Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 17 από 17

Θέμα: skepseis gia ton neo kok...

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    re afro h xwra einai bourdelo kanoniko, oi polites oloi volemenoi me ta mesa tous, to mexri twra prostimo den eferne apotelsma, kai h astynomeysh einai skata para tous tosous astynomikous (kai aytoi volemenoi). Ama oi ypshles kyrwseis voh8ane tote na ths efarmosoune. Kai gw etsi 8a to ekana, me th diafora pio mikra prostima alla na afaireitai epipleon diplwma/pinakida wste na vlaptei olous e3isou.

Proswpika pisteyw oti ayth h xwra 8a sw8ei mono apo POLY aysthra metra se olous tous tomeis wste na fyteytei kala sto kefali olwn oti prepei na yparxei mia ta3h kai pei8arxia. Oi giatroi ama fakelonwntai na xanoun thn adeia, oi dhmosioi th douleia tous, oi politikoi th 8esh tous kai loipa. Oso gia thn pragamatopoihsh, ligous paradeigmatismous se ka8e tomea 8es kai strwnoun oi alloi apo monoi tous.

8ewrhtika milwntas panta, gti gi ana ginoun ayta 8es idealisth sthn koryfh ths e3ousias, kai ayto einai pio spanio kai apo tsonta se paidiko kanali.
    O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

Εγώ δε ξαναμιλάω για κράνη, άσε που και για το κοκ έχω ξαναπεί (ακόμα να μου απαντήσουν στο άλλο).

Μπορεί να μου πει κανένας όμως, εκεί που λέει ο ρημαδοκόκ πόσα ευρά κλήση θα φάει ένα κουτί όταν αλλάξει λωρίδα χωρίς να βγάλει φλάς (και φυσικά χωρίς να δει άν είμαι εκεί), άν θα είναι κάνας μπάτσος για να του κόψει ποτέ κλήση;

Μήπως θα αρχίσουνε και να μαζεύουνε από τα σκυλάδικα τα λιώματα που θερίζουν κατά καιρούς κόσμο;

Μήπως θα αρχίσουνε να εκπαιδεύουνε κουτάκιδες μπας και τους κάνουνε αυτοκινητιστές κάποτε;

Μήπως είναι αργά να πουλήσω τις μηχανές μου, να αποχαιρετήσω φίλους και γνωστούς και να τη κάνω για μέρη με υψηλότερα ποσοστά καταθλιπτικών οδηγών (δεν τον κόβω ότι πάνε καλύτερα στο δρόμο), αλλά από την άλλη ασφαλέστερους δρόμους;

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Kapoies info gia ton neo KOK ?
    από firebladerr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 22/01/2008, 10:19
  2. gia ton filo mou ton duca
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2004, 10:38
  3. gia ton NLS
    από afrotwin στο forum Off topic