Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: ΚΛΟΠΕΣ!

... WILL RACE FOR FOOD Το avatar του/της valam

....... ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ .....

ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΗΔΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ.

Πρέπει φίλοι μου να περάσουμε στην αντεπίθεση, γιατι αν περιμένουμε απο τις "αρχες" ....

Έκτος απο κλασσικές προστασίες που χρησημοποιούμε, (κουλουρες μπίλιες, πυλωτή, συναγερμός) ακουσα για πρώτη φορά στο φορουμ για ασφάλεια κλοπής.

Βέβαια τα ποσά που ζητάνε απο μόνα τους είναι κλοπή. Αν πηγαίναμε όμως πολλοί μαζι
    σε μια ασφαλιστική μηπως πετυχαίναμε καλύτερες τιμές ?

ΑΛΛΑ μια άλλη μέθοδος με απασχολεί περισσότερο απο τότε που με κάνανε "νοικοκυρη".

Η παρακολουθηση της θέσης του οχήματος μέσω GPS ή GSM. Γνωρίζω ότι υπάρχει χρόνια στην αγορά, αλλα προσφερεται σαν πολυτελή υπηρεσία κυρίως σε αυτοκίνητα με αρκετό μηνιαίο κόστος.
    Μηπως τα τελευταία χρόνια που η χρήση του GPS διαδοθηκε και τα κόστη πέσανε τόσο που ενσωματώνεται σε κινητα, υπάρχει και στην αγορά κάποια λύση που να μην απαιτεί μηνιαία συνδρομή. Το έψαξα στο δίκτυο άλλα δεν βρήκα κάτι τέτοιο, ειδικά στην Ελλάδα.

Μήπως κάποιος φίλος έχει κάποια γνώση πάνω στο θέμα....

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS

Re: ....... ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ .....

Αρχικά δημιουργήθηκε από valam

ΑΛΛΑ μια άλλη μέθοδος με απασχολεί περισσότερο απο τότε που με κάνανε "νοικοκυρη".

Η παρακολουθηση της θέσης του οχήματος μέσω GPS ή GSM. Γνωρίζω ότι υπάρχει χρόνια στην αγορά, αλλα προσφερεται σαν πολυτελή υπηρεσία κυρίως σε αυτοκίνητα με αρκετό μηνιαίο κόστος.
    Μηπως τα τελευταία χρόνια που η χρήση του GPS διαδοθηκε και τα κόστη πέσανε τόσο που ενσωματώνεται σε κινητα, υπάρχει και στην αγορά κάποια λύση που να μην απαιτεί μηνιαία συνδρομή. Το έψαξα στο δίκτυο άλλα δεν βρήκα κάτι τέτοιο, ειδικά στην Ελλάδα.

Μήπως κάποιος φίλος έχει κάποια γνώση πάνω στο θέμα....
    εχω ρωτησει ακι παει περιπου στα 600€ να στο εγκαταστησουν και μετα αναλογα τη χρηση που κανεις στην καρτα σιμ χρεωνεσε σαν μηνυμα....

Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Η ασφάλεια κλοπής είναι καλή επιλογή και σε γλύτώνει απο το πολύ αγχός (πάντα θα υπάρχει να μην χάσεις την καλή σου! )...
    Πάντως που το έψαξα μόνο η Interamerican την ασφαλίζει και έχει διαδικασία...Καταρχάς νομίζω πρέπει να είναι καινούρια 2-3 μηνών το πολύ (δεν ειμαι απόλυτα σίγουρος γι'αυτό όμως) και πρέπει να έχεις συναγερμό (απλό) και τους δίνεις φωτογραφίες απο την μηχανή (εγώ είχα και για ντεκόρ ενα τρελλό πιπίνι με σορτσάκι)...!!:hypnotize

Τέλος είναι αρκετά ακριβή. Το εξάμηνο 240€, σε φάση όπου χωρίς κλοπή τα αφάλιστρα κυμάινονται περίπου στα 180€ το χρόνο..!!

Για δείτε εδώ, αν και μπορεί να είναι μόνο για Αμερική...

Lojack

Απλά Μέλος Το avatar του/της ntinlanden
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Τι θα γίνει ρε π@ύστη μου με αυτό το θέμα. Κάθε τόσο θα κατεβαίνουν τα κοντέινερ και θα μας τα μαζεύουν?

Θα κάνει τίποτα η αστυνομία επιτέλους ή θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας.

Λες και δεν τους ξερει .

ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΠΕΣΤΩ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ.........................................

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ΕΛΕΟΣ 2 ΚΛΟΠΕΣ ΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ!!!!!!!!
    από edmarios στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2010, 00:25
  2. Πρόταση νέας ενότητας -ΚΛΟΠΕΣ-
    από fan στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2008, 11:51
  3. ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ......
    από gian_nykt στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2007, 07:30
  4. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΚΛΟΠΕΣ...