με φουλ φωρτομα οπως και το ΧΧ.
Η Σουζουκα βγαζει περισσοτερα αλογα στις ιδιες στροφες....
Το ΧΧ δεν μου αρεσει τοσο...η εξατμιση με χαλαει πολυ..
Εγω μαλλον την Σουζουκα θα επαιρνα...αλλα ο αλλος κατι ξερει παραπανω.
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law