Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 45

Θέμα: με τη βροχή τι γίνεται?

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Δηλαδη εσυ οταν πατας συμπλεκτη δεν ακους κατι σαν ενα διχρονο Ιαπ στο ρελαντι?

Καντε πρωτα τα βασικα στις μηχανες σας που ειμαι σιγουρος οτι κανενας εδω στο φορουμ με Ντουκατι δεν εχει κανει,γιατι δεν ξερει τι επρεπε να εχει κανει και μετα ασχοληθειτε με τα υπολοιπα.

Επειδη εχω ξυπνησει στραβωμενος για να μην ακουσω παπαριες θα πω μονο το εξης..οταν την πηγα πρωτη φορα στον Θωμα γιατι ημουνα στα χιλιομετρα να αλλαξω ιμαντες...ο τυπος με ρωταγε τι εχω κανει στην μηχανη και πως.
    Το πολυ πολυ να εφτιαξε και σε κανεναν την εξατμιση οπως ειναι η δικη μου...στα υπολοιπα ομως δεν νομιζω.

Οποιος καταλαβε...καταλαβε
    και οποιος χεστηκε χεστηκε ....

εσυ μαλλον γεννηθηκες με επιφωτηση!!
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
    και οποιος χεστηκε χεστηκε ....

εσυ μαλλον γεννηθηκες με επιφωτηση!!
    Δεν μπορεις να φανταστεις τι φαγουρα εχω στ-@@ για οποιον δεν καταλαβε...ελπιζω να εχεις νυχια...
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Απλά Μέλος Το avatar του/της ntinlanden
    ΡΕ ΤΙ ΠΑΛΕΥΕΤΕ "ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ" ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ
    ΑΛΗΤΕΣ DUCATISTI ΝΤΡΟΠΗ

Δεν μπορεις να φανταστεις τι φαγουρα εχω στ-@@ για οποιον δεν καταλαβε...ελπιζω να εχεις νυχια...

το αν καταλαβαμε φιλαρακι η οχι δεν περιμεναμε εσενα το σουπερ ντουπερ ντουκατακια να μας το πει απο το ιντερνετ ....και αφου εισαι και μαγκας μεγαλος και σου ξυνουνε τα αρχιδια οταν ερθεις στην φτωχη ελλαδιτσα ...στειλε κανενα μηνυμα να παμε καμια βολτα ...να σου μαθω το κολπο με τον αναπνευστηρα...αυτο σιγουρα δεν το εχεις κανει στο εργαλειο σου ....γιαλατζη μηχανοβιε!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    H αληθεια ειναι ρε xrider οτι το υφος σου ειναι καπως, αλλα το προσπερναω αυτο και προτεινω οταν εχεις ορεξη κατσε και ποσταρε δυο τρια πραγματα που θεωρεις οτι αξιζουν.

Το θεμα ειναι βεβαια να υπαρχουν ανθρωποι εδω που να μπορουν να τα κανουν...
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

το αν καταλαβαμε φιλαρακι η οχι δεν περιμεναμε εσενα το σουπερ ντουπερ ντουκατακια να μας το πει απο το ιντερνετ ....και αφου εισαι και μαγκας μεγαλος και σου ξυνουνε τα αρχιδια οταν ερθεις στην φτωχη ελλαδιτσα ...στειλε κανενα μηνυμα να παμε καμια βολτα ...να σου μαθω το κολπο με τον αναπνευστηρα...αυτο σιγουρα δεν το εχεις κανει στο εργαλειο σου ....γιαλατζη μηχανοβιε!!!!
    Κανε πρωτα κανενα ταξιδακι SOLO με Μοστρο πανω απο +1600κμ εκτος Ελλαδος με την μια και ελα μετα να μου πεις για ταξιδια,αναπνευστηρες..και ποιος ειναι γιαλατζι μηχανοβιος..
    Μεχρι τοτε αφηνε νυχακι..
    Παρεες εχω μηχανοβιους και στην Ελλαδα που εσυ ουτε φανταζεσαι...για ορισμενους απο αυτους πληρωνεις να τους διαβασεις κιολας.

Κανε πρωτα κανενα ταξιδακι SOLO με Μοστρο πανω απο +1600κμ εκτος Ελλαδος με την μια και ελα μετα να μου πεις για ταξιδια,αναπνευστηρες..και ποιος ειναι γιαλατζι μηχανοβιος..
    Μεχρι τοτε αφηνε νυχακι..
    Παρεες εχω μηχανοβιους και στην Ελλαδα που εσυ ουτε φανταζεσαι...για ορισμενους απο αυτους πληρωνεις να τους διαβασεις κιολας.

καλα τωρα με πεθανες .....ρε εσυ εισαι φοβερος και με γνωστους σε περιοδικα ...πες το ρε μεγαλε ....να σε γραψω δυνατα ...

μια συμβουλη μονο και τελειωσαμε ...κατεβα απο το καλαμι οσο νωριτερα γινεται γιατι οσο πιο ψηλα ανεβαινει τοσο πιο μεγαλη η ελευθερη πτωση ...οσο για το νυχακι θα το αφησω να μεγαλωσει οσο γινεται περισσοτερο ...να φτανει και πισω σου ...ξερεις εσυ!

και βαλε και μια φωτο σου ρε μαλακα να σε εχω ιδαλμα !:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
    H αληθεια ειναι ρε xrider οτι το υφος σου ειναι καπως, αλλα το προσπερναω αυτο και προτεινω οταν εχεις ορεξη κατσε και ποσταρε δυο τρια πραγματα που θεωρεις οτι αξιζουν.

Το θεμα ειναι βεβαια να υπαρχουν ανθρωποι εδω που να μπορουν να τα κανουν...
    Ειπα απο την αρχη οτι εχω ξυπνησει στραβα....οσο αναφορα το υφος.
    Δεν ανακαλυψα εγω το τι πρεπει να κανεις στο Μονστερ...φιλοι Ντουκατιστι Ιταλοι τα εκαναν και στην δικη μου που ηδη ειχαν κανει στις δικες τους.
    Δεν ειναι απλα πραγματα για καποιον που δεν ξερει να τα κανει μονος του...εγω δεν τα εκανα μονος μου.
    Γιαυτο λεω ασχολειθητε πρωτα με τα βασικα και μετα ψαξτε για το ανοιχτο καπακι..
    Τωρα βεβαια μπορεις και να μην κανεις τιποτα εμενα παλι στα @@ μου...δεν ειναι δικο μου προβλημα.

καλα τωρα με πεθανες .....ρε εσυ εισαι φοβερος και με γνωστους σε περιοδικα ...πες το ρε μεγαλε ....να σε γραψω δυνατα ...

μια συμβουλη μονο και τελειωσαμε ...κατεβα απο το καλαμι οσο νωριτερα γινεται γιατι οσο πιο ψηλα ανεβαινει τοσο πιο μεγαλη η ελευθερη πτωση ...οσο για το νυχακι θα το αφησω να μεγαλωσει οσο γινεται περισσοτερο ...να φτανει και πισω σου ...ξερεις εσυ!

και βαλε και μια φωτο σου ρε μαλακα να σε εχω ιδαλμα !:rotflmao: :rotflmao:
    Τωρα αν μετα το ξυσημο τον δικων μου @@ θελεις να ξυσεις τον κολο σου,αυτο δεν με ενδιαφερει.
    Πτωση δεν νομιζω να εχω γιατι δεν ειμαι καβαλα σε κανενα καλαμι..επηδει εσυ ζεις στην παραγκα σου και στην μιζερια σου νομιζεις οτι ολοι ειναι ετσι ειναι δικο σου προβλημα.

Υ.Γ
    Δεν ειπα γνωστους.....φιλους ειπα.

Τωρα αν μετα το ξυσημο τον δικων μου @@ θελεις να ξυσεις τον κολο σου,αυτο δεν με ενδιαφερει.
    Πτωση δεν νομιζω να εχω γιατι δεν ειμαι καβαλα σε κανενα καλαμι..επηδει εσυ ζεις στην παραγκα σου και στην μιζερια σου νομιζεις οτι ολοι ειναι ετσι ειναι δικο σου προβλημα.

Υ.Γ
    Δεν ειπα γνωστους.....φιλους ειπα.

ναι ρε τσογλανι ..γιατι εισαι ο καλυτερος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas

Παει για Διαμαχες το θρεντακι μΕ φαινεται...

Οχι τιποτα αλλο αλλα εχουμε και ανοιχτα μετωπα εκει με τους γιαπωνεζους και θα γινουμε ρομπα...

Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas

Παει για Διαμαχες το θρεντακι μΕ φαινεται...

Οχι τιποτα αλλο αλλα εχουμε και ανοιχτα μετωπα εκει με τους γιαπωνεζους και θα γινουμε ρομπα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κανονιστε ρε!!!!
    Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!

Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!

Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!

HDH FANTAZOME MAS PHRAN XAMPARI.. RE KSEKOLATE!

ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΝΕΡΑ ΣΚΟΝΕΣ ΚΛΠ? ΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από ntinlanden
    ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΝΕΡΑ ΣΚΟΝΕΣ ΚΛΠ? ΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?
    opos ta eipe o GST einai se poio pano post.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΜΕ ΤΟ Gsr ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;;
    από valantis8 στο forum Suzuki
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2011, 13:08
  2. Με τις μπλούζες τί γίνεται;
    από project.breeze στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/04/2007, 13:43
  3. Τελικά τί γίνεται με την Aprilia ?