Να πας να ανάψεις τσιγάρο μετά το φαγητό ή με τον καφέ και να ειναι αδειο το πακέτο..![]()
![]()
![]()
κ αφου αναστατωθεις κ ψαξεις λιγο δεξια αριστερα θα βρεις ενα παλιο πακετο με ΕΝΑ τσιγαρο,Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Να πας να ανάψεις τσιγάρο μετά το φαγητό ή με τον καφέ και να ειναι αδειο το πακέτο..![]()
![]()
![]()
κ πως κανεις κηνιση να αναψεις το τσακμακι διαπιστωνεις πως τελιωσε το υγραεριο!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Καλά βρίσκεις και απο αλλού φωτιά ρε....
Να πχ απο την κυρα Μαρίκα.. τοσα καντίλια ανάβει η παπαδιά....του π@ύστη!!!
Κάθε κυριακή σηκώνομαι με δύσπνοια και χρειάζομαι μάσκα για να κυκλοφορήσω τόσα που ανάβει η άτιμη... α βάζει και εκκλησία fm και την έχει στο full γιατί δεν ακουει και τίποτα... θα ξυπνήσω καμία μέρα και θα νομίζω οτι κάνουνε την κηδεία μου!!! :rotflmao:
σπαστικό είναι να μήν έχεις χαρτάκια να στρίψεις πάντως!
ειναι ωραία η επιστήμη της μηχανολογίας!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_21
Καλά βρίσκεις και απο αλλού φωτιά ρε....
Να πχ απο την κυρα Μαρίκα.. τοσα καντίλια ανάβει η παπαδιά....του π@ύστη!!!
Κάθε κυριακή σηκώνομαι με δύσπνοια και χρειάζομαι μάσκα για να κυκλοφορήσω τόσα που ανάβει η άτιμη... α βάζει και εκκλησία fm και την έχει στο full γιατί δεν ακουει και τίποτα... θα ξυπνήσω καμία μέρα και θα νομίζω οτι κάνουνε την κηδεία μου!!! :rotflmao:
σπαστικό είναι να μήν έχεις χαρτάκια να στρίψεις πάντως!
Γιατι ειμαι σιγουρος οτι ΚΑΙ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΕΧΕΙ Η κα ΜΑΡΙΚΑ;!;!;!;:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Βγάλτε ρε παιδιά από ένα στυλό bic το εσωτερικό και ρουφήξτε![]()
ολοι αυτο κανουμε;...(και νομιζα οτι ημουν ο μονος που το ειχα κανει)...την τρυπα στα πλαγια με τι την βουλωνεις...
...
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από K0K0$
Γιατι ειμαι σιγουρος οτι ΚΑΙ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΕΧΕΙ Η κα ΜΑΡΙΚΑ;!;!;!;:rotflmao: :rotflmao:
![]()
:a47: :a47: :a47: :a47: