Εχεις αλαξει τιμονι?
Εχεις αλαξει τιμονι?
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Το ''μαμα'' ειναι![]()
Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!
Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
Αδερφε μηπως θελεις (ή καποιος αλλος) το καλυμα που το κανει μονοσελο?Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Δεν βαζεις καμια φωτο??Μπορει να βρηκες υποψηφιο αγοραστη σε περιπτωση που δεν το θες,εμενα εννοω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εχω ενα μαμα για σκοτωμα...
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
Προς το παρον οχι!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Αδερφε μηπως θελεις (ή καποιος αλλος) το καλυμα που το κανει μονοσελο?
Εχω ενα μαμα για σκοτωμα...
Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!
Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
Ποσο σου ειπαν τιμη για το original?Εμενα μου ειχαν πει 250ευρω(246 για την ακριβεια)!Φυσικα επαθα εγκεφαλικο!Παντως εχω διαβασει οτι το οριτζιναλ κανει πολυ καλη δουλεια.Εαν καποιος φιλος εχει το οριτζιναλ ας μας πει εμπειριες!
Και κατι αλλο αλλα δεν ξερω αν ειναι σιγουρο.Νομιζω οτι το μασκακι κανει για μοντ.01 και μετα,δεν ειμαι ομως σιγουρος....
Aκριβώς την ίδια τιμή μου έδωσαν για το γνήσιο στα 250 ευρώ δηλαδή. Ένας στο club που έχει το ίδιο monster το προσάρμοσε χωρίς κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ και για το link της mtf αλλά είμαι από Θεσσαλονίκη και δεν ξέρω κατά πόσο θα βολέψει.Πάντως σίγουρα χαλαέι τη μόστρα η μάσκα αλλά έχω ακούσει και εγώ πως κάνει πολύ καλή δουλειά.
La vie en Dark