Τι εγινε ρεεεεεε????
γιατι σήμερα διαβαζω συνέχεια για κλοπες![]()
Τι εγινε ρεεεεεε????
γιατι σήμερα διαβαζω συνέχεια για κλοπες![]()
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
Τι να πω ρε παιδιά. Ασφαλισμένη την είχα. Τώρα παρακαλάω τουλάχιστον να μην την βρουν διαλυμένη...
Χα! Το πήρα το μωρό...
Εγω θα πω παλι την "ηλιθια" απορια μου,με το "φτωχο" μυαλο μου...! :a011:
Βλεπω πολλες μηχανες (τελευταια μοντελα) αραχτες κατω απο το σπιτι του ιδιοκτητη τους,κολητα στο τοιχο (αυτο μ'αρεση...!!!),με (πιθανον) καποιο συναγερμο και
ΧΩΡΙΣ ΛΟΥΚΕΤΟ ...!!!!! :a12:
...
Δεν εχω κατση ποτε να συζητησω γιατι ΔΕ ΦΟΡΑΗ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΡΑΝΟΣ
εγω ο μα....ας φοραω... :a31:
Δεν εχω κατση ποτε να συζητησω γιατι ΔΕ ΚΛΕΙΔΩΝΗ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ
εγω ο μα....ας τη κλειδωνο... :a31:
Δεν εχω κατση ποτε να συζητησω γιατι Ο ΑΛΛΟΣ ΟΔΗΓΑΗ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ
εγω ο μα....ας (δυστυχως) δεν οδηγαω... :a31:
...
ευχομε φιλε μου να βρης τη μηχανη σου,οπως και ολοι οι παθοντες απο κλοπη (μοτο/τα και αυτο/το)
γιατι κλεφτες...,παντα υπηρχαν,και θα υπαρχουν σε πολλους τομεις (φαντασια ν'αχης...!)
αυτα... :a17:
p.s - αν εινε πολοι σαν εμενα που σκεφτοντε τα ιδια...!,τοτε λεω να φτιαξουμε ενα μα...κοforum να λεμε τεις αποψεις μας ελευθερα
θελω να ζησω τη ζωη...
θελω να γνωρισω ανθρωπους...
θελω... μεγαλυτερο μονιτορ!
four wheels move the body,two wheels move the soul
KEEP COOL...
Ελα ρε φίλε....γαμω γαμώ δηλαδή! Την είχες κλειδωμένη, σε πυλωτή,συναγερμό κάτι? Τούλάχιστον είχες κάνει την ασφάλεια κλοπής...κάτι είναι κι αυτό!
Αν τον βρεις (λεμε τώρα) τον πούστ%$** χτήπα τον κάπως έτσιή κάπως ετσι
ή ακόμα καλύτερα...:a015:
ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευτυχώς που την είχες και ασφαλισμένη..
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Οχι ρε φιλε....σκατα στον ταφο τους ρεεεεεεε (clopyright:Trooper (νομιζω))
Τι να πω...Απο ο,τι καταλαβα πρεπει να την ειχες ασφαλισμενη και για κλοπη???![]()
Δεν γραφεις και καμια περιοχη να εχουμε και μεις τα ματια μας ανοιχτα?
Μακαρι να την βρεις μαν...Καλο κουραγιο
![]()
εχω το copyright βλεπετε !!!!!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Νέα Σμύρνη, κάτω από το σπίτι μου. Πυλωτή. Λουκέτο δισκόφρενου oxford.
Χωρίς συναγερμό.![]()
Όπως ξαναείπα μακάρι να μη βρεθεί μισή. Ή να βρεθεί ολόκληρη, η καθόλου....
:a41:
Χα! Το πήρα το μωρό...
Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Νέα Σμύρνη, κάτω από το σπίτι μου. Πυλωτή. Λουκέτο δισκόφρενου oxford.
Χωρίς συναγερμό.![]()
Fuck...![]()
![]()
τουλαχιστον σωστα προνοησες...
πιστευω δεν θα βρουν τιποτα....
το θεμα ειναι ποσους μηνες πρεπει να περιμενεις τωρα...
α ,για να ειμαι στο κλιμα...
σκατα να φανε τα %&^*^$%^$&%^*
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
Eύχομαι το πουτ@νόσπερμα που στην έκλεψε να γυρίσει σπίτι του και να βρει κηδεία...Έτσι,τόσο απλά...
Fortis Fortuna Adiuvat
Οχι τοσο απλαΑρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Eύχομαι το πουτ@νόσπερμα που στην έκλεψε να γυρίσει σπίτι του και να βρει κηδεία...Έτσι,τόσο απλά...
Καρκινο πρωτα ωστε να ταλαιπωρηθει![]()
Πολύ σκληροί είσαστε ρε μάγκες και ρίχνετε έτσι κατάρες...
Προφανώς δεν έχετε κανένα συγγενή με καρκίνο ή να πέθανε κάποιος γνωστός σας και μιλάτε έτσι...
Άκου σκατά στον τάφο τους και να βρούνε κηδεία σπίτι τους...
Δηλαδή ρε σκατόμαγκες αν κλέψει ας πούμε ο αδερφός σας κάτι θα σας άρεσε να πεθάνει η μάνα σας ή ο πατέρας σας?
Άει σιχτίρ πια...δεν έχετε ιερό και όσιο...τα έχετε ισοπεδώσει όλα...
Εξισώνετε το κλέψιμο( όσο οδυνηρό και κατακριτέο κι αν είναι) με ευχές να πεθάνει κάποιος...
Υπάνθρωποι...![]()
![]()
And as he flies --- tears in his eyes ---
his wind-whipped words echo the final take
and he hits the trunk road doing around 120
with no room left to brake.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
Προφανώς δεν έχετε κανένα συγγενή με καρκίνο ή να πέθανε κάποιος γνωστός σας και μιλάτε έτσι...
Δηλαδή ρε σκατόμαγκες αν κλέψει ας πούμε ο αδερφός σας κάτι θα σας άρεσε να πεθάνει η μάνα σας ή ο πατέρας σας?
Εξισώνετε το κλέψιμο( όσο οδυνηρό και κατακριτέο κι αν είναι) με ευχές να πεθάνει κάποιος...
Υπάνθρωποι...![]()
![]()
Και συγγενείς με καρκίνο έχουμε και είχαμε και φίλους έχουμε χάσει και συγγενείς έχουμε χάσει.Αν κλέψει ο αδερφός μου συγκεκριμένα θα τον βαρέσω όχι σαν να είναι αδερφός μου αλλά σαν να είναι ένας οποιοσδήποτε κλέφτης.Αν εσένα σου κλέψουν την μηχανή να δούμε πόσο "υπάνθρωπος" μπορείς να γίνεις.Κάποιος που δεν σέβεται την περιουσία και τον κόπο του αλλουνού,κάποιος που μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα καταστρέφει τους κόπους μηνών και ίσως και χρόνων δεν αξίζει κανέναν σεβασμό.Ούτε αυτός αλλά ούτε και το σπίτι που τον ανέθρεψε και τον μεγάλωσε.Εσύ αν πιάσεις κάποιον να σου κλέβει το μηχανάκι άνοιξε κουβέντα μαζί του και εξέθεσε του τις απόψεις σου περί παραβίασης της ιδιοκτησίας,περί κλοπής κτλ.Εγώ απλά θα τον τσακίσω στο ξύλο.Μάλλον επειδή είμαι υπάνθρωπος...
Fortis Fortuna Adiuvat
Ρε συ, προφανώς και ξέρεις με τι κόπο αποκτάς κάτι όπως είναι μία μηχανή. Ξέρεις πόσες μέρες πρέπει να γίνει ο κwλος σου έτσι ---->"0" για να πάρεις μία και να την ξεχρεώσεις. Ούτε είχα ένα μπαμπά από πίσω να μου τα χώσει και να μου την πάρει ούτε μου τη χάρισε κανείς. Κάθομαι σαν το μ@λάκα να πούμε και δουλεύω κάτι μήνες για να έρθει ένας πούστης και να μου πάρει, όχι τη μηχανή, αλλά τους κόπους μου τόσο καιρό για να αποκτήσω κάτι που ήθελα. Και ναι, μπορώ να δεχτώ κάποιος να βγει εκτός εαυτού και να πει χοντρά πράγματα για κάτι τέτοιο. Εγώ δεν πρόκειται να μπω σε μία τέτοια κουβέντα. Είχα προνοήσει για αυτό το ενδεχόμενο όσο καλύτερα μπορούσα και τώρα απλά περιμένω να περάσει ένα τρίμηνο. Τουλάχιστον χαίρομαι που την Παρασκευή πληρώθηκα και Πέμπτη βράδυ που την πήρανε ήτανε και τελείως άδεια απο βενζίνη (για να μη μιλήσουμε για τα λάστιχα που σκόπευα να αλλάξω ή για το σερβις που είχα κλείσει για την Τετάρτη).
Χα! Το πήρα το μωρό...
Οι μισοι μου συγγενεις εχουν πεθανει απο καρκινοΑρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
Υπάνθρωποι...![]()
![]()
Μαλλον δεν εχεις κουραστει πολυ για να αποκτησεις κατι, για αυτο μπορει να μην σε νοιαζει
Οχι απλα να πεθανει, ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ![]()