:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αν δεν μπορεις να μου δωσεις τον Μακη ολοκληρο κοψε ενα μπουτι, ενα χερι, κατι και δωσε μου, γιατι εχω μια μηχανη να ξεχρεωσω, ευχαριστω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Α ρε Μακη αρχοντα.... Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι εχοντας φιλους σαν εσενα και τον Κωστα, ειμαι ο ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ ανθρωπος του κοσμου!!!![]()
Υ.Γ Θα στον επιστρεψω παλι μολις φτιαξω το SV.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Και οδηγαει και ντουκατι.......
................... γιατι λιγουρευονται την μηχανη σου...τα @@δια.
Ρε συ δε παρατάς το video editing να πιάσεις το γραψιμο?
καλύτερα τα πάς!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Δεν μ'έφτιαξε εμένα τόσο όμορφο η φύση για να καταλήξω στις τράπεζες !:oΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αν δεν μπορεις να μου δωσεις τον Μακη ολοκληρο κοψε ενα μπουτι, ενα χερι, κατι και δωσε μου, γιατι εχω μια μηχανη να ξεχρεωσω, ευχαριστω.
Υ.Γ Θα στον επιστρεψω παλι μολις φτιαξω το SV.![]()
Βρες άλλο τρόπο να ξεχρεώσεις !:o
χαρίζεται Τιφόευς, κάτι μπορεί να πιάσει
:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
...........
Εεεελιωσαααα λεμεεεεεε!!!!! Κρουκη ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ φιλε!!!!!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αν και ο Μακαρος δεν παει πισω!!!!:rotflmao: Παλιοτομαρα θα κανω καινουργιο συκωτι με εσας τους τρελους εδω περα!!!!
:rotflmao: :rotflmao:
ΥΓ Προς ολους που εγραψαν καλα λογια για εμενα: Παιδια, πραγματικα δεν ξερω τι να πω για τα οσα ομορφα γραψατε για εμενα... Δεν νομιζω οτι τα αξιζω, απλα προσπαθω να ειμαι καλος στους ανθρωπους που συμπαθω και να τους βλεπω χαρουμενους.
Και στην τελικη η μηχανη και καθε μηχανη ειναι ενα κομματι σιδερα -πιο μεγαλη αξια εχουν τα φιλαρακια μου παρα αυτες!![]()
Νίκος
Open Horizons
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
ΥΓ Προς ολους που εγραψαν καλα λογια για εμενα: Παιδια, πραγματικα δεν ξερω τι να πω για τα οσα ομορφα γραψατε για εμενα... Δεν νομιζω οτι τα αξιζω, απλα προσπαθω να ειμαι καλος στους ανθρωπους που συμπαθω και να τους βλεπω χαρουμενους.
Και στην τελικη η μηχανη και καθε μηχανη ειναι ενα κομματι σιδερα -πιο μεγαλη αξια εχουν τα φιλαρακια μου παρα αυτες!![]()
Μου εγινε ευγενικη παρακληση μεσω πμ, να αποκρυπτογραφησω κ να μεταφρασω το ΥΓ του φιλτατου Ταξιδευτη
Προς ολους που εγραψαν καλα λογια για εμενα: --> τοσα γλυφτρονια μαζεμενα δεν εχω ξαναδει Παιδια.. -->εισαστε μικροι ακομα να οδηγησετε το ντουκατι πραγματικα δεν ξερω τι να πω για τα οσα ομορφα γραψατε για εμενα... -->για αμα μπορουσα να γραψω αυτα που ηθελα, θα με μπαναρανε χωρις επιστροφη... Δεν νομιζω οτι τα αξιζω ---> οταν καιγοταν ο κωλος μου κ τα ποδια μου, εσεις κανατε πλακα κ με λεγατε αχρηστο, παρτε τα @@ μου τωρα απλα προσπαθω να ειμαι καλος στους ανθρωπους που συμπαθω και να τους βλεπω χαρουμενους ---> αμα δεν το διαβασατε με την πρωτη, λεω αυτους που συμπαθω, εσας σας γραφω
Και στην τελικη η μηχανη και καθε μηχανη ειναι ενα κομματι σιδερα --> βασικα για τις δικες σας τις μπακατελες μιλαω -πιο μεγαλη αξια εχουν τα φιλαρακια μου παρα αυτες! --> πιο πολλες πιθανοτητες εχετε να καβαληθειτε μεταξυ σας, παρα να καβαλησετε τη μηχανη μου
-->:a36:
![]()
![]()
![]()
Τι μλκ!!!!![]()
![]()
Ααααχαχαχαχαααααααα!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν ξαναγραφω τιποταααα!!!!:rotflmao:
Νίκος
Open Horizons
:rotflmao:![]()
![]()
Σιγά που θά'μενε η παλιοΤατιάνα μόνο στο φωτογραφικό υλικό..Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Δεν ξαναγραφω τιποταααα!!!!:rotflmao:
Μια Espresso είναι μόνος τους αυτός ρε !![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
τι γλυκο..... τι συγκινητικο ..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalesin ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι μλκ![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
Μου εγινε ευγενικη παρακληση μεσω πμ, να αποκρυπτογραφησω κ να μεταφρασω το ΥΓ του φιλτατου Ταξιδευτη
Προς ολους που εγραψαν καλα λογια για εμενα: --> τοσα γλυφτρονια μαζεμενα δεν εχω ξαναδειΠαιδια.. -->εισαστε μικροι ακομα να οδηγησετε το ντουκατιπραγματικα δεν ξερω τι να πω για τα οσα ομορφα γραψατε για εμενα... -->για αμα μπορουσα να γραψω αυτα που ηθελα, θα με μπαναρανε χωρις επιστροφη...Δεν νομιζω οτι τα αξιζω ---> οταν καιγοταν ο κωλος μου κ τα ποδια μου, εσεις κανατε πλακα κ με λεγατε αχρηστο, παρτε τα @@ μου τωρααπλα προσπαθω να ειμαι καλος στους ανθρωπους που συμπαθω και να τους βλεπω χαρουμενους ---> αμα δεν το διαβασατε με την πρωτη, λεω αυτους που συμπαθω, εσας σας γραφω
Και στην τελικη η μηχανη και καθε μηχανη ειναι ενα κομματι σιδερα --> βασικα για τις δικες σας τις μπακατελες μιλαω -πιο μεγαλη αξια εχουν τα φιλαρακια μου παρα αυτες! --> πιο πολλες πιθανοτητες εχετε να καβαληθειτε μεταξυ σας, παρα να καβαλησετε τη μηχανη μου
-->:a36:
Θ Ε Ο Σ ! ! ! ! ! ! ! ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ηλία,Γιώργο.....
ΕΛΕΟΣ!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]