Αρχικά δημιουργήθηκε από S16
Και ρωταω εγω τωρα...
ποσο μεγαλες ειναι οι διαφορες μεταξυ 06 και 07 ετσι ωστε να παρει καποιος το 07. Μην μου τις πειτε θεωρητικα τις ξερω και εχω διαβασει και αρκετα περιοδικα, στο δρομο πως φαινονται αυτες.
Και για να το θεσω σε πραγματικη βαση...ποσο διαφορετικο ειναι ενα R1 06 απο ενα CBR 1000 05 ετσι ωστε να κανεις αυτη την αλλαγη;
Ξερω οτι σιγουρα αξιζει η αλλαγη αν ειναι να παρεις το R1 07, απλα για το 06 δεν ξερω αν αξιζει.
Τη γνωμη σας...γιατι εχω μεινει χωρις μηχανακι.![]()
Φίλε εγω που έχω R1 04-05 και εχω ανέβει και σε ΄07, πραγματικά δεν βλέπω λόγο να αλλάξω το μηχανάκι μου.
1ο Επειδή το νέο μοντέλο είναι σε βελτιωμένο σε κάποια σημεία, πχ γεωμετρία, φρένα σαν νορμάλ οδηγός δεν μου λένε τίποτα. Αν ήμουν αγωνιζόμενος φυσικά και θα με ωφελούσαν.
2ο Το ότι το νέο μοντέλο έχει και 5 άλογα παραπάνω επίσης δεν μου λέει. Αυτά που έχω μια χαρά ειναι.
Κάτι ίδιο κατά τη γνώμη μου ισχύει και για τα SUZUKI, αν ήμουν κάτοχος Κ5 ή κ6 σε καμία περίπτωση δεν θα έπαιρνα Κ7.
Αν κάποιος όμως είναι κάτοχος SUZUKI Κ3-Κ4 ή R1 02-03 εκεί μιλάμε για χάσμα σε σχέση με τα μοντέλα του 2007 σε όλους τους τομείς π.χ. πλαίσιο, μοτέρ, αναρτήσεις, φρένα κτλ..
Σίγουρα τα νέα μοντέλα του '07 είναι πιο ολοκληρωμένα σε όλα τα σημεία αλλά κάποιος ο οποίος είναι κάτοχος κάποιου 1000 των τελευταίων 2 χρόνων γνώμη δεν αξίζει να δώσει το μηχανάκι του ακόμα.