Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Υπαρχει και η άλλη όψη ... πρόγραμμα ανέργων STAGE .

Σύμβαση 18 μηνών ως Ηλεκτρολόγος , σε βαριά στρατιωτική βιομηχανία , με 500? το μήνα , εάν δεν γιορτάζει κανένας άγιος μέσα στο μήνα , ή εάν ο μήνας έχει όλες τις μέρες του , η εαν δεν πέφτει αργία του δημοσίου τομέα.

χωρίς ένσημα , χωρίς επίδομα για το ανθυγιεινό , χωρίς δώρα χριστουγεννων- πασχα .

Πραγματικά λεφτά 420 - 470 ? .

Με το ζόρι κρατάς την ψυχραιμία σου , την αξιοπρέπεια σου , και την σχέση σου με τους άλλους, σε κόσμιο επίπεδο.

kalh tuxh,mhn masas.
    tha thela an mporeis na mou e3hghseis ligo ti ennoeis me ton oro pou edwses sthn doyleia sou.me mail h pm.euxaristw.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Ευχομαι καλύτερη και αποδοτικότερη συνέχεια με μια εργασία που θα επιθυμείς να κάνεις μερα με την μέρα και να σε ολοκληρώνει!
    Η προσωπική ευτυχεία , ηρεμία και υγεία είναι πλεον το παν στην ζωή μας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

Re: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από MUSTILI
    Μπορει να ειναι μαλακεια αλλα χαιρομαι που γραφω σε ολους τους ηλεκτρονικους φιλους οτι παραιτηθηκα απο την δουλεια μου(Ποιοτικη ερευνα αγορας)!Αρνηθηκα να με μεταχειριζονται σαν ανθρωπο 2ης κατηγοριας. Βαρεθηκα να παραμενω κατω απο "αυθεντιες", να τρεχω με την μηχανη να προλαβω να ειμαι στην ωρα μου υπο βροχη, μποτιλιαρισμα κλπ.

Δουλεια θα ξαναβρω, πρωτα θα βρω την ψυχικη μου ηρεμια και ας περναω με λιγοτερα. Γραψτε για τις συνθηκες της δουλειας σας ή καντε κριτικη, δεν τρεχει τιποτα!
    έλα ρε συνάδελφε
    και εγώ σε αντίστοιχη θέση δουλεύω...λες να είμαστε στην ίδια εταιρία???
    θα σε ρουφιανέψω ρε....
    δεν θα πάρεις τα οφειλούμενα...

αντε καλό κουράγιο...και καλύ τύχη..
    αλλα γενικώς πιστευω οτι καλό ειναι να βρίσκεις δουλειά πριν φύγεις απο την προηγούμενη...ετσι δεν ξεπουλάς την εργατική σου δύναμη στον επόμενο εργοδότη .....
    σε βλέπουν αλλιώς και στις συνεντεύξεις....
    οταν βλέπουν στο βιογραφικό οτι εισαι άνεργος οσμίζονται απόνγωση τα κοράκια και σου προτείνουν και αντίστοιχες παροχές....
    καλή τύχη...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

φιλε μου μπραβο! χαιρομαι να βλεπω και να ακουω για τετοιους ανθρωπους.....
    ανθρωπους που δεν δεχονται να ειναι προβατα κανενος.....
    ανθρωπους που θεωρουν τις αξιες και τα ηθη τα δικα τους πανω απο ολα και ζουνε για αυτα.....

εγω φιλε ημουν μονιμος στον στρατο για 10 χρονια και παραιτηθηκα.....
    οσο παραξενο και αν σου φαινεται......
    η συνειδηση μου δεν μπορουσε να ανεχτει καποια πραγματα..........
    μπραβο και παλι..........
    ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
    ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Nostra ...

Ακριβώς αυτό που λες φίλε μου....

Είμαστε μισθοφόροι και όπου δούμε καλύτερα την κάνουμε με ελαφρά. Κανείς υπάλληλος δεν είναι μόνιμος, κανείς δεν είναι αναντικατάστατος σε μια εταιρία - επιχείρηση άλλου.

Οπότε με αυτό το σκεπτικό βρίσκεις με συνεντεύξεις άλλες εργασίες , βλέπεις τι αξίζεις , τι σου προτείνουν και πράττεις αναλόγως. Να τονίσω εδώ οτι..

1) Δίνεις περιθώριο ημερών μόνο σε εκείνους που θες. Αν δεν έχεις υπογράψει ανάλογο χαρτί που να σε δεσμεύει με χρόνο αποχώρησης, τότε αν σου έχουν κάνει πολλά, σηκώνεσαι επιτόπου και φεύγεις.
    Οτι σου κάνουν δηλαδή όταν σε απολύουν. Άμεσα και χωρίς χρόνο περιθώριο.
    αναλογα με τα χρονια προυπηρεσιας,υπαρχει και ο αναλογος χρονος ανακοινωσης της παραιτησης
    πχ. εγω θα ανακοινωσω (συντομα!) 3μηνες πριν .........μετα απο 17 χρονια........
    AN φυγω ξαφνικα εχουν δικαιωμα προσφυγης και ΑΠΑΙΤΗΣΗ σε αποζημιωση!!
    για ψαχτε λιγο τα εργατικα........γιατι απο την αγνοια συνηθως κανουμε την ζωη μας δυσκολη και ειδικοτερα στους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ μας

2) Η δουλειά σου , όσο μικρός και αν είσαι , έχει κάποια κομμάτια που δεν τα γνωρίζουν άλλοι. Όταν σου έχουν φερθεί ΟΚ... τότε γίνεσαι και εσύ επαγγελματίας και την ημέρα που φεύγεις δίνεις μια μικρή έκθεση με το τι εκκρεμότητες έμειναν. Αλλιώς φεύγεις και ξεχνάς τι είχες κάνει ακόμα και την προηγούμενη ώρα. Εννοείται οτι όταν σε παίρνουν τηλέφωνο , κάτι πάντα παθαίνει η συσκευή σου... είσαι σε τούνελ... είσαι κάπου... δεν έχεις μονάδες κτλ..

3) Απαιτείς να εξοφληθείς μέχρι και το τέλος του μήνα τα νόμιμα και οτι επιδόματα στις προκαθορισμένες ημέρες. Ούτε αργοπορίες δέχεσαι ούτε τίποτα. Οι περισσότεροι είναι πολύ "σφιχτοί" σε πληρωμές , άπαξ και την κάνεις απο εκεί.

4) Η ηρεμία και η διάθεση για εργασία είναι ενα αποτέλεσμα που υπάρχει μόνο εφόσον έχεις καλή συνεργασία και φυσικά υπάρχει αντίτιμο για αυτό που κάνεις. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ 100% ... δίνεις αυτό που πρέπει να δώσεις βάσει μισθού. Υπολογίζεις πάντα και το τι εστί "εργατικό ωράριο" έτσι;
    Γιατί μπορεί να σου δώσουν 1500-2000? αλλά αυτό να περιλαμβάνει Σ/Κ , επέκταση σε 12ωρο και κάτι περιέργα 48ωρα για να βγεί το project... ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΤΕ;

5) Κανόνας... ακόμα και αν δεν βρείς κάτι στον δικό σου τομέα... κάνεις κάτι άλλο, τα βγάζεις πέρα και παράλληλα όπως είπα ψάχνεις το καλύτερο.

ΣΗΜΕΙΟ ΖΟΥΜΙ...

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ... όποιος δίνει τα περισσότερα και τα καλύτερα , τους αποκτεί. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη , ούτε προσωπική σχέση στον χώρο εργασίας. Έξω απο αυτόν μπορεί να παίζεις σφαλιάρες με τον διευθυντή σου, αλλά μέσα στην δουλειά μπορεί να πρέπει να σε στείλει μιας και άλλος διατάζει.

Πάντα έχουμε εναλλακτική , στο φαινόμενο εργασία-υπάλληλος.

Καλησπέρα μας.

Gandalf
    συμφωνω απολυτα με τα υπολοιπα φιλε μου...

βασικα για το μελλον.......
    μην υποχωρεις σε τιποτα απο αυτα που πραγματικα δικαιουσε - δυστυχως οι σφογγοκολαριοι υπαρχουν παντου και συνηθως καταστρεφουν την οποια εργασιακη σχεση εχεις δημιουργησει...
    προσεξε λοιπον μην κανεις το ιδιο εσυ σε αλλους -φιλος με το αφεντικο(ο αμεσα οικονομικα ωφελουμενος απο την επιχειρηση) ΔΕΝ γινεσαι......

Re: Re: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    οταν βλέπουν στο βιογραφικό οτι είσαι άνεργος οσμίζονται απόγνωση τα κοράκια και σου προτείνουν και αντίστοιχες παροχές....
    Τι να πούμε, τι !!(που λέει και το τραγούδι) .... με 20-40% Ανεργία στην επαρχεία , μόνο κοράκια βλέπεις γύρω σου.

Re: Re: Re: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Τι να πούμε, τι !!(που λέει και το τραγούδι) .... με 20-40% Ανεργία στην επαρχεία , μόνο κοράκια βλέπεις γύρω σου.
    20-40% !! ! ! ! !
    υπερβολικο δεν ειναι λιγακι?

κι εδω στα μερη μου ''υπαρχει'' ανεργια γιατι δεν ηρθε ο διορισμος ακομα...
    ή γιατι η θεση διευθυντη ειναι ακομα πιασμενη.........
    ή ο μισθος ειναι κατω απο 1000 ευρα στο χερι...

αν καποιος εχει σπουδασει/κοπιασει για καποιο πτυχιο σιγουρα δεν του αρμοζει να ειναι υπαλληλος με 600-800 ε αλλα αυτο δεν ειναι δικαιολογια ωστε να περνα τον καιρο του στις καφετεριες κλαιγοντας για την αδικη κενωνια....
    ουτε να γινεται ...επαγγελματιας σερβιτορος γιατι τα φραγκα ειναι καλα....(και το μηχανακι βγαινει πιο ευκολα )

Re: Re: Re: Re: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από makocer
    20-40% !! ! ! ! !
    υπερβολικό δεν είναι λιγάκι?

Οχι δεν ειναι , όταν ο Βόλος εχει δυο μισοπεθαμένες Βιομηχανικές ζώνες , σχεδόν ανενεργό λιμάνι .
    Μικρομάγαζα υπό διάλυση , λόγο Praktiker - Alex pack - και αλυσίδες σούπερ μάρκετ .
    Χρεωμένους αγρότες μέχρι τα αφτιά .
    Τουρισμό , με χαμηλής ποιότητας τουρίστες .
    Και τέλος δημόσιους και ιδιωτικούς , υπάλληλους με μισθούς κολλημένους στο χώμα .

Μετα από όλα αυτά , μου ηρθε στο μυαλό η φράση .. έξω πάμε καλά !! .

απολυμένο μέλος..... Το avatar του/της melenia

Re: Re: Re: Re: Re: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Οχι δεν ειναι , όταν ο Βόλος εχει δυο μισοπεθαμένες Βιομηχανικές ζώνες , σχεδόν ανενεργό λιμάνι .
    Μικρομάγαζα υπό διάλυση , λόγο Praktiker - Alex pack - και αλυσίδες σούπερ μάρκετ .
    Χρεωμένους αγρότες μέχρι τα αφτιά .
    Τουρισμό , με χαμηλής ποιότητας τουρίστες .
    Και τέλος δημόσιους και ιδιωτικούς , υπάλληλους με μισθούς κολλημένους στο χώμα .

Μετα από όλα αυτά , μου ηρθε στο μυαλό η φράση .. έξω πάμε καλά !! .

υπαρχουν και χειροτερα ....
    δες τι εχει γινει στην πατρα.....
    .....you may say i'm a dreamer......
    ....but i'm not the only one....
    ....i hope some day you'll join us...
    ....and the world will live as one....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από melenia
    υπαρχουν και χειροτερα ....
    δες τι εχει γινει στην πατρα.....
    Ξέρεις τι βλέπω ? ... οτι τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ελλάδας , Πάτρα - Βόλος πεινάνε , και κάποιοι μάγκες πάνε και χτίζουν καινούργια , για να ξεφορτώνουν οι κινεζοι τα κοντέινερ τους με άνεση.

Σταματάω εδώ, διότι διαφορετικά , θα αρχίσω τις ψαλμωδίες για τους ωραίους που μας κυβερνούν.

οσον αφορα τη νοοτροπία του εργοδότη φταιμε κι εμεις
    σε μεγάλο βαθμό.....
    ο ενας κοιτάει να βγάλει το ματι του άλλου στις δουλειες...
    κι οχι να εχουμε ενα κοινο μετωπο για το δικο μας συμφέρον
    και προς θεου δεν το παω στα συνδικαλιστικά...απλά το αντιμετωπιζα στην
    προηγούμενη δουλεια μου,τις περισσοτερες τις επιανε ενας ωχαδελφισμος...
    ειμαστε καλά με 3και 60 κι εχει ο θεος ,κι ας δουλευαμε σαν σκυλια....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Ξέρεις τι βλέπω ? ... οτι τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ελλάδας , Πάτρα - Βόλος πεινάνε , και κάποιοι μάγκες πάνε και χτίζουν καινούργια , για να ξεφορτώνουν οι κινεζοι τα κοντέινερ τους με άνεση.

Σταματάω εδώ, διότι διαφορετικά , θα αρχίσω τις ψαλμωδίες για τους ωραίους που μας κυβερνούν.

κι εγω μαζι σου αν θελεις να ψαλουμε παρεα...:rotflmao:

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm

Re: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από MUSTILI
    Μπορει να ειναι μαλακεια αλλα χαιρομαι που γραφω σε ολους τους ηλεκτρονικους φιλους οτι παραιτηθηκα απο την δουλεια μου(Ποιοτικη ερευνα αγορας)!Αρνηθηκα να με μεταχειριζονται σαν ανθρωπο 2ης κατηγοριας. Βαρεθηκα να παραμενω κατω απο "αυθεντιες", να τρεχω με την μηχανη να προλαβω να ειμαι στην ωρα μου υπο βροχη, μποτιλιαρισμα κλπ.

Δουλεια θα ξαναβρω, πρωτα θα βρω την ψυχικη μου ηρεμια και ας περναω με λιγοτερα. Γραψτε για τις συνθηκες της δουλειας σας ή καντε κριτικη, δεν τρεχει τιποτα!
    Να μην πω για ωραρια,να μην πω για αργιες,να μην μιλησω για ασφαλιση,
    ε πριν κατι μερες ειπα να κανω μια ερωτηση στην επ. εργασιας.
    12.000 ευρω για τα δυο χρονια εργασιας μου βγαλανε.
    Το πηρα που το πηρα αποφαση ειτε να κανω κατι δικο μου ειτε να μην ξανα ασχοληθω με τον ηχο,να τους ριξω και μια καταγγελια?
    Αντε να δουμε.
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

ΜΕ ΚΡΕΜΑΣΑΝΕ!!!!!!! !!!! Το avatar του/της reptile4
    Καλημερα ειμαι 21 χρονων, ενω ειμουν ακομ 3 ΤΕΕ ηθελα ενα παπακι λεφτα ο μπαμπας γιοκ! Οποτε ψαχνω για δουλεια στα 18, Βρισκω στο τελωνειο προμαχωνα σε γραφειο spedition, χωρις ενσημα και τα λοιπα με 450-500 το μηνα ωραριο 11μμ-7πμ χωρις εξτρα για το ωραριο που ειναι βραδυνο τρεις μερες συνεχωμενο αυτο και 1 Σαββατο 7πμ με 2μμ, Πηρα το παπι και ενα 106 Peugeot!!!
    Μετα βρηκα δουλεια ως τεχνικος υπολογιστων σε μια πολη 30χμ απ'το σπιτι για 50€ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ναι για 50€ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ουτε της βενζινες δεν εβγαζα και το αφεντικο να λεει απο βδομαδα θα σε πληρωνω κανονικα, ΒΡΕ ουστ, ενα μηνα πηγε αυτο.
    Επομενη σταση τοπικο τηλεοπτικο καναλι, με περνουν παλι για τεχνικο υπολογ. και βρισκομαι να δουλευω φουλ time καμεραμαν!!! 500€ το μηνα πολυ χαβαλε και γελιο με πολλα τυχερα σε γνωριμιες(Νομαρχες, δημαρχους κτλ) λογο τοπικων εκλογων. Ελα ομως που ενα ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ δεν μου επιτρεπει να κουβαλαω πανω απο 2κιλα στους ωμους και στα χερια. Το αφεντικο δεν με απελυε γιατι ηταν πολλα τα λεφτα της αποζημιωσεις αλλα δεν με ηθελε και για καμια αλλοι θεση οποτε με τα πολλα αναγκαζομαι να παρετηθω.
    ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΓΩ, με δικο μου μαγαζι κινητης(Οτι θελετε εδω ειμαι !) στα 21 μου και δοξα το θεο μια χαρα παει για αρχη,σχεδον 4 μηνες.
    Συμπερασμα: ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ορεξη δεν υπαρχει απο πολλους, αλλα και οι εργοδοτες εχουν "ξεφυγει" και ζηταν τρελα ωραρια και απαιτουν να γινεις τυραμολας για 400-500€. Δεν ξερω, καλυτερα να ξεσκιστω για κατι δικο μου παρα να τρεχω για αλλους και να τους κανω πλουσιους χωρις αντικρησμα.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παραιτηση Πανουση
    από devil's animal στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2007, 14:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •