Εμ τι, τρελοι ειμαστε να κατσουμε στοιχειωμενοι;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αστοιχείωτοι..![]()
![]()
Εμ τι, τρελοι ειμαστε να κατσουμε στοιχειωμενοι;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αστοιχείωτοι..![]()
![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
meta apo afto to video to mono pou menei einai na gino gay![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Το τι κυκλοφορεί εκεί έξω είναι αυτό που κυκλοφορεί εκεί έξω. Τα χαρακτηριστικά μας είναι τα χαρακτηριστικά μας. Το τι κυκλοφορεί μέσα στα περιοδικά, πάνω στις πασαρέλες, τις πίστες, τις τηλεοράσεις είναι κάτι άλλο, τεχνητό. Δεν υπάρχει ούτε καν ΤΟΠ μόντελ που να μπαίνει η φωτογραφία του κάπου πριν περάσει από τα χέρια του φωτοσοπά... Αυτό που βλέπετε εκεί, απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Και είναι τόσο μεγάλη η δύναμη του φότοσοπ που ακόμα και αν δείξεις σε μερικούς το πριν και το μετά μιας φωτογραφίας, συνεχίζουν να πιστεύουν ότι το τέρας είναι μια κούκλα, αφού βλέπουν το χάλι μια φορά και το καλό χιλιάδες φορές.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
αυτο για τα ματια που βλεπουν και δε μιλανε..............να μην παραμυθιαζοντε οτι εκει εξω κυκλοφορουν μονο νεραιδες εξωτερικα (η πραγματικη μαγεια ειναι μεσα μας )
αφιερωμενο σε καποια που δε πιστευει στον εαυτο της οτι και να της πω η αναγνωριση του αντιθετου φιλου δεν ερχετε απο τα χαρακτηριστικα μας μονο.
ξερει αυτη.
http://www.youtube.com/watch?v=X72JP...elated&search=
![]()
Τώρα, το τι βλέπει και τι εκτιμά ένας άνθρωπος σε έναν άλλον είναι άλλο και μεγάλο θέμα. Και "θεά" να ήταν η φίλη σου (έτσι όπως αυτή το φαντάζεται το "θεά") δε νομίζω να της άρεσε ο καθένας που θα την προσέγγιζε γι αυτόν τον λόγο και μόνο. Δε λέω, είναι ωραίο να γυρνάνε τα βλέμματα θαυμασμού πάνω σου, αλλά δεν είναι και το παν. Ας βρει την ομορφιά πάνω της-μέσα της για να την αναδείξει.
safety doesn't happen by accident
Α-γ@μήσ@υΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αστοιχείωτοι..![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Edit: Σκ@τ@, εχω το ιδιο χιουμορ με τον sniper..
Ειμαι σοβαρα γιατρε;;;
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
ασε.... πολυ το κριμα πατεΛΛΛα....
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Το τι κυκλοφορεί εκεί έξω είναι αυτό που κυκλοφορεί εκεί έξω. Τα χαρακτηριστικά μας είναι τα χαρακτηριστικά μας. Το τι κυκλοφορεί μέσα στα περιοδικά, πάνω στις πασαρέλες, τις πίστες, τις τηλεοράσεις είναι κάτι άλλο, τεχνητό. Δεν υπάρχει ούτε καν ΤΟΠ μόντελ που να μπαίνει η φωτογραφία του κάπου πριν περάσει από τα χέρια του φωτοσοπά... Αυτό που βλέπετε εκεί, απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Και είναι τόσο μεγάλη η δύναμη του φότοσοπ που ακόμα και αν δείξεις σε μερικούς το πριν και το μετά μιας φωτογραφίας, συνεχίζουν να πιστεύουν ότι το τέρας είναι μια κούκλα, αφού βλέπουν το χάλι μια φορά και το καλό χιλιάδες φορές.
Τώρα, το τι βλέπει και τι εκτιμά ένας άνθρωπος σε έναν άλλον είναι άλλο και μεγάλο θέμα. Και "θεά" να ήταν η φίλη σου (έτσι όπως αυτή το φαντάζεται το "θεά") δε νομίζω να της άρεσε ο καθένας που θα την προσέγγιζε γι αυτόν τον λόγο και μόνο. Δε λέω, είναι ωραίο να γυρνάνε τα βλέμματα θαυμασμού πάνω σου, αλλά δεν είναι και το παν. Ας βρει την ομορφιά πάνω της-μέσα της για να την αναδείξει.
+750
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
το μυνημα το πηρε κατι παμε να κανουμε![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Den xrisimopoihte leo egw to photoshop na allazete ayto to aidia to laxani apo ta kawasakia sas kalytera :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
Den xrisimopoihte leo egw to photoshop na allazete ayto to aidia to laxani apo ta kawasakia sas kalytera :rotflmao:
![]()
ζηλευεις ρε για αυτο τα λες αυτα
![]()
(παντως το μαυρο χρωμα ειναι πιο γρηγορο +5 ιππους) :rotflmao:
+755Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
![]()
ζηλευεις ρε για αυτο τα λες αυτα
![]()
(παντως το μαυρο χρωμα ειναι πιο γρηγορο +5 ιππους) :rotflmao:
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Ρε παιδια και προτου την βαψουν και την φωτοσοπαρουν τι ειχε η κοπελα????Απλα αβαφτη ηταν!!!!!!Δεν χρειαζοταν ολο αυτο!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!
Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
Ασχούμαι λίγο με το εν λόγω πρόγραμμα, δεν μεγαλουργώ αλλά σίγουρα αλλάζω αισθητά την όψη της γυναίκας. Αυτό που διασκεδάζω είναι οτι πρώτα δείχνω την επεξεργασμένη φώτο σε φιλαράκια, όπως είπατε και εσείς ψαρώνουν και νομίζουν οτι η κυρία είναι καμια θεογκόμενα και μετά που δείχνω την original μου λένε τι σου έκανε ρε και την χάλασες??:rotflmao: :rotflmao:
να δείς πως ψαρώσανε πολλές με τους 300 που νομίζανε πως η γράμμωσήτους ήταν τόσο φέτες αλήθεια. Είδα και έπαθα να τους εξηγήσω οτι έχει πέσει σπρεί για ίσκιους επεξεργασία στα χρώματα κτλκτλ.
αστείες καταστάσεις...
Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net
ti les re? emena opos eimai me deiksane(me ton kserksi eimouna)Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios
να δείς πως ψαρώσανε πολλές με τους 300 που νομίζανε πως η γράμμωσήτους ήταν τόσο φέτες αλήθεια. Είδα και έπαθα να τους εξηγήσω οτι έχει πέσει σπρεί για ίσκιους επεξεργασία στα χρώματα κτλκτλ.
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Ακριβως!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Ρε παιδια και προτου την βαψουν και την φωτοσοπαρουν τι ειχε η κοπελα????Απλα αβαφτη ηταν!!!!!!Δεν χρειαζοταν ολο αυτο!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υπάρχει βέβαια και η λογική οτι και την πιο όμορφη - όμορφο κάποιος θα βαρεθεί τελικα να τον μπιπ καθε μέρα αλλα πιο καλά με μια κούκλα και να την βαρεθώ μετά απο χρόνια παρά με μια ..... να μην πώ που θα την βαρεθώ απο το πρώτο milisecond.
όχι δεν ειμαι επιφανειακός τύπος εκτιμώ τον καλό χαρακτήρα αλλα άν βρίσκεται μέσα σε όμορφο περιεχόμενο ένας λόγος παραπάνω.
και δεν μιλάμε για ανορεξικά μοντέλα των 40-50 κιλών και αηδίες η γυναίκα πρέπει να έχει τις καμπύλες της πάντα.
>>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<
Πιστευω οτι η εξωτερικη ομορφια ειναι υποκειμενικη!Τωρα μπορει και να ξεφευγω απο το θεμα....![]()
Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!
Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!