ναι ρε παιδια και μας εκει παει το μυαλο μας ...αλλα με τι αποδειξεις ;;; εκει δουλευουν και πιτσιρικαδες που πανε και ερχονται ...μπορει η δουλεια να εγινε απο κανενα τεοιο..τρεχα βγαλε ακρη![]()
ναι ρε παιδια και μας εκει παει το μυαλο μας ...αλλα με τι αποδειξεις ;;; εκει δουλευουν και πιτσιρικαδες που πανε και ερχονται ...μπορει η δουλεια να εγινε απο κανενα τεοιο..τρεχα βγαλε ακρη![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
Απιστευτο ρε παιδια πια... Σε τι κοσμο ζουμε ρε γμτ... Ελεος..Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Επαναλαμβανω.................2 μερες αγορα...χωρις συναργεμο.............μου βρωμανε διπλα κλειδια.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νίκος
Open Horizons
Κάποιος έμπορος,μεγάλη φίρμα σήμερα,κάπως έτσι ξεκίνησε την αυτοκρατορία του.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Επαναλαμβανω.................2 μερες αγορα...χωρις συναργεμο.............μου βρωμανε διπλα κλειδια.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Καλα κανω εγω... παω για καφε με το κουτι
Το μηχανακι μονο βολτα και μετα κλειστο γκαραζ
Αλλα και αυτος δε το αφησε πουθενα να το βλεπει ?
κριμα γμτ...
στο διπλα πρασινο φορουμ καποιος εκλεψε απο μελος μας με Ζ750 ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ...και την ιδια μερα τη βρηκε φορεμενη σε αλλο Ζ750!!!!!!!!!!
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
θανατος στα μουνιοα που σου το πυραν να τους κοπουν τα χερια και να μην μπορουν να ξαναγαμισουν ποτε στην ζωη τους ουτε μεταφορικα ουτε κιριολεκτικα :a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015:![]()
:a015: :a015:
![]()
![]()
![]()