Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 57

Θέμα: Μου αρέσει που θέλουμε και πίστα F1

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    ΠΙΣΤΑ??? Γιατι να φτιαχτει ??? για να παρουν μιζες οπως στην Ολυμπιαδα???

Πρωτα να φτιαξουν τους δρομους...τα χαντακια grand canyon,τις λακουβες,
    τα βουναλακια,το οδοστρωμα γυαλι...και μετα πιστα...

και να μην πεταχτει κανενας και πει αλλο το ενα αλλο το αλλο...

Τι να το κανω να βλεπω τον ROSSI μια φορα τον χρονο,
    αν δεν μπορω ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!

το θεωρω ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΔΑΦΙΚΟ να πηγαινω στο Ελληνικο για αγωνα και στον δρομο μου
    να ΠΡΟΣΕΧΩ ΓΙΑ ΛΑΚΟΥΒΕΣ !!!

ΑΝ όμως, ΑΝ γίνει πίστα και μάλιστα στο ελληνικό θα μπορείς να πηγαίνεις πιο συχνά σε track days και θα μπορούν να γίνονται πιο πολλά (και σε καλύτερες από σήμερα) συνθήκες CSS και λοιπά μαθήματα ασφαλούς οδήγησης.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Ελπίζω τουλάχιστον,να κατάλαβε ο Ουέμπερ πόσο σοβαρά παίρνουμε εδώ στην Ελλάδα το θέμα "οδική ασφάλεια"

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Re: Μου αρέσει που θέλουμε και πίστα F1

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    http://www.in.gr/sports/article.asp?...0&lngDtrID=246

Ο Ουέμπερ διέσχισε με το μονοθέσιό του τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

Οι Έλληνες φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού είχαν την ευκαιρία να δουν - και κυρίως να ακούσουν - από κοντά ένα μονοθέσιο τη F1, καθώς ο Μαρκ Ουέμπερ βρέθηκε στην γέφυρα του Ρίου - Αντιρρίου και την διέσχισε με την RB3 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Περίπου 1.000 άνθρωποι παρακολούθησαν από κοντά τον Αυστραλό πιλότο να περνά τρεις φορές την γέφυρα, η οποία από φέρει πλέον το όνομα του εμπνευστή της, Χαρίλαου Τρικούπη.

Ο Ουέμπερ ήταν μάλλον απογοητευμένος από το γεγονός ότι δεν του επιτράπηκε να ξεπεράσει τα 80 χλμ. πάνω στην γέφυρα, καθώς δεν είχε την σχετική άδεια να υπερβεί το όριο ταχύτητας. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να κάνει συγκρίσεις με ένα ανάλογο event στη γέφυρα του Σίδνεϊ το 2005, την οποία είχε την ευκαιρία να περάσει flat-out, οδηγώντας τότε μια BMW-Williams.

Το γεγονός αυτό δυσαρέστησε και τον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρών, αν και ο Ουέμπερ τούς αποζημίωσε με μερικά εντυπωσιακά donuts (περιστροφές γύρω από τον άξονα του μονοθεσίου) μετά την ολοκλήρωση της τρίτης του βόλτα. Ο Αυστραλός υπέγραψε εκατοντάδες αυτόγραφα και αργότερα μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, οι οποίοι τον ρώτησαν αν γνωρίζει κάτι για κατασκευή πίστας προδιαγραφών F1 στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην περιοχή της Πάτρας.

Ο ίδιος δήλωσε άγνοια για το θέμα, αλλά τόνισε πως ...«μπορεί να γίνει πίστα εδώ, εφόσον το θέλετε εσείς. Αρκετές χώρες ενδιαφέρονται να φτιάξουν πίστα, όμως εμάς τους οδηγούς δεν μας ενδιαφέρει τόσο η τοποθεσία όσο το ίδιο το σιρκουί».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το event ήταν στον αέρα μέχρι και λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του, αφού οι υπεύθυνοι της γέφυρας έδιναν προτεραιότητα στην τήρηση των οδικών κανόνων, όπως υποχρεούνται από την σύμβαση που έχουν υπογράψει με το ΥΠΕΧΩΔΕ.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Γεφυρας ΑΕ και της Red Bull Hellas είχαν τελικά θετική έκβαση και το event πήρε το «πράσινο» φως, έστω και με αρκετούς περιορισμούς.

Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: www.sport.gr

Ήμαρτον ρε καπταιν... που θα κάτσουμε να στήσουμε κώλο στον Βernie, τον παράλυτο (που έχει την κύρια ευθύνη για το θάνατο του μεγαλύτερου και εντιμότερου οδηγού αγώνων ever) και του πιτσιρικογελαδάρη, με απώτερο σκοπό τι? Να μας πούνε να φτιάξουμε πίστα?

Άσε που των τούρκων τους την έφαγε το αρχιλαμόγιο.

Καλά έκανε η ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ, οι συμβατικές της υποχρεώσεις είναι απέναντι στο Ελληνικό δημόσιο και όχι στους πουστόφλωρους της F1.

PS: εάν θυμάμαι καλά τον τυπά που είχε περάσει με Χ-τόσα από τη γέφυρα και το 'χε βίντεο, σε κάποιο post εδώ έπεφτε κράξιμο.
    Όποιος δεν βαριέται ας ψάξει να το βρει (μπορεί και να θυμάμαι λάθος )

You BETA believe...

Το Traction με μια Ferrari στο 1ο επεισόδειο είχε περάσει με 350

αφού ήταν κλειστή στην κυκλοφορία πού ήταν το πρόβλημα (δεν ξέρω πως είναι η γέφυρα κ τι προστασία είχε στους πεζούς αν τυχών γλυστρούσε το μονοθέσιο)
    αλλά 80 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: Re: Μου αρέσει που θέλουμε και πίστα F1

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    ..Να μας πούνε να φτιάξουμε πίστα?

.....

Υπάρχει πάντα και η περίπτωση να την φτιάχναμε μόνοι μας, χωρίς να μας πουνε να την φτιάξουμε....

Κάτι σαν την Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία κι άλλες υπανάπτηκτες χώρες...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Re: Re: Μου αρέσει που θέλουμε και πίστα F1

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Ήμαρτον ρε καπταιν... που θα κάτσουμε να στήσουμε κώλο στον Βernie, τον παράλυτο (που έχει την κύρια ευθύνη για το θάνατο του μεγαλύτερου και εντιμότερου οδηγού αγώνων ever) και του πιτσιρικογελαδάρη, με απώτερο σκοπό τι? Να μας πούνε να φτιάξουμε πίστα?

Άσε που των τούρκων τους την έφαγε το αρχιλαμόγιο.

Καλά έκανε η ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ, οι συμβατικές της υποχρεώσεις είναι απέναντι στο Ελληνικό δημόσιο και όχι στους πουστόφλωρους της F1.

PS: εάν θυμάμαι καλά τον τυπά που είχε περάσει με Χ-τόσα από τη γέφυρα και το 'χε βίντεο, σε κάποιο post εδώ έπεφτε κράξιμο.
    Όποιος δεν βαριέται ας ψάξει να το βρει (μπορεί και να θυμάμαι λάθος )
    Δε με κατάλαβες...

Το συγκεκριμένο γεγονός ΔΕΝ το συνδέω απ' ευθείας με την κατασκευή ή όχι πίστας. Απλά με την αρτηριοσκληρωση των κρατικών υπηρεσιών...Που δεν μπορούν να δουν λίιιιιιγο πιο πέρα.

(και μη μου πεις οτι έχεις περάσει εσύ με 80 χλμ....)

Και δε γίνεται να συγκρινουμε ένα οργανωμένο event σε (θέλω να πιστεύω) κλειστό ρεύμα κυκλοφορίας με την κ@υλα όποιουδήποτε ήθελε να περασει με "όσα" τη γέφυρα.

Για τον Bernie συμφωνώ αλλα ειναι άσχετο με το θέμα.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    ούτε στα πιτ δεν πάνε τόσο αργά

εδώ

Re: Re: Re: Μου αρέσει που θέλουμε και πίστα F1

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Υπάρχει πάντα και η περίπτωση να την φτιάχναμε μόνοι μας, χωρίς να μας πουνε να την φτιάξουμε....

Κάτι σαν την Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία κι άλλες υπανάπτηκτες χώρες...
    Τότε ας την φτιάξουμε.....

You BETA believe...

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Mα δεν νομιζω οτι μπορουμε να συγκρινουμε εναν μαλακα που θελει να περασει με 300+ με ενα οργανωμενο event.

Γιατι δεν ειπανε σε μενα να περασω με το παπι;;;;;;;; Και εγω με 80 θα πηγαινα.

Αν ηθελαν απλα να την δουν ας την εβλεπαν στατικα σε ενα σημειο.

Ευνουχισμος ενα πραγμα.............

Re: Re: Re: Μου αρέσει που θέλουμε και πίστα F1

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δε με κατάλαβες...

Το συγκεκριμένο γεγονός ΔΕΝ το συνδέω απ' ευθείας με την κατασκευή ή όχι πίστας. Απλά με την αρτηριοσκληρωση των κρατικών υπηρεσιών...Που δεν μπορούν να δουν λίιιιιιγο πιο πέρα.

(και μη μου πεις οτι έχεις περάσει εσύ με 80 χλμ....)

Και δε γίνεται να συγκρινουμε ένα οργανωμένο event σε (θέλω να πιστεύω) κλειστό ρεύμα κυκλοφορίας με την κ@υλα όποιουδήποτε ήθελε να περασει με "όσα" τη γέφυρα.

Για τον Bernie συμφωνώ αλλα ειναι άσχετο με το θέμα.

Σε κατάλαβα...

και διαφωνώ επειδή καταπιάνεσαι με τον αφρό και αφήνεις την ουσία.

Για το πόσο οργανωμένο ήταν το event, επέτρεψε μου να αμφιβάλλω (δηλαδή ΤΙ θα οργανώσεις όσον αφορά τα θέματα ασφαλείας, εάν καθώς η F1 περνάει με -πες- 250 και ξαφνικά σκάσει μπουρινάκι και απογειωθεί προς τα πεζοδρόμια όπου θα είναι ο όποιος κόσμος?)

Και αν ήμουν η ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ και το Ελληνικό Δημόσιο μου έδινε εγγράφως την συγκατάθεση του να επιτρέψω να γίνει αυτό το event με τις προαναφερθείσες προδιαγραφές, ΤΟΤΕ ίσως να άρχιζα να το εξέταζα.

Τέλος, όποτε έχω περάσει, δεν έχω περάσει και με πολλά παραπάνω από το όριο....έτσι κι αλλιώς ευθεία είναι

You BETA believe...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αυτό που βλέπω εγώ είναι οτί όλοι είμαστε οργισμένοι με το μπουρδέλο το κράτος που είναι υποκριτικό και μας γράφει στα παπάρια του.
    Θέλουμε να εφαρμόζονται οι νόμοι.
    Θέλουμε να τηρείται ο κοκ.
    Θέλουμε να έχουμε αξιοπρεπεις δρόμους.

Αλλά αμα είναι να περάσει μια F1 στα αρχίδια μας όλα!! Μπράβο ρε μάγκες.

Και να ρωτήσω κάτι. Εξ αρχής δεν έπρεπε να περάσει η F1 από την γέφυρα. Για ποιό λόγο δηλαδή. Δημόσιο αγαθό δεν είναι η Γέφυρα? Δεν εξυπηρετεί ανάγκες? Αν εγώ ήθελα να περάσω την ίδια ώρα για ποιό λόγο να είναι κλειστη η γέφυρα(άν όντως ήταν δεν το γνωρίζω).

Αντί να φωνάζετε που δίνετε 10 ευρώ κάθε φορά που περνάτε από εκει σας πειραξε που πέρασε η F1 με 80.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    μα ρε παιδιά μιλάμε σοβαρά;

τι νόημα έχει να περάσει μια φόρμουλα 1 με 80;

ή διοργανώνεις ένα γεγονός γιατί θεωρείς ότι έχει κάτι να αποφέρει, ό,τι είναι αυτό και το διοργνώνεις όπως πρέπει ή δεν το διοργανώνεις καθόλου

το να βάλεις τη φόρμουλα να περάσει με 80 είναι χαζό

καλύτερα να μην έρθει καθόλου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    μα ρε παιδιά μιλάμε σοβαρά;

τι νόημα έχει να περάσει μια φόρμουλα 1 με 80;

ή διοργανώνεις ένα γεγονός γιατί θεωρείς ότι έχει κάτι να αποφέρει, ό,τι είναι αυτό και το διοργνώνεις όπως πρέπει ή δεν το διοργανώνεις καθόλου

το να βάλεις τη φόρμουλα να περάσει με 80 είναι χαζό

καλύτερα να μην έρθει καθόλου
    Δηλαδή τι απέφερε το event και σε ποιόν ? Και αν πέρναγε με 300 τι θα απέφερε?
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Οι αρχαιοι ημων προγονοι ειχαν ενα ρητο.

''Παν μετρον αριστον.''

Ουτε με 300 ουτε ομως και με 80. Οι νορμαλ ανθρωποι θα τον αφηναν να περασει με 200 εστω. Με 180 εστω. Οχι ομως με 80.

Αλλα το νορμαλ δεν υπαρχει εδω. Το γαμησ....με και ψοφησε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Δηλαδή τι απέφερε το event και σε ποιόν ? Και αν πέρναγε με 300 τι θα απέφερε?
    Συμφωνώ απόλυτα.....

You BETA believe...

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 168
    Τελευταίο μήνυμα: 15/08/2009, 20:47
  2. αυτο που μου αρεσει ή λυση αναγκης?
    από mikros boudas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2008, 18:53
  3. Τι να κανω που μου αρεσει γυμνο?
    από mpou στο forum Honda CB series