Ά γειά σου!Πάντως εχθές,στα 100 μηχανάκια που συνάντησα,ένας μόνο δεν φορούσε κράνος.Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Κάπως πρέπει να βρεθούν τα λεφτά των εκλογών!
Είναι οι πρώτες μέρες βλέπετε.Για να δούμε και τη συνέχεια....![]()
Ά γειά σου!Πάντως εχθές,στα 100 μηχανάκια που συνάντησα,ένας μόνο δεν φορούσε κράνος.Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Είναι οι πρώτες μέρες βλέπετε.Για να δούμε και τη συνέχεια....![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Και με τον νεο εισπρακτοκοκ το χρημα ειναι ζεστο και συγουρο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Ποιος θα τολμηση να παει την υποθεση στο δικαστηριο αφου οι εθνοπατερες του κανουν εκπτωση 50% αν πληρωσει σε 10 μερες.
Το ειπαμε ξανα ΚΑΛΑ ΕΣΟΔΑ.
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!
Μα, στις περισσοτερες περιπτωσεις, ποιος ο λογος να πας την υποθεση στο δικαστηριο;Αρχικά δημιουργήθηκε από AFROPANTELOS
Και με τον νεο εισπρακτοκοκ το χρημα ειναι ζεστο και συγουρο.
Ποιος θα τολμηση να παει την υποθεση στο δικαστηριο αφου οι εθνοπατερες του κανουν εκπτωση 50% αν πληρωσει σε 10 μερες.
Το ειπαμε ξανα ΚΑΛΑ ΕΣΟΔΑ.
Πχ εμενα που με γραψανε τον Μαρτιο ( ποτε ηταν μωρε η εκλειψη σεληνης; ) δεν μου δωσανε κληση αλλα μου ειπαν οτι θα μου ερθει χαρτι για δικαστηριο.
3 μηνες μετα δεν εχει ερθει τιποτα.
Αφου αναγνωριζω οτι ετρεχα, αρα θελω να πληρωσω και να δωσω το διπλωμα μου, ποιος ο λογος να καθομαι να περιμενω το χαρτι;
Ασε που το προστιμο μετα το δικαστηριο διπλασιαζεται λογω εξοδων-ξερω-γω-τι..
Το οτι -λογω του νεου κοκ- η υποθεση μπηκε στο αρχειο και δεν πληρωνω ουτε προστιμο αλλα ουτε και διπλωμα δινω, δεν εχει καμια μα καμια σημασια..Παλι καλα που αργησαν.
Βεβαια για τις πινακιδες δε ξερω τι παιζει, δε μου'χουν στειλει χαρτι ακομη να τις παραδωσω![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Αν διαβασεις το φυλαδιο του υπουργειου θα το βρεις γραμενο μεσα οτι θα απεμπλακουν τα δικαστηρια απο τετοιες υποθεσεις .Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Μα, στις περισσοτερες περιπτωσεις, ποιος ο λογος να πας την υποθεση στο δικαστηριο;
Πχ εμενα που με γραψανε τον Μαρτιο ( ποτε ηταν μωρε η εκλειψη σεληνης; ) δεν μου δωσανε κληση αλλα μου ειπαν οτι θα μου ερθει χαρτι για δικαστηριο.
3 μηνες μετα δεν εχει ερθει τιποτα.
Αφου αναγνωριζω οτι ετρεχα, αρα θελω να πληρωσω και να δωσω το διπλωμα μου, ποιος ο λογος να καθομαι να περιμενω το χαρτι;
Ασε που το προστιμο μετα το δικαστηριο διπλασιαζεται λογω εξοδων-ξερω-γω-τι..
Το οτι -λογω του νεου κοκ- η υποθεση μπηκε στο αρχειο και δεν πληρωνω ουτε προστιμο αλλα ουτε και διπλωμα δινω, δεν εχει καμια μα καμια σημασια..Παλι καλα που αργησαν.
Βεβαια για τις πινακιδες δε ξερω τι παιζει, δε μου'χουν στειλει χαρτι ακομη να τις παραδωσω![]()
Οχι γιατι σκεφτηκαν τους δικαστες αλλα γιατι παρα μα παρα πολες κλησεις επεφταν στο κενο στα δικαστηρια αλλα ακομα και εαν επιδικαζονταν εις βαρος του οδηγου το χρημα καθηστερουσε να μπει στα ταμεια τους.
Και ρωτω ετσι .
Περναω με κοκινο αρα φονιας αρα σωστα 700 .
Εαν πληρωσω σε 10 μερες ειμαι μισοφονιας και παει στο μισο.
Η τροχαια εχει προληπτικο λογο υπαρξης η κατασταλτικο.
Οταν γυρναγαμε απο καμενα βουρλα αντι να ειναι τα περιπολικα απλωμενα στο δρομο ετσι ωστε να υπαρχει ο φοβος που λεμε πιασανε ακριβως μετα τα διοδια των τεμπων παρακαλω ΕΦΤΑ μαζεμενα μετρησα που επιασαν το δρομο και κατα τα αλλα ελεγχαν την κινηση.
Και δεν καταλαβα δηλαδη η τροχαια συγκροτιθηκε μαζι με τον νεο κοκ και πριν δεν υπηρχε οποτε μιλαμε σαν να ξεφυτρωσε ενα πραγμα απο το πουθενα.
Νεος τιμοκαταλογος βουρ στη δουλεια να γεμισουν οι τσεπες ( τα ταμεια ηθελα να πω)
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!
σημερα παλι τα ιδια στο ανεβασμα ομωσ πρωι κατα τις 8:00 δυο τρεια περιπολικα μπλοκο και στα διακοσια μετρα τρεισ ζηταδεσ για να μην χασουν κανεναν
αυτη ειναι η αστηνομια για την επιβολη του ΚΟΚ στην στηνουν λεσ και εισαι κλεφτρονι δολοφονος και αλλα τετια ομορφα πραγματα
δεν πανε ομωσ νακινιγισουν και να ελεξουν καπιουσ αλουσ (((( ΝΟΜΙΜΟΥΣ))))
καταλαβατε ολοι για πιουος λεω μην γινομαστε κουραστηκοι